2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ha birde kontrol sıklığı meselesi var hiç çağırmadı her gün gel nstye gir takip edelim fln demiyor o güne kadar bekle gelmezse direkt sezaryen diyor ben kendim yarın gidio nst ye giricem.
Kontrol sıklığın iyiyse bekleyede bilrsin. İnsan bekleyemiyo ama günü geçince. Tedirgin oluyo.

Cnm bizimde sarilik vardi 11 civarlarinda kaldi cok da takip ettirmedim doktor gerek gormedi bizimde goz akinda sari vardı yuzune vucuduna inmedi. Hala hafiften gozde var doktor 1.5 2 ayda gecer merak etme dedi sende endiselenme gozu icin
Bizim hastaneden çıkarken 10 a düşmüştü 20 den. Bir hafta sonra gaz sorunu için doktora gittiğimizde şüphelendi doktor ve geçmesi lazımdı 15 günde dedi. Şimfide değer 17 de kaldı inmiyor bir türlü ama bol bol emzirmekten başka çaremde yok. Bütün kutucuklarımız sağlıklı sohbetli olsunlar inşallah.

Benim de kizimin gozunde sarilik var. Emince kustugu oluyor, cis kaka iyi ama kilosunu bilmiyorum insallah iyidir. Deger cok mu yuksek hala? Insallah bir an once atlatirlar
Evet canım 17 den inmiyor bir türlü.. sütün yetiyordur canım bence kusması önemli imiş.Allah bütün miniklerimize sağlık versin.

Yani sen illa dersen senin dediğini yapması lazım canım.

Yuzunde vucudunda var mi sarilik. Sadece gozde kaldiysa gecer merak etme zaten tahlilleri de yapılmış icin rahat olsun

Canım ben varım.benim ilk doğumum normaldi son dakkaya kadar buda normaldi güya ama benim 37 den itibaren hep iki hafta önde gitti.doktor beni 39da kontrole çağırdı 39+4 de bebeğimin ultrosan kilosu 4200 çıktı kesinlikle doğuramazsın dedi bir hafta ztn beklemişti sencı yada su gelir yada açılma olur diye bunların hiçbiri gelmedi ve 40 haftayı beklemeden kontrole gittiğimizde sezeryanla aldı ve bebeğim gerçekten iri bebek tarifi ile 4020 gram doğdu.benim gjzüme minicik geldi ama diğer hastanede yatanların bebeklerini görünce benim bebek gerçekten iriydi.hatta aldığım hastane çıkışları gelmedi malesef.

Ha birde kontrol sıklığı meselesi var hiç çağırmadı her gün gel nstye gir takip edelim fln demiyor o güne kadar bekle gelmezse direkt sezaryen diyor ben kendim yarın gidio nst ye giricem.
Canım bu özelde mi devlette mi? Niye bu ilgisszlik. Sık sık çağırması lazım en azından iki günde bi. Bence başka doktor bulaibilirsen bide başkasına görün danış en azından. Böyle olma ki

Kızlar benim kızımın ayakları kaç gündür mor renginde böyle bir durum başına gelen var mı ? Kafama çok takılıyor

temizlemistim ama uzun sure degildi sanirim 10 gun kadar.gecen yil dogum yaptigim icin net hatirlamiyorum kac gun oldugunu.tuvaletten sonra hep banyoya girdim temizligi orada yaptim ve kuru kalmasina dikkat ettim.cok sukur bir sorun olmamisti.
Teşekkür ederim canım bende batikonlu su deniyorum bakalım inşallah daha iyi olur

Antibiyotik hemen kullaniliyor cnm bana hastanede baslandi igne seklinde eve cikinca hap olarak aldim bitti. Demir ilaci kullaniyorum
1 ay alicam. Baska ilac almiyorum
Bende antibiyotik temkarsrsız kalmıştım acaba süre geçer mi diye , bi kere içtim bebeğin kakasının rengi değişti gibi geldi bırakmıştım bugün tekrar başladım

Bende batikonlu su kullanıyorum canım , antibiyotik de bir doz kullandım bebeğin kakasının rengi değişince tereddüt edip bırakmıştım . Bugün tekrar başladım . Birde kan hapı ile kalsiyum verdi doktorum

Bana da antibiyotik, demir hapı ve ağrı kesici vermiş doktorum.
Hepimize aynı vermişler bana ek olarak kalsiyum vermiş canım demek ki .. ben düzenli kullanmadım bebeğin kakasının rengi değişti diye ama bugün antibiyotiği aldım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…