2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hepsini aynen uyguluyorum sadece yan yatiriyorum çunku sırt üstü yatirdigimda kafasini tepeye dikiyo kusunca tehlikeli olur diye mecbur yan yatiriyorum. Birde korse kullanmiyorum 21 günlügüz hala pofidik pofidik karnim ama gitgide gelisme gosteriyor doktorum gerek olmadigini söyledi korse kisiyi sadece psikolojik olarak rahatlatir dedi bide ustümdeki kiyafete bile tahammul edemiyorum korseyi düsünemiyorum bile :)

Kızlar uyku durumlariniz nasil. Biz 21 gunluk olduk oglum sadece misafirler varken ve bi yere giderken uyuyor o zaman hiç uyanmiyor ama sonra sabahlar olmasin tabi bu yüzden bende dinlenemiyorum. Gaz sorunu yok henüz Allaha şukur ama bakınıp duruyor ve tabiki memede duruyor devamli

4 kilo doğup 3700 e inmesi normal değil mi ????? Benimde bebeğim 3865 doğdu 3555 e indi. Ama sonra toparladı kendini. Mama vermeni gerektircek bişey yok bunda emin ol. Neden doktorlar hemen mama derler anlam veremiyorum.
Aynen kardeşim sabahtan beri üzüntüden maf ettim kendimi bebekte bende ödemliydik.ben bile bir haftada 10 kilo verdim.çünkü çok ödemliydim.zaten mama verdim burnundan geldi bebğin ve mamayı red ediyor zaten.ama zorla tıkıyorum çoğunu çıkarıyor ağzından.şu günleri bi atlatabilsek.doymayan çocuk ağlar benimki öyle ortalğı ayağa kaldırmıyor günde 4 kere kaka yapıyor.bilmiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin

Canım zaten doğan bebeklerin hepsi veriyor kilo ilk bir hafta 2960 doğdu bizim ufaklık sonra 2750 ye düştü. Senin Bebişinde gayet kilolu doğmuş maşallah ama doktorun bilir tabi ki en iyisini.
Gitmeyeceğim o doktora kafamı bulandırdı .bebeğe mamayı dayayacam beni unutcak.ikimizde ödemliydik.ödemini oda attı bende bir haftada bende 10 kilo verdim.çünkü baya ödem toplamıştık .verdiriyorlar mamayı sonra ilerde allah muhafaza şeker hastalığından obeziteye kadar gidiyoz önemli olan sağlıklı olması değilmi.evet çaresiz zamanlarda sütü olmayan anneler mama vermek zorunda kalıyoruz ama daha çok minikler.

Burada arkadaşımız bebekler ile ilgili bilgi paylamış çok doğru bencede mama tavsiye eden doktora gerçekten gitmeyeceksin.benim bugün moralimi bozdu.mama aldırttı bide kilo almazsa yatorcakmış bebeği.sanki deneme tahtası bebeğim .mamayıda red ediyor.sütüm yetecek inşallah .

Benim oglumda aynen öylw misafiri hiç istemiyor gibi biri gelince gözünü kapatıyor onlar evden çıkar çıkmaz gözler cin gibi açılıyor ☺☺☺ ama bizim gece uykumuz iyi 2 kere uyanıyor sabit degişmiyor

O cok iyimis gerçi misafirlerde suç aksam saat 9 da evim doluyo 12yi buluyo gitmeleri ondan sonra bi uyaniyo bizimki bidaha 3u buluyo uyumasi 6 gibi tekrar ayakta sonra 10 da uyuyo o saattede benim uyuyasim gelmiyo 3-6 arasi uyuyorum bende. Küçük bebek var ikindide gel aksamda git ama düsüncesiz insan cok maalesef

İçimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim. Kafama takılan şeyleri hep anlatmışsın

Kızlar sling kullanan var mı hangi marka ve memnun musunuz?

Sling bağlamayı beceremem diye almadım onun yerine yenidoğan yastigi ile birlikte boba kullanıyorum. 5-6 kez dışarı çıktık kontrollere falan hep onunla gittim . Çok sıkıntılı olduğu zamanlarda evde de onunla gezdirdigim oluyor. Tavsiye ederim tabii ki ama bu işi bilenler ilk 3 ay sling daha iyi diyor.

Canım kilosu gayet güzel ilerliyor maşallah. Sen doktorunu dinle hem bebeğin kilo alması gerilerse mama vs arttırabilirsin diğer türlü gerek yok. Ben buara mamayı vermeyeceğim bakalım nolacak
Cok sagol canim o zanan iki defa vermeye devam edeyim aslinda sutum az geliyor bana sen hic mi vermiyecen mama insallahh gerek kalmaz mama vermene

Çok düşüncesizler hemde çok. Lohusa kadın yeni bebek gelsinler ama geldikleri zaöan kalkmıyor insanlar üstüne üstlük bana yemekli bile gelen var kayınvalidem sagolsun. Ona göre hiç dogurmadım ben çocıgu marketten aldım.

Ayy ayni durumlar :) Allahtan annem vardi ama yarin gidiyo napcam bilmiyorum

Bence verme ve o doktoru değiştir. Doğumdan sonra ilk 10 gün %10 a kadar kilo kaybı yaşar bebisler. Aciktikca seni emcek ki sütün gelsin. Çocuğa zorla verme mama bence. Sonrasında seni emmez. Anne sütü kadar değerli ne olabilir. Senin sütünün yetip yetmediğini 1 aylık olunca anlarsın. Bu da yeterli sonucu vermez. Mama veren doktordan uzak dur derim. Sinir oldum akşam akşam.

Bizimde öyle. Özellikle gece 4ten sonra başliyo. Gece 2 ye kadar ev dolu oluyo hergun sadece 2 ile 4 arasi uyuyabiliyorum hasta olcam diye cok korkuyorum daha minnacıklar cunku
hic sorma ben usuttum bile kemiklerim agriyor bugun iyiyim yine.sallamadan olmuyor napim sallamaya basladim ben de insallah ayakata sallamak hic istemiyorum umarim onu basarabilirim

onu ben de deniyim cnm.ya bugun kac saattir emziriyorum inat ettim mama vermicem dedim.ama durmadi 5 6 kere uzun uzun emzirdim artik cok acıktim tansiyonum duscek gibi oldu da mama verdim 60 cc.
gaz desem gazini cikariyorum masaj yapiyorum gazini cikarirken meme ariyor agliyor.napcam sasirdim lanet olsun o mama ver diyen doktora alistimi napti cocuk mamasiz durmuyo resmen.
ben de bi uyusa da sagsam bakalim
bi de yeni dogan bebekler 18 saat uyuyo derlerdi valla hic de bizimji oyle degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…