- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.121
lohusayken kanama oluyorya cnm ondan sordum.Niye gunah canim hic duymadim ilk cocugumda da boyattim sutume bisey olmadi bunda da 40 cikinca boyatirim psikolojime iyi geliyor sutumde kesilmiyor benim.
Reflu yatagi yerine yatagina egim verdik biz dr. Da oyle demisti.
Ben anakucagi aldim ev tipi oto koltugundan daha kullanisli titresimli muzik sesli yatma pozisyonlari var en azindan uyanikken ne kadar dursa kardir yemek yememe bi seyler yapmama zaman taniyor.
Çok sıkıntıya düşmediktn sonra sallama kuzum. İnş alışmazhic sorma ya hic istemiyordum.bari insallah ayakta sallamam umarim ilerde diyorum
Allah razı olsun kardeşim içimi ferahlattın ben sabahtan beri ağlamaktan bitap düştüm çok duygusalım anlamıyorum bakıp bakıp ağlıyorum.allahın izni ile meleklerimize melekler bakacak.ben elimden geleni yapacam sütüm artsın diye inşalleh.herkesin inşallah cok sütü olur.Bence verme ve o doktoru değiştir. Doğumdan sonra ilk 10 gün %10 a kadar kilo kaybı yaşar bebisler. Aciktikca seni emcek ki sütün gelsin. Çocuğa zorla verme mama bence. Sonrasında seni emmez. Anne sütü kadar değerli ne olabilir. Senin sütünün yetip yetmediğini 1 aylık olunca anlarsın. Bu da yeterli sonucu vermez. Mama veren doktordan uzak dur derim. Sinir oldum akşam akşam.
Bende aynı durumdayom arkadaşlar bugün mama aldık bir kere verdim ikincisini red etti burnundan geldi mama.onu ben de deniyim cnm.ya bugun kac saattir emziriyorum inat ettim mama vermicem dedim.ama durmadi 5 6 kere uzun uzun emzirdim artik cok acıktim tansiyonum duscek gibi oldu da mama verdim 60 cc.
gaz desem gazini cikariyorum masaj yapiyorum gazini cikarirken meme ariyor agliyor.napcam sasirdim lanet olsun o mama ver diyen doktora alistimi napti cocuk mamasiz durmuyo resmen.
ben de bi uyusa da sagsam bakalim
bi de yeni dogan bebekler 18 saat uyuyo derlerdi valla hic de bizimji oyle degil
Nerden aldın acaba canimArkadaşlar merhaba, çocuk dolayısı ile girip okuyamıyorum bile. Ama bir mucize keşfettim de paylaşayım dedim.. medela nipple shield göğüs ucu koruyucu.. mükemmel birşey.. başta direndim almadım. Arkadaşım kızım deli misin çok rahat kullan dedi.. ne göğüs ucu yarası ne başka birşey.. ve çocuk çok rahat emiyor.. ben mamaya başlamıştım.. şimdi rahatça emzirebildiğim için mamayı da bıraktım.. dehşetle öneririm. Araştırın derim
Canım en son doktor kontrolünde 4400 dü geçen hafta. Bu hafta 2 numaraya gectik. 1 numara da ciş hep disari cikiyodu. Belli ediyor aslında kendini. Goon bebek bezimiz bu arada.Kızlar bezde 2 bedene ne zaman geçtiniz. Bizimkisi 3200 gr. Bi haftalık. 66 lık paket var 1 numara. 2 numara mı 1 numara mı sipariş versem bilemedim
Tabi ki en iyisini sen bilirsin canım. Bence sütün bolsa bundan sonra bol bol emzir toparlayacaktır. Ben de öyle yapıyorum sağlıklı olmaları önemli kilo illaki az ya da çok alacaklardır.Gitmeyeceğim o doktora kafamı bulandırdı .bebeğe mamayı dayayacam beni unutcak.ikimizde ödemliydik.ödemini oda attı bende bir haftada bende 10 kilo verdim.çünkü baya ödem toplamıştık .verdiriyorlar mamayı sonra ilerde allah muhafaza şeker hastalığından obeziteye kadar gidiyoz önemli olan sağlıklı olması değilmi.evet çaresiz zamanlarda sütü olmayan anneler mama vermek zorunda kalıyoruz ama daha çok minikler.
Sen doktora bakma. Doğum yaptığım hastanedeki doktor da mama ver dedi ben vermedim 1 hafta sonra tekrar gittik ona Mama verdin mi dedi hayır dedim. Bi surat asıldı kilosuna vakti 600 gr almıştı. Ne yapıyosan bu şekilde devam et verme mama dedi.Allah razı olsun kardeşim içimi ferahlattın ben sabahtan beri ağlamaktan bitap düştüm çok duygusalım anlamıyorum bakıp bakıp ağlıyorum.allahın izni ile meleklerimize melekler bakacak.ben elimden geleni yapacam sütüm artsın diye inşalleh.herkesin inşallah cok sütü olur.
Ayy herkeste aynı problem bugün benim oğlumda öyle yaptı burnundan çıktı resmen yedikleri.. fazla gelmiş canım yedikleri. Çok korktum bende.Bi saattir ara ara bebeğimi emsiriyordum aranıyo mızmızlanıyo memeyi veeince alıyo birasz emip çıkarıyodu. Bu bi müddet tekrar etti sonra uyudu. Yanında uzanıyodum. Üç dakika anca geçmişti ki üzerime fışkıracak şekilde kustu. Bu çok emmesinden fazlalık çıkarmasından mıdır? Fışkırması korkuttu. Bu annelk beni tam paranoyaklaştırdı
Bakalım canım eğer isterse veya sütüm yetmediğini görürsem veririm. Mamaya alıştı çünkü bazen istediğini anlıyorum. Sen ikiye devam et zaten kontrollerde belli oluyor gelişimine göre anlarızCok sagol canim o zanan iki defa vermeye devam edeyim aslinda sutum az geliyor bana sen hic mi vermiyecen mama insallahh gerek kalmaz mama vermene
Bizim daha zamanımız var demekki. Bizde molfix kullanıyoruzCanım en son doktor kontrolünde 4400 dü geçen hafta. Bu hafta 2 numaraya gectik. 1 numara da ciş hep disari cikiyodu. Belli ediyor aslında kendini. Goon bebek bezimiz bu arada.
Ohh bee kötü bişey mi var diye korkmuştum birden fışkırınca. Doyuyo mu diye düşünmeme gerek yok o zaman. Annelik ne kadar zor kutsal bişeymiş böyle. Diken üstündeyizAyy herkeste aynı problem bugün benim oğlumda öyle yaptı burnundan çıktı resmen yedikleri.. fazla gelmiş canım yedikleri. Çok korktum bende.
Aynen canim fazlasıyla doymuş bebiş. Çok zor annelik o iyi olsun ben nolursam olayım hiç on3mli değil. Kusunca çok korktum bende resmen burnundan geldi yedikleri.Ohh bee kötü bişey mi var diye korkmuştum birden fışkırınca. Doyuyo mu diye düşünmeme gerek yok o zaman. Annelik ne kadar zor kutsal bişeymiş böyle. Diken üstündeyiz
Şükürler olsun. Teşekkür ederim canım benim. İçim rahatladıAynen canim fazlasıyla doymuş bebiş. Çok zor annelik o iyi olsun ben nolursam olayım hiç on3mli değil. Kusunca çok korktum bende resmen burnundan geldi yedikleri.bebeğin yeterince doyuyo canım için rahat olsun.
Owli aldım canımNasil bi korse aldin cnm ben karar veremedim henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?