2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İlk zamanlar günde 12 kere kaka yapıyordu benim kızım. Hatta bazen 13-14’e çıkıyordu. Sonra günde 1-2’ye düştü. Normal yani canm.

Benim de sütüm az kızlar ya.. naapsam artmıyor.. 2 memeden 30ml süt çıkmıyor sıkça emzirmeye çalışıyorum, pompalıyorum.. üzülüyorum bu duruma o da etkiliyor sanırım.. nasılsa artacak deyip cesaretlendiremiyorum kendimi bir türlü.. çaylar, helvalar, bolca su, dereotu ne varsa yiyip içiyorum..

Arkadaşlar benim oğlum çok gazlı doktor ilaç verdi ben kimyon çayı içiyorum ama gazı o kadar çok ki uykudan uyanıyor sürekli ne yapıcağımı şaşıdım. Benim gibi olan var mı ya da çözümü olan

Gogsunu mu acmaya calisiyor? Bana biraz abes geldi ac mi birakacaksin sanki cocugu. Herkesin bir mahremi var ayrica. Ben gayet rahat emzirdim kayinvalidemin yaninda ama acmaya calismak tuhaf geldi bana

Kiloda 1 aylık 1200 almış çok fazla dedi doktor mama veriyordum mamayı azalt dedi
Neden azmis ki ablamin bebegi sadece anne sutuyle 2 kilo aldi. Doktor iyi besleniyor biraz ustunde dedi ama sut mu vvermesin cocuga. 1200 gayet nirmal bence ama tabiki sen bilirsin aclık durumunu

Canim benim de sutum cok az ama bebegim kilo aliyor ben de kafaya takmamaya calisiyorum. Cok ozeniyorum sip sip sutu damlayanlara insallah damlayacak kadar artar sutumuz

Benimki de son zamanlarda oyle... Boyle degildi neden boyle oldu anlayamadim. Cozum bulamadim ilac da almadik henuz nobet tutuyoruz. Cok da uzuluyorum o agladikca

Akıntı bizde de vardı 1 hafta falan sürdü geçti sonra korkulcak bısey değil :)

Ben Rezene içiyorum faydası olduğuna inanıyorum canım. Emzirincede gazını almadan uyutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…