2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun kuzum kıyamam yaa.
sağol canım =( daha 15 günlük ve ateşi öksürüğü olmadığı sürece birşey vermiyorlar. zaten balgamlı kusuyor öyle atar dedi doktor. bende hastayım ya ondan da olabilir. emzirirkene Maske takıyorum kokusunu özlüyorum =(

kızlar sağlık ocağına gittim bugün bebeğim fazla kilo almamış. bana sık sık emzir diyor da benim kız çok uyuyor ne yapacağım bilmiyorum. birde emzirdikten sonra sütünü sağ dedi. böyle yapan var mı aranızda? bana mantıksız geldi çünkü bu sefer daha çok süt üretecek ve ben mastit olmaktan korluyorum ve sütekli sağmam gerekir ayrıca bir kızım var ona da bakmam gerek sürekli böyle olmaz ki :/

Bende hastalandım kuzum. Elimiz kolumuz bağlı yapacak bişey yok. Allahım yardımcımız olsun

Canım benimkide çok uyuyodu sarılıkmış halbuki. Zorla uyandıra uyandıra düşürdük değerini. Sık sık emziriyorum şu an. Uyandırıyorum. Bende sütümü sağıyorum çok birikiyo mecburen günde iki üç defa sağıyorum. Göğüslerim şişip ağrıyo yoksa. Sağmazsamda sütüm azalabilir çok emmiyolar çünkü. Fırsat buldukça sende sağ bence. Süt üreimi de artıyo

Bana bebek hemşiresi geldi kızlar. Kilosuna boyuna falan baktı. Sarılık zaten yoktu yine bir problem çıkmadı. Pamukçuk var mı diye kontrol etti, çok giydirmişsiniz şapkaya gerek yok falan dedi. Kilosu boyu iyi, süt yetiyor görünüyor dedi.
Her bez kakalı normal mi dedim normal dedi ama kaka miktarı tokluk göstergesi değildir çişli bez önemli dedi.
Emzirirken dinlenerek emiyorsa ttek göğüs en fazla yarım saat, dinlenmiyorsa 20 dk verilmeliymiş yoksa hava yutar gazı olur, yatırır yatırmaz tekrar ağlar meme ister kısır döngüye girersiniz dedi. Meme boşalınca diğer memeye geçecekmişiz gazın az olması için.

Benimki de son zamanlarda oyle... Boyle degildi neden boyle oldu anlayamadim. Cozum bulamadim ilac da almadik henuz nobet tutuyoruz. Cok da uzuluyorum o agladikca
inanki ilaçı dün doktor verdi bitkisel bir ilaç. nöbet tutarım uyumamda gerekirse ama çözüm olmuyor ki. o uyuyamıyor kıprımızı oluyor. sırf onun bu haline dayanamıyorum diye ilaç verdim bakalım biraz iyi gibi ama anı anını tutmuyor

pazar günü baktırdım sarılığını 8.7 çıktı sıkıntı yok. yok bende öyle taş olacak kadar sütüm yok. Yani bu ikinci bebeğim ve ilkinde hiç sağmamıştım mastit de olmamıştım ama kızım çok güzel emiyordu maşaAllah. bu bebeğim pek emmiyor :/ çok farklı

Benim oglumunda burnu sumuklendi doktora gitmeye gerek yoktur demi ilac verilmez heralde burun damlasi alip yapiyim aspiratorle cekerim. Anaokluna giden kizim var hep hasta muhtemelen ondan gecti . Su hastalik derdi olmasa cocuklara bakmak daha kolay olacak.

Biz gripe water diye ilaç kullanıyoruz. Ağlama nöbetlerimiz çok çok azaldı.. bugün 2. Günümüz..

Canim benim de sutum cok az ama bebegim kilo aliyor ben de kafaya takmamaya calisiyorum. Cok ozeniyorum sip sip sutu damlayanlara insallah damlayacak kadar artar sutumuz
Ben de kendimi çok yetersiz hissedip üzülüyorum.. benim ki az kilo alıyor.. 10 günde doğum kilosuna ulaşmalıydı dedi doktoru. Ama biz 30-40gr eksik kaldık. Ama sanırım yapacak birşey yok.. kısmet

aynen canım benim bebeğimin de burnu tıkalı akıyor doktor fizyoloji serum yazdı sen de alabilirsin eczaneden. faydasını gördüm ben canım

Allah allah neyi var acaba kuzucuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…