2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anne sutuyle beslenen bebek kabiz olur mu? Bizim cisli bez sayimiz fazla ama kakali bez cok.az. kontrolde anlayacagiz bakalim kilo alimina
Yediklerini kabız yapan yiyecekler ise olabilir tahminim. Ama her bebegin bagirsak çalışma düzeni farklıdır diye düşünüyorum.

Kızlar bezde 2 bedene ne zaman geçtiniz. Bizimkisi 3200 gr. Bi haftalık. 66 lık paket var 1 numara. 2 numara mı 1 numara mı sipariş versem bilemedim
bebeğin kilo alımına bağlı biz 17 günlüğüz ve 1 numara zaten baştan büyük gelmişti ama yinede kullandım bir 70li paket bitti şimdi 100lüsü bitmek üzere birde 132li var 1 numara ve hala bezlerin bantlarını üst üste yapıştırıyorum. 3080gr doğdu bebeğim şuan 3200gr. fazla kilo almadı şimdiye kadar malesef

Bana 3. Günü gel dedi. Sanırım 5 günlük olana kadar alıyorlar.

5-10 gün arası. 10günü geçirmemek gerekiyor. Biz 7. gün aldırdık.

5 gün sonra gel dediler bana.hastaneden çıktıktan sonra.ilk 5 gün içindemi yanlış söylemeyim ilk 10 gün içinde veriymesi gerekiyor dediler.ben 5.gün sonra verdim

Bizde 3. Gün aldılar
Sağolun kızlar cevaplar için yarın 6.gün yarın götürcez. Aile hekimliğinde ebeyi aramıştım telefonu kapalıydı o yüzden size sordum.ulaştım az önce. Yarın gelsen de olur dedi.

Akşam üzeri banyo yaptırmak gece uyku kalitesini artırır mı? Annem akşam banyo yapmaz bebek diyip duruyor ama bence banyodan sonra rahat uyuyor bebek.

Bugun kontrolum vardi gene doğuramadım nst de hic sancim cikmadi. Aralık annesi olma ihtimalim cok azaldı kizlar :) 38+6 yiz bugun. Yalniz yaklaşık bi hafta geride cikti ilk defa bugun cok şaşırdım ve biraz canım sıkıldı. 100 gr kadar almışız sadece gecen haftadan bu yana. Doktor bi sorun gormedi ama. Suyu vs iyiymis. 3400 kusur kilosu. Son haftalarda kilo alimi yavaşlıyor mu boyle normal mi :/

Kızlar bezde 2 bedene ne zaman geçtiniz. Bizimkisi 3200 gr. Bi haftalık. 66 lık paket var 1 numara. 2 numara mı 1 numara mı sipariş versem bilemedim
Ben daha geçmedim 23 günlüğüz 120 adet 1 numara bitirdik 92 adet daha 1 numara aldım canım. 2 numara vardı ama büyük geldi. Bizde 3380 dik 5. Gün. Şuan kaç kg bilmiyorum

Ay cnm bende merak ediyodum nasil diye tavsiye edermisin kac beden almali. Aklimda yamuna korse de var.
Bu hafta annemdeyim canım salı günü evime gidicem o zaman kullanmaya başlıcam. Söylerim iyi ve ya kötüyse :) ama kumaş olaraka iyi görünüyordu beğenip aldım s beden almıştım. 170 boy 63 kg civarıyım şuan

Evet bizde son haftamızda 100 gr bile almamıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…