2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kendi kendine uyanmasına fırsat vermiyorum kendim zorla uyandırıyorum canım . Önce kendi uyanınca aranırdı. Şimdi uyanmıyo

Tarihini atıyorum canım ama bizimki sanki az emyo gibi. Sizlerin dediği gibi iki memeyi emmiyo. Bi memeyi bitiremiyo ki. Bırqkınca sızıp duruyo, üzerine sağıyorum o zaman anlıyorum memenin boşaldığını.

Anladim canim bebegine sifa olsun yediklerin benim ilk dogdugunda 500 gr kilo verdi cok fazla kilo verdi ben de gunde sadece iki defa mama veriyorum cogunluk anne sutu veriyorum bugun asimizi olduk kilosuna bakti iyi dedi ama bana az geldi 3300 dogum kilosu ondan sonra 2800 oldu simdi ise 3900 olmus mamayi arttirayim dedim hemsire hayir boyle iyi dedi bilemiyorum ne yapacagimi

Kızlar birsey sorcam iki saatte bir emzirmeyi ne zaman kescez çünkü emzirmezsem ya da sağmazsam memeler mastite doğru sertleşiyor acıyor ama cok uykusuzum bilmiyorum yani bu böyle ne kadar sürüyor

2800 kilonun uzerine 1100 gr almış bence iyi kilo almış maşallah

Kızlar birsey sorcam iki saatte bir emzirmeyi ne zaman kescez çünkü emzirmezsem ya da sağmazsam memeler mastite doğru sertleşiyor acıyor ama cok uykusuzum bilmiyorum yani bu böyle ne kadar sürüyor

Ilk zamanlar öyle oluyor sonra o kadar sertleşmiyor. Bebeğinin emmesine göre süt doluyor. Sıcak duş ve sıcak havlu da rahatlatır sağmaya alternatif olarak.

Tarihini atıyorum canım ama bizimki sanki az emyo gibi. Sizlerin dediği gibi iki memeyi emmiyo. Bi memeyi bitiremiyo ki. Bırqkınca sızıp duruyo, üzerine sağıyorum o zaman anlıyorum memenin boşaldığını.
Canım o hç belli olmaz, doktor emme süresi süt miktarı belrleyici değildir dedi. Kilo alıyorsa yetiyor, çişli beze bakılıyor bir de o kadar.

Kekik ve nane sutu azaltiyor diye okudum bir arastir istersen canim. Rezenenin uzun fazla kullanimi da sut kanallarini tikiyormus. Ben bir gun rezene bir gun isirgan iciyorum. Semizotu dere otu da ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…