- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #40.941
Geçmiş olsun kuzum kıyamam yaa.bebeğimin hırıltısı başladı :/
sağol canım =( daha 15 günlük ve ateşi öksürüğü olmadığı sürece birşey vermiyorlar. zaten balgamlı kusuyor öyle atar dedi doktor. bende hastayım ya ondan da olabilir. emzirirkene Maske takıyorum kokusunu özlüyorum =(Geçmiş olsun kuzum kıyamam yaa.
Sende sezeryan mı olmuştunBende de var ayni durum
Bende hastalandım kuzum. Elimiz kolumuz bağlı yapacak bişey yok. Allahım yardımcımız olsunsağol canım =( daha 15 günlük ve ateşi öksürüğü olmadığı sürece birşey vermiyorlar. zaten balgamlı kusuyor öyle atar dedi doktor. bende hastayım ya ondan da olabilir. emzirirkene Maske takıyorum kokusunu özlüyorum =(
Canım benimkide çok uyuyodu sarılıkmış halbuki. Zorla uyandıra uyandıra düşürdük değerini. Sık sık emziriyorum şu an. Uyandırıyorum. Bende sütümü sağıyorum çok birikiyo mecburen günde iki üç defa sağıyorum. Göğüslerim şişip ağrıyo yoksa. Sağmazsamda sütüm azalabilir çok emmiyolar çünkü. Fırsat buldukça sende sağ bence. Süt üreimi de artıyokızlar sağlık ocağına gittim bugün bebeğim fazla kilo almamış. bana sık sık emzir diyor da benim kız çok uyuyor ne yapacağım bilmiyorum. birde emzirdikten sonra sütünü sağ dedi. böyle yapan var mı aranızda? bana mantıksız geldi çünkü bu sefer daha çok süt üretecek ve ben mastit olmaktan korluyorum ve sütekli sağmam gerekir ayrıca bir kızım var ona da bakmam gerek sürekli böyle olmaz ki :/
inanki ilaçı dün doktor verdi bitkisel bir ilaç. nöbet tutarım uyumamda gerekirse ama çözüm olmuyor ki. o uyuyamıyor kıprımızı oluyor. sırf onun bu haline dayanamıyorum diye ilaç verdim bakalım biraz iyi gibi ama anı anını tutmuyorBenimki de son zamanlarda oyle... Boyle degildi neden boyle oldu anlayamadim. Cozum bulamadim ilac da almadik henuz nobet tutuyoruz. Cok da uzuluyorum o agladikca
amin canım geçmiş olsun tez zamanda Allah şifa verir inşaAllahBende hastalandım kuzum. Elimiz kolumuz bağlı yapacak bişey yok. Allahım yardımcımız olsun
gazını çıkarıyor ama bitmiyor yine kıvranıyor yavrumBen Rezene içiyorum faydası olduğuna inanıyorum canım. Emzirincede gazını almadan uyutmuyorum
pazar günü baktırdım sarılığını 8.7 çıktı sıkıntı yok. yok bende öyle taş olacak kadar sütüm yok. Yani bu ikinci bebeğim ve ilkinde hiç sağmamıştım mastit de olmamıştım ama kızım çok güzel emiyordu maşaAllah. bu bebeğim pek emmiyor :/ çok farklıCanım benimkide çok uyuyodu sarılıkmış halbuki. Zorla uyandıra uyandıra düşürdük değerini. Sık sık emziriyorum şu an. Uyandırıyorum. Bende sütümü sağıyorum çok birikiyo mecburen günde iki üç defa sağıyorum. Göğüslerim şişip ağrıyo yoksa. Sağmazsamda sütüm azalabilir çok emmiyolar çünkü. Fırsat buldukça sende sağ bence. Süt üreimi de artıyo
Biz gripe water diye ilaç kullanıyoruz. Ağlama nöbetlerimiz çok çok azaldı.. bugün 2. Günümüz..inanki ilaçı dün doktor verdi bitkisel bir ilaç. nöbet tutarım uyumamda gerekirse ama çözüm olmuyor ki. o uyuyamıyor kıprımızı oluyor. sırf onun bu haline dayanamıyorum diye ilaç verdim bakalım biraz iyi gibi ama anı anını tutmuyor
Ben de kendimi çok yetersiz hissedip üzülüyorum.. benim ki az kilo alıyor.. 10 günde doğum kilosuna ulaşmalıydı dedi doktoru. Ama biz 30-40gr eksik kaldık. Ama sanırım yapacak birşey yok.. kısmetCanim benim de sutum cok az ama bebegim kilo aliyor ben de kafaya takmamaya calisiyorum. Cok ozeniyorum sip sip sutu damlayanlara insallah damlayacak kadar artar sutumuz
Ay yok valla hic gelesi yok dun usgde nasil esniyo agzini aciyo burdan rahati yok diyo adeta bize☺Hala gelmedi mi senin paşa canım :)
Kac haftsliksin cnm ilk gebelik miBenimki kız ama gelmeye niyeti yok.Doktor perşembe günü suni sancı ile başlatacağız dedi.Korku ve endişe var nasıl olacak bilmiyorum
Masallah cnm kirkiniz çıkacakKızlar bugün 39.günümüz doktor kontrolümüz vardı 3150 gram olmuşuz. Doğumdan bu yana 1350 gram almışız maşallah:)
Tuvaletini yaparken ve gazını çıkarırken kıvranıyo bizimki. Altını açınca rahatlıyogazını çıkarıyor ama bitmiyor yine kıvranıyor yavrum
aynen canım benim bebeğimin de burnu tıkalı akıyor doktor fizyoloji serum yazdı sen de alabilirsin eczaneden. faydasını gördüm ben canımBenim oglumunda burnu sumuklendi doktora gitmeye gerek yoktur demi ilac verilmez heralde burun damlasi alip yapiyim aspiratorle cekerim. Anaokluna giden kizim var hep hasta muhtemelen ondan gecti . Su hastalik derdi olmasa cocuklara bakmak daha kolay olacak.
Allah allah neyi var acaba kuzucuğun.pazar günü baktırdım sarılığını 8.7 çıktı sıkıntı yok. yok bende öyle taş olacak kadar sütüm yok. Yani bu ikinci bebeğim ve ilkinde hiç sağmamıştım mastit de olmamıştım ama kızım çok güzel emiyordu maşaAllah. bu bebeğim pek emmiyor :/ çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?