2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim Oğlum çok fazla emiyor kusmuyorda. Ne var bunda demeyin bugün Akşamdan beri anormal bi şekilde emiyor. Biz annelerde az emse az çok emse çok emiyor dıyoruz farkındayım ama bi anormallik var durumda sanki
Ya doymuyordur ya da aslında emmeyip seni kokunu istiyodur bebeğin canım.

Canım evet yanlış kullanıyomuşum.kremi sürdükten sonra göğüs pedi kapatıyodum kıyafetim batmasın diye. Göğüs Kalkan’ı kapatmam gerekiyormuş. Eşimi gönderdim kalkan almaya silikon uç almış. Hani şu meme ucu olmayanlar için ucu delikli silikonlardan. Şu an sütüm şırıl şırıl akmadığı için iş gördü maksat kremin memede kalması . Şimdilik böyle idare ediyoruz yaralar daha iyi durumda

Kızlar aşı bizde baya sancı yaptı. oğlum akşam 5 ten beri huzursuz 1 e kadar uyumadı. Bikaç saat uyudu şimdi yine aynı. Hem gazlı bi bebek oda sancı yapıyor . Biraz ağrı kesici vermiştim oda pek fayda etmedi sanırım :/

Günaydınlar..3 çocukla hayatım kaymış gibi bütün hayat enerjim somurulmuş gibi,uykuya hasret oluşum ayrı bir dram benim için zaten.! Nezaman biri bebeğin nasıl uslumu die sorsa bende evet uslu desem sabaha kadar uyumuyor uyutmuyorda tabi.!su ziyarete gelen eş dosttan da nefret ettim yaa ne aceleniz var lohusa kadın tebrikten çok dinlenmeye uyumaya ihtiyacı var!! öyle yada böyle 9ay bitti geride kaldı şu lohusa günleri kadar yormadı germedi ya hafif hafif cinnet geliyo gelio gidio

Kızlar internette fiyatlar 250 den başlıyor siz de bu fiyatlara mu aldınız Koalina

Sütüm çok. Akıyo sağıyorum daha ama tabi doyurucu mu değil acaba. Öyle de olmasa kilo almaz. Kilo alımı var sürekli.
bizimki emmiyo sömürüyo resmen :)
Kuzum benim bebeğim gibi seninki de senin yanında olmak istiyor. Seni özlüyor. Memeye kafasını koyup uyuyor benimkide. Istediginde ver mutlaka muhtaçlar bize. Senin kokunu almak istiyor hep. :)

Kızlar ben de burada fennugreek takviye alacağım. Çemenotu takviyesi yani, humana çayının da içinde çemen otu varmış sanırım. Sizin bilginiz var mı bu konuda?

Kızlar ben de burada fennugreek takviye alacağım. Çemenotu takviyesi yani, humana çayının da içinde çemen otu varmış sanırım. Sizin bilginiz var mı bu konuda?
Ben kullanıyordum bi ara canım. Çemen otu var içinde sütümü arttırdı mi bilemiyorum anlayamadım. Ama onu içince oğlumun kafası çemen kokuyodu emerken terlediginde :) yani ona da geciyo kokusu bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…