2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
evet aslında kızıma hamileyken de öğrenmeden önce hep adet olacağım sanmistim ama yine o kalp atışı oluşana kadar tedirgin olacağım galiba
Evet öyle oluyor kalp atışı 12. Haftada ikili test sonra üçlü test sonra yine kıpırdamıyor ayy doğum sancısı mı derken hep tedirginlikle geçiyor hamilelik. Annelik duygusu işte

Ben yaptırdım canım. 4 haftalıkken gittim kayıt açtı ama kadın doğuma gidince tekrar gel dedi. Sen direk kadın doğuma gidince git. Ne sordu hatırlamıyorum ama çok yaa şokla gittim
Haftaya kadın doğuma gideceğim .bazı sağlık ocakları bilgilendirmede yapıyor diyorlar.bilgili olmak daha iyi.sadece aşı vurup göndermezler inşallah

Sagol cnm haftaya cuma kontrolum suan ozele baslamadigim icin telefonla gorusme gibi bi durumum yok gitmem gerek simdilik kendi kendime cekiyorum

Nane çayı gebelikte yasak diye biliyorum kızlar bi araştırın isterseniz. Bazı bitkiler düşük yapıyor. Mesela maydanoz falan çok tüketmemek lazım.

Maşşalah bir buçuk yaş olmuş.allah bağışlasın.diğerinede süt bırak küçük bebişe yavaş yavaş bıraktırırsın inşallah..
haha hepsinin nasibi ayrıdır rabbim ayarlar sanırım. Çok gözümde büyüyor ama bakalım bi kolayı bulunur inşallah. Araştırmam lazım önce. Diğer çocuklarım kendisi bıraktı emzirmek için uğraştım onları da.

Günaydın Hanımlar,
Heyecanla okuyorum sayfaları, aynı durumdaki kişilerin yazdıkları bile iyi geliyor.
Bebeğini kaybeden anne adayları için çok üzüldüm, daha önce o duyguyu yaşamış biri olarak. Rabbim sabırlar versin.
Yeni gelenlere de hoşgeldiler diyorum.
Benim 3. Gebeliğim. 7 yıl önce bi bebeğin kalbi durdu 9 haftalıkken. 10 yaşında oğlum var. Yumurta rezervim çok düşük ve şeker hastasıyım. Hiç umudum yokken hamile kaldım. Hala şaşkınım. Korkuyorum da. Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlere. Minnoşlarımız tutunsunlar. Kalp atışını bi görsek biraz daha rahatlarız inşallah.

Sanada günaydın canım amin inş duyarız bende haftaya salı yada çarşamba gidicm heyecnlym bakalm az kaldı:)

Arkadaşlar bilgisi olan varmı ne zaman sağlık ocağına gidip gebe takip kaydı yaptırmalıyız.yada yaptıran varmı ne yapıyorlar.
Canım benim doktorum kalbini duymadan kayıt yaptirma dedi bende bekledim ve 2 gun once kalbini duyduk çok şükür daha sonra sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım 12. Haftadan baslayarak kullanacagim vitaminleri igneleri filan yazip verdiler

Canm korkma aslında o ağrının olması iyiymş bebek yerleşiyor rahim genişliyor ondan iyi inş iyi sonclarla gelirsin:)

Solasın canım.Kanamam çok değil ama ağrım biraz var

Bende olmadigi icin ne yapilir ne yenirde gecer hiç bilgim yok kuzum. Ama 3 aydan sonra geçiyor diyorlar. Azcik daha sabret. Ama bu durum bebegi etkilemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…