2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
41. Haftamı doldurdum ben. Hiç sancım yoktu suyumda gelmedi. doktor sezeryanla aldı. Hatta ameliyattan hemen önce nstde sancım hiç çıkmamıştı. Ama benimki planlıydı. Korkmuştum kakasını yutar veya başka bişey olur diye ama çok şükür ki olmadı sadece boynuna 4 defa kordon dolanmış doğduğunda nefes alamıyormuş mosmormuş doktor yaşamasına şaşırmış. Bana öyle söylediler. Çok dua edenim olmuştu Allah korumuş kızımı.

Bnde de sanci su hic bisey yok 40+1 olduk bizde ilk bebek erkek tüp bebrkle hamile kaldim bebek 3600 civari bende bekliyorum senin gibi dr bebek saglukli suyun iyi diyor gunun gecmis gibi hissetme dedi 41 e kadar yolu var ama cok bekletmeyiz dedi o yuzden rahat ol bn de ayniyum senle.alttan da hic bakmadi gerek gormuyo sanci yokken muayeneye yarin kontrole gidicem bakalım nolcak

Kızlar bugün bebeğimin doktor kontrolü vardı. 18 günlük olduk. İlk günlerde bebeğim 150 gr kadar zayıflamıştı şimdi 15 günde 350 gr almış. Doktor çok az olduğunu söyledi. Mamayı artırmamı söyledi. Ben doymadığını anlayınca günde iki defa 30 veya 60 cc veriyordum. Doktor günde 4 defa 60 cc dedi. Bana çok fazla geldi. Bebelac gold nutrikonfor kullanıyorum mama olarak. Siz ne kadar mama veriyorsunuz bebeklerinize

Ayni benim ki gbi amab bosver ole olmasi daha iyi sarilik olmuyr sukur bugun kontrolde dedi dr emzrrken baska kadnnda bebegi emmyr reddedyrms sarlk oldu bebegi
Benim ki de birinin ucu küçük diye beğenmiyor ama kandırıp veriyorum. Uykusuz her gece şarkısı eşliğinde emme ve bez değiştirme partisi yapıyoruz hergün :)

Sezeryan olmaktansa beklerdim gibi geliyor. Sezeryan oldum ben ve sonraki süreç zor biraz

Kızlar bu arada gümüş kapak aldık, mucizevi bir şeymiş boşuna 15 gündür işkence çekmişim...
Ya çok kızıyorum kendime kremdi kalkandı kakao yağı balmumu zart zurt öyle çok para harcadım ve hiç düzeldiği yok. Şimdi bunlara dünyanın parasını harcadığım için biraz daha deniyim diyorum. En başta gümüş kapak alsaydım keşke. Ağlaya ağlaya emziriyorum. Silverette mi aldın başka marka mı canım

bebeğinde reflu olan var mi..... 2 saat önce emdi hala içtiği ağzına geliyor kusacak gibi yapıyor kurmadan geri yutuyor nefesini tıkıyor ... kucağımda dik tutuyorum ama yinede aynı... bebek reflusunden supheleniyorum .... 4 gündür cok az emiyor...korkuyorum zaten zayıf bi bebek... geçen haftaya kadar çok guzel emiyordu reflu devam ederse nasıl emecek nasıl kilo alacak

Benim de 20 günde 400 gram almıştı mamayı arttir dedi 4 gün boyunca her emzirme ardına 30 CC verdim 4 günde 200 gram almıştı. 60 CC ver dedi ben 45 CC verdim birden cok veemek istemedim 4 gün sonra 300 gram daha almış.
Mamayla devam edeceğiz gelecek aylar içinde de dedi ama ben üzüldüm biraz.m

Maşallah canım varmı ekstra yaptığın biişey yiyip içtiklerin vs
Canm sadece anne sütü değil mama da veriyorum. Doymuyor kızım. Sütüm yetmiyor.

Ne kadar sürdü canım bu. Biz bugün 3 günlük olduk kaka bugün sarıya döndü daha.
3.haftadan sonra günde 1-2’ye düştü canm.

Maşallah bize de tüyo ver canımm:))
Hem emziriyorum hem mama veriyorum canm.

Benim ki de birinin ucu küçük diye beğenmiyor ama kandırıp veriyorum. Uykusuz her gece şarkısı eşliğinde emme ve bez değiştirme partisi yapıyoruz hergün :)
Benmkide bazen sevyr altni degstrlmesni bazen cgligi kopartyor agladgnda kiz icim gidiyor ya dayanmyrm biran once memeyi dayiyrm

Kızlar bebeğinizi emzirirken telefon alıyor musunuz elinize? Eşim bebek yanımdayken telefon pek kullanmamı istemiyor. Ama gece emzirmeleri fazla uzun ve elime telefon almazsam gözlerim kapanıyor . Gündüz zaten fazla vaktim olmuyor. Burayada anca gece bakıyorum

Ben de emin olamamıştım iyi geliyor mu gerçekten diye...silvrrette aldım canım boşuna işkence çekme sen de 2. El de bulabilirsin uygun fiyatlı.

Bebegim grip oldu daha minicik burun damlasi yapip cekiyorum elimden bisey de gelmiyo cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…