2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar. Benim sütüm bebeğime fazla geliyo sağıyorum iki saatte bi emziriyorum. Sağdıpım sütler buzlukta. Sarılıktan yatmıştık. Sağdığım sütleri biberonla versem mi diyorum. Siz ne yapıyosunuz vermeli miyim yoksa emmesi yetiyo mudur. Çok uzun süreli emmyo. 10-15 dk emip memede uyuyo

Uyanınca yine ağlayıp meme istemiyor mu benimde bazen memede uyuyor ama uyanınca hemen meme istiyor . 3330 Gr doğup hemen hastanede 200 Gr vermişti bir aylık kontrolde 4900 çıktı çok şükür ki sutumuz yarıyor ve yetiyor.ama eski insanlar buzluğa süt koymayı bilmedikleri için benim sutum çok akmasa da zaman zaman aktı bende pompa alalım dolaba koyalım dedim gerek yok dediler ben de onları dinledim inş ilerde keşke demem.memende süt yetiyorsa dolaptakini icirme cnm o dursun lazım olduğu zaman olur.
Hepinizi çok özledim bu arada uzun zamandır yazarım.bebegime yalnız bakiyorm ve kucağı çok seviyor birde çok gazlı.sadrce kızımla uğraşıyorum nete çok giremefim.bugun 35 günlük olduk buyuyoruz şükür Allahima

Eger memen sertse ve emince bosaliyosa o sure yeter cnm benimkide o kadar anca emiyo ama yetiyo cunku hep de fazlasini kusuyo

Kullanmıyorum kuzum. Sadece Rezene çayı kiullanıyorum kimyonda katıyorum. Gaz yapan şeylerden uzak duruyorum. Bugün bi haftalık oluyoruz daha biz
Bende ne yiyeceğimi şaşırdım artık herşey gaz yapıyor bizde 3 haftalık olduk. Umarım gazı olma benim ve diğer gazlı bebişlerinde bı sorundan kurtuluruz biraz önce inşallahh

Sağdığın Sütlerin üzerine mutlaka tarih at, 3 ay içinde tüketilmesi getek ddiye biliyorum. Bence şimdilk kalsın acil durumda çıkartıp verirsin, bir yere gitme hastalık, ilaç kullanımı vs gibi .bende sağacak kadar çıksa dolaba atıcam ama 2 memeyi de emiyor çoğu zaman saatlerce memedeyiz maalesef...

Selam kızlar. Ya bende emziriyorum sürekli doymuyor mama veriyorum emzirmenin peşine mamayı oldugu gibi çıkarıyor acaba fazla mı geliyor. Bu gece rekor kırdık hiç mama vermedm emdi uyudu. Mamayı hep ku suyor acaba mamaı degiştitmeliyim. Yoksa doyuyor da huysuzluk mu ediyor bilemedim

Bizde de aynı durum var canım. Mamayı azalmıştım bi ara vermeyeceğim bakalım nolacak

emdikten sonra kusuyorsa demek sutle doyuyor mama fazla geliyor.gece de uyuduguna gore doymus.eger doymasa anlardiniz sanirim ortaligi yikardi.

Ztn mastit olmaya yakınım acı çekip emziriyorum zorla yapışıyor aç aç diye sonrada kucagımdan cekip cocugu alıp götürüyor yanımdan deli
Heralde ben olsam ben deli olurdum. Neyse gececek bugunler insallah herkes soyle yya da boyle yeni hayatina uyum saglamaya calisiyor

emdikten sonra kusuyorsa demek sutle doyuyor mama fazla geliyor.gece de uyuduguna gore doymus.eger doymasa anlardiniz sanirim ortaligi yikardi.

Ondan şüphelendim acaba açlıktan mı uyudu diye düşündüm. Gün içerisinde yırtıyor zaten emiyor emiyor doymuyor sürekli memede kalmak istiyor

Bendede aşı sancısı başladı bizimki çok yaygaracı ama canı acıyacağı için içim içimi yiyor keşke bütün aşılar damla olsaydı
Aynen bende tedirgin oldum kaç gün aklımdaydı ama çok şükür iğne yapılınca ağrıdan ağladı bikaç dkya sustu zaten :)

Masallahhh canim cok guzel almis mama veriyormusun veriyorsan gunde kacdefa veriyorsun ben gunde yalnizca iki defa veriyorum 60 cc
İlk haftalar sarılıktan dolayı yarım saatte bir emzirdim günde 60 CC mama verdim öğle ve gece. Şimdi sütüm de arttı diye mamayı çok istemiyor kusuyor çoğunlukla. Süt içinde rezene içiyorum badem ceviz yiyorum bol su içiyorum

Bende azalttım eskiye göre ama her emzirmeemde aranıyor sürekli emzik verdim oda olmuyor. Bu gece bir kere uysndı 1 de uyumuştu zaten
Aynen memede uzun süre kalmak istiyor o aç olduğundan değil bence emzik yerine kullanıyor bi süre sonra :)

Slm kızlar bizde 10.gün çocuk dr kontrolünden geldik.sarılığı çok az.buna şükür ama bebeğim git gide kilo kaybediyor.sütüm yeterli gelmiyor.hemşireler 4 litre su iç dediler.doktor mama başlattı.doğum doktorumda anne sütü arttırıcı başlattı.eğer birzhafta içinde kilo almazsa hastaneye yatıracaklar.şuan deli gibi su içiyorum .rezene çayı kekik çayı doktorun verdiği süt artırıcı çay.inşallah hepsi işe yarar.artı bizdede sivilcilenme başladı.

Bizde 19 gün oldu kilo alamadık Hastane de neden yatacaksınız canım bize birşey demediler. Şerbetli tatlılar ve yaş hurma çık güzel süt yapıyor canım dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…