2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de kendimi çok yetersiz hissedip üzülüyorum.. benim ki az kilo alıyor.. 10 günde doğum kilosuna ulaşmalıydı dedi doktoru. Ama biz 30-40gr eksik kaldık. Ama sanırım yapacak birşey yok.. kısmet
Bende aynı şeyleri hissediyorum uzamış sarılık geçmedi, 20 gündür kilo alamadık, bebeğimin yüzü hep sivilce oldu kendimi bakamıyor hissediyorum. O kadar da üzerine titriyorum yetemiyorum ve kendime kızıyorum.

Cnm o sivilce bizde de var sen bisey yapiyo musun. bugun bide burun sumuklendi gozleri de capakli akiyo bende cok uzuluyorum ayni gun mu dogum yaptik biz de 20 gunluguz

Bende aynıydım Doğum yapalı 25 gün oldu yeni geçiyor terlemem

Canım bebeğin büyüdü çenesi kuvvetlendi sütün yetiyorsa bence mama çok gereksiz bence ağırlıklı anne sütü olsun mamayı düşür sen mama vermedikçe zaten seni daha çok emer açlıktan ben böyle düşünüyorum

Gogsunu mu acmaya calisiyor? Bana biraz abes geldi ac mi birakacaksin sanki cocugu. Herkesin bir mahremi var ayrica. Ben gayet rahat emzirdim kayinvalidemin yaninda ama acmaya calismak tuhaf geldi bana
Ztn mastit olmaya yakınım acı çekip emziriyorum zorla yapışıyor aç aç diye sonrada kucagımdan cekip cocugu alıp götürüyor yanımdan deli

aynen canım mecbur bende öyle yapacam

Cnm o sivilce bizde de var sen bisey yapiyo musun. bugun bide burun sumuklendi gozleri de capakli akiyo bende cok uzuluyorum ayni gun mu dogum yaptik biz de 20 gunluguz
7 sinde yaptım canım 18 gün oldu aslında ortalama 20 gün gibi söyledim bizimde aynı burun akıyor hapşırıyor çapaklandı gözleri yüzü hep sivilce. Hiç birşey yapmadım şu an inşallah geçer kendiliğinden.

Canim simdi ne durumdasiniz insallah dusuyordur sarilik. Mama takviyesi onerdi mi doktor? Gaz icin ne dedi? Biz de sarilik icin takipteyiz yarin yine baktiricaz korkuyorum dusmediyse diye. Emziriyorum ben de ama yeterli oluyor mudur diye endiseliyim.

Sağlık ocağından mi geldi? Sen mi çağırdın? Bize de gelse patlayacam yoksa.

Canim simdi ne durumdasiniz insallah dusuyordur sarilik. Mama takviyesi onerdi mi doktor? Gaz icin ne dedi? Biz de sarilik icin takipteyiz yarin yine baktiricaz korkuyorum dusmediyse diye. Emziriyorum ben de ama yeterli oluyor mudur diye endiseliyim.
Geçmedi sarılık canım bir sürü tahlil yapıldı neden uzadığını bulabilmek için birşey çıkmadı ana değerler yüksek bizde hala. Mama vermiyorum şu an sütüm yetiyor çok şükür. Gaz için Nurse harveys damla kullanıyorum sma fayda etmedi doktor fitil verdi birde ama kıyamadım kullanmak istemedim. Bebeğinin göz rengi nasıl bizim hala sarı vücudu turuncu takibi göz renginden yap dedi doktorumuz. Doktor kusuyorsa ve çiş kaka yapıyorsa sütün yeterlidir dedi bana ams hiç kilo almamışız sarılıktan galiba toparlanamadık.

Cnm bizimde sarilik vardi 11 civarlarinda kaldi cok da takip ettirmedim doktor gerek gormedi bizimde goz akinda sari vardı yuzune vucuduna inmedi. Hala hafiften gozde var doktor 1.5 2 ayda gecer merak etme dedi sende endiselenme gozu icin

Kızlar bana akıl verin lütfen.
Son adet tarihim 18 marttı yani tahmini doğum tarihi bebeğimin 23 aralık oluyor.
Şu an 40+2yim .
Ama doktorum en başından beri son adet tarihime göre değil ilk keseyi gördüğü zamandaki tarihi baz aldı orada 3 ocak çıkmıştı.
Ama bebeğimin gelişimi son adet tarihiyle uyumlu hatta önde çıkmaya başladı son 2 3 aydır.
En son pazartesi 3800 kiloydu bebeğim.
Bende fazla kilolu olduğu için sezeryan istedim o zaman bu hafta içi hiç belirti olmazsa 1 ocak sabahı gel sezeryanla alalım diyor.
Hiç sancım belirtim yok günü geçti o kadar beklemek korkutuyor beni strese girdim bebeğime bişey olur diye siz benim yerimde olsanız beklermiydiniz.
Yada benim durumumda olup suyu sancısı gelmeyen var mı hala ?

Benim de kizimin gozunde sarilik var. Emince kustugu oluyor, cis kaka iyi ama kilosunu bilmiyorum insallah iyidir. Deger cok mu yuksek hala? Insallah bir an once atlatirlar

Canım bebeğin bekledikçe daha çok kilo alacak. Benimki de 23 aralıktı. sancım var açılmam yoktu. Doktor fazla beklemek istemedi bizde istemiyoduk. Bizimki 2900 gözüküyodu. 39+2 de propessle normal doğum yaptım. Seninki zaten sınıra yakın. Bekledikçe daha da kilo alacak ben olsam beklemezdim normal doğum zorlayacak çünkü seni. Doktoruna güveniyosan bi bildiği vardır dyosan dinle. Ama benimki bu güne kalsa ve bu kiloda olsa riske atmazdım normal yapamam derdim.hele ki Ocak 1 e asla bekleyemezdim.

Kontrol sıklığın iyiyse bekleyede bilrsin. İnsan bekleyemiyo ama günü geçince. Tedirgin oluyo.

Ben de 3 kiloyu geçince mamayı azalt der sandım ama aksine bundan sonra mama ile devam edecegiz dedi. Şimdi zayıflama olmasını da istemiyorum ama bir yandan tedirgin oluyorum bırakır mı diye.
Hani kilo almasına en.cok ben sevindim ama 4 günde 300 gram fazla geldi bana

Kilosu çok iyi sezaryen olacaksa niye yarın değil ki haftasini da tamamlamış çok şükür.

Kontrol sıklığın iyiyse bekleyede bilrsin. İnsan bekleyemiyo ama günü geçince. Tedirgin oluyo.

Kilosu çok iyi sezaryen olacaksa niye yarın değil ki haftasini da tamamlamış çok şükür.

Kızlar işte sorun doktor beni son adet tarihime göre değil kendince ilk ultrasonda gördüğü tarihe göre değerlendiriyor anlamadım gitti çok tedirginim.
Halbuki son adet tarihim doğru olmalı geç döllenme olamaz çünkü klomenle hamile kaldım.
Takmış durumda sene kaybı olmasın suyu güzel niye belirti vermeden alalım diyor.
Bana kalsa hemen alsın istiyorum.
Dua ediyorum suyum gelsin sancım olsun diye acaba yarın gidip beni bugün sezeryana alnı demeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…