2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Neden acaba ya çok rahatsız edici bişey bide gece terlemesi çıktı hasta değilken hasta olucam üşütüp
Hasta olmasan da kulunç kesin oluyo canım. Sırtım kütük gibi sırf bu terleme yüzünden uyanıyorum emzirmeye sırtım sırılsıklam emzirirken üstümde kuruyo ister istemez.

Benim de öyle malesef. Suya hoşafa yer kalsın midem dolmasın diye yemek bile yemiyorum yediğim hep çorba bulgur pilavı. Başka yemekler süte katkı yapmıyo diye yemiyorum

Kızlar mama cok az veriyorken 1 aylık kontrolde 500 gram almıştı oğlum doktor her emzirme ardına mama ver dedi. 4 gün boyunca her emzirme ardına 45 CC mama verdim, 2800 olmustu cuma günü. Cumadan sonra 60 CC ye çıkardık mamayi Bugün tekrar kontrol ettik kilosunu 3100 olmuş.
Doktor mamayla devam edeceğiz görünüyor dedi. Bana 8 günde 500 gram alması çok geldi. Evet 2100 dü zayıftı ama artık 3 kiloyu gectik azaltmamız gerekmez miydi. Kafam çok karışık bu konuda.

bizim sadece gaz için kıvranıyor. bazen yapıyor bazen yapamıyor ama kızarıyor kıvranıyor. sen ilaç kullanıyor musun kaç günlük senin bebiş
Kullanmıyorum kuzum. Sadece Rezene çayı kiullanıyorum kimyonda katıyorum. Gaz yapan şeylerden uzak duruyorum. Bugün bi haftalık oluyoruz daha biz

Canım kaç saatte bi ne kadar süre emziriyosun
düzenli emmiyor malesef hele gece uyanmıyor uyurkene de emmiyor gece mememi boşltamıyor :/ bu yüzden kilo alımı düşük ama bugün den sonra mecbur 2 satte bir emziriyorum kusuyor ama ne yapayım

düzenli emmiyor malesef hele gece uyanmıyor uyurkene de emmiyor gece mememi boşltamıyor :/ bu yüzden kilo alımı düşük ama bugün den sonra mecbur 2 satte bir emziriyorum kusuyor ama ne yapayım
Kusum kussa da bence 2 saat bile olmadan uyandırıp emzir. Bende zor uyandırıyorum ama yapavcak bişey yok. Böyle böyle alışacak kuzucuklarımız. Ne kadar sık o kadar iyi. Ben her saat altını açıp uyandırıyorum. Altını açınca rahatlıyo. Emzirip uyutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…