- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.061
Kendi kendine uyanmasına fırsat vermiyorum kendim zorla uyandırıyorum canım . Önce kendi uyanınca aranırdı. Şimdi uyanmıyoUyanınca yine ağlayıp meme istemiyor mu benimde bazen memede uyuyor ama uyanınca hemen meme istiyor . 3330 Gr doğup hemen hastanede 200 Gr vermişti bir aylık kontrolde 4900 çıktı çok şükür ki sutumuz yarıyor ve yetiyor.ama eski insanlar buzluğa süt koymayı bilmedikleri için benim sutum çok akmasa da zaman zaman aktı bende pompa alalım dolaba koyalım dedim gerek yok dediler ben de onları dinledim inş ilerde keşke demem.memende süt yetiyorsa dolaptakini icirme cnm o dursun lazım olduğu zaman olur.
Hepinizi çok özledim bu arada uzun zamandır yazarım.bebegime yalnız bakiyorm ve kucağı çok seviyor birde çok gazlı.sadrce kızımla uğraşıyorum nete çok giremefim.bugun 35 günlük olduk buyuyoruz şükür Allahima
Sert canım emince boşalmıyo, sağınca boşalıyo. Her emzirmeden sonra sağmaya çalılıyormEger memen sertse ve emince bosaliyosa o sure yeter cnm benimkide o kadar anca emiyo ama yetiyo cunku hep de fazlasini kusuyo
Tarihini atıyorum canım ama bizimki sanki az emyo gibi. Sizlerin dediği gibi iki memeyi emmiyo. Bi memeyi bitiremiyo ki. Bırqkınca sızıp duruyo, üzerine sağıyorum o zaman anlıyorum memenin boşaldığını.Sağdığın Sütlerin üzerine mutlaka tarih at, 3 ay içinde tüketilmesi getek ddiye biliyorum. Bence şimdilk kalsın acil durumda çıkartıp verirsin, bir yere gitme hastalık, ilaç kullanımı vs gibi .bende sağacak kadar çıksa dolaba atıcam ama 2 memeyi de emiyor çoğu zaman saatlerce memedeyiz maalesef...
Ya aynı sorun bende de var mama vermedim elektrikli süt sağma Makinesi deneyeceğim işe yarar inşOndan şüphelendim acaba açlıktan mı uyudu diye düşündüm. Gün içerisinde yırtıyor zaten emiyor emiyor doymuyor sürekli memede kalmak istiyor
Anladim canim bebegine sifa olsun yediklerin benim ilk dogdugunda 500 gr kilo verdi cok fazla kilo verdi ben de gunde sadece iki defa mama veriyorum cogunluk anne sutu veriyorum bugun asimizi olduk kilosuna bakti iyi dedi ama bana az geldi 3300 dogum kilosu ondan sonra 2800 oldu simdi ise 3900 olmus mamayi arttirayim dedim hemsire hayir boyle iyi dedi bilemiyorum ne yapacagimiİlk haftalar sarılıktan dolayı yarım saatte bir emzirdim günde 60 CC mama verdim öğle ve gece. Şimdi sütüm de arttı diye mamayı çok istemiyor kusuyor çoğunlukla. Süt içinde rezene içiyorum badem ceviz yiyorum bol su içiyorum
Ben bilmiyorum yatıp yatmadığını ya nasıl takip edicez?Rapor ücreti yatan oldu mu?
Anladim canim bebegine sifa olsun yediklerin benim ilk dogdugunda 500 gr kilo verdi cok fazla kilo verdi ben de gunde sadece iki defa mama veriyorum cogunluk anne sutu veriyorum bugun asimizi olduk kilosuna bakti iyi dedi ama bana az geldi 3300 dogum kilosu ondan sonra 2800 oldu simdi ise 3900 olmus mamayi arttirayim dedim hemsire hayir boyle iyi dedi bilemiyorum ne yapacagimi
Alo 170 i arayıp teyit ettirin cnmBen bilmiyorum yatıp yatmadığını ya nasıl takip edicez?
Ya aynı sorun bende de var mama vermedim elektrikli süt sağma Makinesi deneyeceğim işe yarar inş
Kızlar birsey sorcam iki saatte bir emzirmeyi ne zaman kescez çünkü emzirmezsem ya da sağmazsam memeler mastite doğru sertleşiyor acıyor ama cok uykusuzum bilmiyorum yani bu böyle ne kadar sürüyor
Ya bencede iyi ama hemsire dogum kilosundan hesapliyoruz diyor2800 kilonun uzerine 1100 gr almış bence iyi kilo almış maşallah
Canım o hç belli olmaz, doktor emme süresi süt miktarı belrleyici değildir dedi. Kilo alıyorsa yetiyor, çişli beze bakılıyor bir de o kadar.Tarihini atıyorum canım ama bizimki sanki az emyo gibi. Sizlerin dediği gibi iki memeyi emmiyo. Bi memeyi bitiremiyo ki. Bırqkınca sızıp duruyo, üzerine sağıyorum o zaman anlıyorum memenin boşaldığını.
Korkma hiç Allah’ın izniyle gelir. Bir nefeste doğurmak nasip etsin.
Alttan hic muayne oldunmu cnm dr ne diyor suni felan diyormu
Kekik ve nane sutu azaltiyor diye okudum bir arastir istersen canim. Rezenenin uzun fazla kullanimi da sut kanallarini tikiyormus. Ben bir gun rezene bir gun isirgan iciyorum. Semizotu dere otu da ise yariyorSlm kızlar bizde 10.gün çocuk dr kontrolünden geldik.sarılığı çok az.buna şükür ama bebeğim git gide kilo kaybediyor.sütüm yeterli gelmiyor.hemşireler 4 litre su iç dediler.doktor mama başlattı.doğum doktorumda anne sütü arttırıcı başlattı.eğer birzhafta içinde kilo almazsa hastaneye yatıracaklar.şuan deli gibi su içiyorum .rezene çayı kekik çayı doktorun verdiği süt artırıcı çay.inşallah hepsi işe yarar.artı bizdede sivilcilenme başladı.
Cisli beze mi kakali beze mi bakiliyor acaba?Canım o hç belli olmaz, doktor emme süresi süt miktarı belrleyici değildir dedi. Kilo alıyorsa yetiyor, çişli beze bakılıyor bir de o kadar.
Her ikisine de canım ama mesela kabız da olabiliyor o yüzden çişli bez gösteriyor beslendiğini.Cisli beze mi kakali beze mi bakiliyor acaba?
Edevlet yada 170 hattını arayarakBen bilmiyorum yatıp yatmadığını ya nasıl takip edicez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?