- 21 Haziran 2017
- 183
- 113
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.021
Benim bebeğiminde bazen öyle. Ben üşüdüğünü düşünüp daha sıcak tutuyorum geçiyor.Kızlar benim kızımın ayakları kaç gündür mor renginde böyle bir durum başına gelen var mı ? Kafama çok takılıyor
41. Haftamı doldurdum ben. Hiç sancım yoktu suyumda gelmedi. doktor sezeryanla aldı. Hatta ameliyattan hemen önce nstde sancım hiç çıkmamıştı. Ama benimki planlıydı. Korkmuştum kakasını yutar veya başka bişey olur diye ama çok şükür ki olmadı sadece boynuna 4 defa kordon dolanmış doğduğunda nefes alamıyormuş mosmormuş doktor yaşamasına şaşırmış. Bana öyle söylediler. Çok dua edenim olmuştu Allah korumuş kızımı.Kızlar bana akıl verin lütfen.
Son adet tarihim 18 marttı yani tahmini doğum tarihi bebeğimin 23 aralık oluyor.
Şu an 40+2yim .
Ama doktorum en başından beri son adet tarihime göre değil ilk keseyi gördüğü zamandaki tarihi baz aldı orada 3 ocak çıkmıştı.
Ama bebeğimin gelişimi son adet tarihiyle uyumlu hatta önde çıkmaya başladı son 2 3 aydır.
En son pazartesi 3800 kiloydu bebeğim.
Bende fazla kilolu olduğu için sezeryan istedim o zaman bu hafta içi hiç belirti olmazsa 1 ocak sabahı gel sezeryanla alalım diyor.
Hiç sancım belirtim yok günü geçti o kadar beklemek korkutuyor beni strese girdim bebeğime bişey olur diye siz benim yerimde olsanız beklermiydiniz.
Yada benim durumumda olup suyu sancısı gelmeyen var mı hala ?
Bnde de sanci su hic bisey yok 40+1 olduk bizde ilk bebek erkek tüp bebrkle hamile kaldim bebek 3600 civari bende bekliyorum senin gibi dr bebek saglukli suyun iyi diyor gunun gecmis gibi hissetme dedi 41 e kadar yolu var ama cok bekletmeyiz dedi o yuzden rahat ol bn de ayniyum senle.alttan da hic bakmadi gerek gormuyo sanci yokken muayeneye yarin kontrole gidicem bakalım nolcakKızlar bana akıl verin lütfen.
Son adet tarihim 18 marttı yani tahmini doğum tarihi bebeğimin 23 aralık oluyor.
Şu an 40+2yim .
Ama doktorum en başından beri son adet tarihime göre değil ilk keseyi gördüğü zamandaki tarihi baz aldı orada 3 ocak çıkmıştı.
Ama bebeğimin gelişimi son adet tarihiyle uyumlu hatta önde çıkmaya başladı son 2 3 aydır.
Bende fazla kilolu olduğu için sezeryan istedim o zaman bu hafta içi hiç belirti olmazsa 1 ocak sabahı gel sezeryanla alalım diyor.
Hiç sancım belirtim yok günü geçti o kadar beklemek korkutuyor beni strese girdim bebeğime bişey olur diye siz benim yerimde olsanız beklermiydiniz.
Geçmiyor gün geçtikçe artıyor sanki bende.Nasıl geçecek bu his acaba.. ne zormuş..
Benim ki de birinin ucu küçük diye beğenmiyor ama kandırıp veriyorum. Uykusuz her gece şarkısı eşliğinde emme ve bez değiştirme partisi yapıyoruz hergün :)Ayni benim ki gbi amab bosver ole olmasi daha iyi sarilik olmuyr sukur bugun kontrolde dedi dr emzrrken baska kadnnda bebegi emmyr reddedyrms sarlk oldu bebegi
Evet canım normal oldu benim. Meme ucları için ben Doğumdan önce lanolin başladım şimdi de her emzirmeden sonra mutlaka sürüyorum hem silmeyede gerek yok o kremi. Yara olamamıştır inşallah göğüslerinSen normal doğurduğun demi canım
Sezeryan olmaktansa beklerdim gibi geliyor. Sezeryan oldum ben ve sonraki süreç zor birazKızlar bana akıl verin lütfen.
