2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
lohusayken kanama oluyorya cnm ondan sordum.
ama tabiki dayanamadim annem de yanimdayken solugu kuaforde aldim psikolojim duzeldi biraz resmen

kizla reflü yatagi harika bi icatmis iyiki almiisim almayanlar kesin alsin derim.
icim rahat uyuyorum
tabi benimki saat basi uyaniyor ama olsun ve bebegim hic kusmadi masallah
aldigim iyikilerimin en basinda

Allah razı olsun kardeşim içimi ferahlattın ben sabahtan beri ağlamaktan bitap düştüm çok duygusalım anlamıyorum bakıp bakıp ağlıyorum.allahın izni ile meleklerimize melekler bakacak.ben elimden geleni yapacam sütüm artsın diye inşalleh.herkesin inşallah cok sütü olur.

Bende aynı durumdayom arkadaşlar bugün mama aldık bir kere verdim ikincisini red etti burnundan geldi mama.

Kızlar bezde 2 bedene ne zaman geçtiniz. Bizimkisi 3200 gr. Bi haftalık. 66 lık paket var 1 numara. 2 numara mı 1 numara mı sipariş versem bilemedim

Kızlar bol bol ıhlamur için sütten bebeğede geçer kış günü iyi gelir evi çok sıcak yapmayın bide peteklerin üstüne su koyun banyo sümükleri çıkarıyor sık sık yıkayın bebişleri UFO'nun altında yıkayın havalar soğudu hasta bebeklerimize rabbim şifalar versin inşallah bebişlerimiz iyi olsun

Bi saattir ara ara bebeğimi emsiriyordum aranıyo mızmızlanıyo memeyi veeince alıyo birasz emip çıkarıyodu. Bu bi müddet tekrar etti sonra uyudu. Yanında uzanıyodum. Üç dakika anca geçmişti ki üzerime fışkıracak şekilde kustu. Bu çok emmesinden fazlalık çıkarmasından mıdır? Fışkırması korkuttu. Bu annelk beni tam paranoyaklaştırdı

Nerden aldın acaba canim

Kızlar bezde 2 bedene ne zaman geçtiniz. Bizimkisi 3200 gr. Bi haftalık. 66 lık paket var 1 numara. 2 numara mı 1 numara mı sipariş versem bilemedim
Canım en son doktor kontrolünde 4400 dü geçen hafta. Bu hafta 2 numaraya gectik. 1 numara da ciş hep disari cikiyodu. Belli ediyor aslında kendini. Goon bebek bezimiz bu arada.

Tabi ki en iyisini sen bilirsin canım. Bence sütün bolsa bundan sonra bol bol emzir toparlayacaktır. Ben de öyle yapıyorum sağlıklı olmaları önemli kilo illaki az ya da çok alacaklardır.

Sen doktora bakma. Doğum yaptığım hastanedeki doktor da mama ver dedi ben vermedim 1 hafta sonra tekrar gittik ona Mama verdin mi dedi hayır dedim. Bi surat asıldı kilosuna vakti 600 gr almıştı. Ne yapıyosan bu şekilde devam et verme mama dedi.

Ayy herkeste aynı problem bugün benim oğlumda öyle yaptı burnundan çıktı resmen yedikleri.. fazla gelmiş canım yedikleri. Çok korktum bende.

Cok sagol canim o zanan iki defa vermeye devam edeyim aslinda sutum az geliyor bana sen hic mi vermiyecen mama insallahh gerek kalmaz mama vermene
Bakalım canım eğer isterse veya sütüm yetmediğini görürsem veririm. Mamaya alıştı çünkü bazen istediğini anlıyorum. Sen ikiye devam et zaten kontrollerde belli oluyor gelişimine göre anlarız

Ayy herkeste aynı problem bugün benim oğlumda öyle yaptı burnundan çıktı resmen yedikleri.. fazla gelmiş canım yedikleri. Çok korktum bende.
Ohh bee kötü bişey mi var diye korkmuştum birden fışkırınca. Doyuyo mu diye düşünmeme gerek yok o zaman. Annelik ne kadar zor kutsal bişeymiş böyle. Diken üstündeyiz

Ohh bee kötü bişey mi var diye korkmuştum birden fışkırınca. Doyuyo mu diye düşünmeme gerek yok o zaman. Annelik ne kadar zor kutsal bişeymiş böyle. Diken üstündeyiz
Aynen canim fazlasıyla doymuş bebiş. Çok zor annelik o iyi olsun ben nolursam olayım hiç on3mli değil. Kusunca çok korktum bende resmen burnundan geldi yedikleri. bebeğin yeterince doyuyo canım için rahat olsun.

Kızlar benim Oğlum çok fazla emiyor kusmuyorda. Ne var bunda demeyin bugün Akşamdan beri anormal bi şekilde emiyor. Biz annelerde az emse az çok emse çok emiyor dıyoruz farkındayım ama bi anormallik var durumda sanki

Aynen canim fazlasıyla doymuş bebiş. Çok zor annelik o iyi olsun ben nolursam olayım hiç on3mli değil. Kusunca çok korktum bende resmen burnundan geldi yedikleri. bebeğin yeterince doyuyo canım için rahat olsun.
Şükürler olsun. Teşekkür ederim canım benim. İçim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…