Şu an 40+2yim .
Ya çok kızıyorum kendime kremdi kalkandı kakao yağı balmumu zart zurt öyle çok para harcadım ve hiç düzeldiği yok. Şimdi bunlara dünyanın parasını harcadığım için biraz daha deniyim diyorum. En başta gümüş kapak alsaydım keşke. Ağlaya ağlaya emziriyorum. Silverette mi aldın başka marka mı canımKızlar bu arada gümüş kapak aldık, mucizevi bir şeymiş boşuna 15 gündür işkence çekmişim...
Olmaz mı. Berbat bi haldeyim.galiba gümüş kapak alıcamEvet canım normal oldu benim. Meme ucları için ben Doğumdan önce lanolin başladım şimdi de her emzirmeden sonra mutlaka sürüyorum hem silmeyede gerek yok o kremi. Yara olamamıştır inşallah göğüslerin
Benim de 20 günde 400 gram almıştı mamayı arttir dedi 4 gün boyunca her emzirme ardına 30 CC verdim 4 günde 200 gram almıştı. 60 CC ver dedi ben 45 CC verdim birden cok veemek istemedim 4 gün sonra 300 gram daha almış.Kızlar bugün bebeğimin doktor kontrolü vardı. 18 günlük olduk. İlk günlerde bebeğim 150 gr kadar zayıflamıştı şimdi 15 günde 350 gr almış. Doktor çok az olduğunu söyledi. Mamayı artırmamı söyledi. Ben doymadığını anlayınca günde iki defa 30 veya 60 cc veriyordum. Doktor günde 4 defa 60 cc dedi. Bana çok fazla geldi. Bebelac gold nutrikonfor kullanıyorum mama olarak. Siz ne kadar mama veriyorsunuz bebeklerinize
Canm sadece anne sütü değil mama da veriyorum. Doymuyor kızım. Sütüm yetmiyor.Maşallah canım varmı ekstra yaptığın biişey yiyip içtiklerin vs
3.haftadan sonra günde 1-2’ye düştü canm.Ne kadar sürdü canım bu. Biz bugün 3 günlük olduk kaka bugün sarıya döndü daha.
Hem emziriyorum hem mama veriyorum canm.Maşallah bize de tüyo ver canımm:))
Yeşil kakadan sarı kakaya geçtik geçeli kakanın miktarı çok azaldıCanm sadece anne sütü değil mama da veriyorum. Doymuyor kızım. Sütüm yetmiyor.
3.haftadan sonra günde 1-2’ye düştü canm.
Hem emziriyorum hem mama veriyorum canm.
Benmkide bazen sevyr altni degstrlmesni bazen cgligi kopartyor agladgnda kiz icim gidiyor yaBenim ki de birinin ucu küçük diye beğenmiyor ama kandırıp veriyorum. Uykusuz her gece şarkısı eşliğinde emme ve bez değiştirme partisi yapıyoruz hergün :)
Ben de emin olamamıştım iyi geliyor mu gerçekten diye...silvrrette aldım canım boşuna işkence çekme sen de 2. El de bulabilirsin uygun fiyatlı.Ya çok kızıyorum kendime kremdi kalkandı kakao yağı balmumu zart zurt öyle çok para harcadım ve hiç düzeldiği yok. Şimdi bunlara dünyanın parasını harcadığım için biraz daha deniyim diyorum. En başta gümüş kapak alsaydım keşke. Ağlaya ağlaya emziriyorum. Silverette mi aldın başka marka mı canım
Kaç haftalık oldu senin ? Yaptığım gözleme göre Erkekler bu ay hep erken geldi. Kızlar geç geldi.Erkekler gec geliyi sanirim.bende bekliyorum sanci yok
Benimki kız ama gelmeye niyeti yok.Doktor perşembe günü suni sancı ile başlatacağız dedi.Korku ve endişe var nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?