- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.181
Akşam üzeri banyo yaptırmak gece uyku kalitesini artırır mı? Annem akşam banyo yapmaz bebek diyip duruyor ama bence banyodan sonra rahat uyuyor bebek.
Kızlar hastanede doğduğu gün topuk kanı aldılar. 2.topuk kanını aile Hekimi kaçıncı gün alıyo
Var canım sadece çarşamba günü yapılıyor dedi hemşire o yüzden 30 Ocakta gidicezC
Cnm 2. Ayda asi varmi. Ben 3te diye biliyordum ama nette 2. Ay yaziyordu kafam karistu
C
Cnm 2. Ayda asi varmi. Ben 3te diye biliyordum ama nette 2. Ay yaziyordu kafam karistu
Ben yaptırdım 2. GünKizlar sunnet yaptiran var mi bebegine. 40.i cikinca yaptirayim diyoruum ama cok huzursuzum
5. Gün canımKızlar hastanede doğduğu gün topuk kanı aldılar. 2.topuk kanını aile Hekimi kaçıncı gün alıyo
Evet bende gece uyku saatinden önce yaptırıyorum çok rahat uyuyorAkşam üzeri banyo yaptırmak gece uyku kalitesini artırır mı? Annem akşam banyo yapmaz bebek diyip duruyor ama bence banyodan sonra rahat uyuyor bebek.
Valla güzel kardeşim hiç kafana takma bebeğin kilosu iyi .o bir hafta geri birzhafta ileri olayı normal sayılıyor.bende 37 den itibaren 2zhafta jndeydi bebeğim iri bebek dedi.39 4 te bebeğim 4020 kilo ile sezeryan oldum .normal istiyordum.ki seninkide iyi.hiç takma kilosuna haftasıyla uyumlu demiştir doktır zatenBugun kontrolum vardi gene doğuramadımnst de hic sancim cikmadi. Aralık annesi olma ihtimalim cok azaldı kizlar :) 38+6 yiz bugun. Yalniz yaklaşık bi hafta geride cikti ilk defa bugun cok şaşırdım ve biraz canım sıkıldı. 100 gr kadar almışız sadece gecen haftadan bu yana. Doktor bi sorun gormedi ama. Suyu vs iyiymis. 3400 kusur kilosu. Son haftalarda kilo alimi yavaşlıyor mu boyle normal mi :/
Bende 40i cikinca yaptircam gibiKizlar sunnet yaptiran var mi bebegine. 40.i cikinca yaptirayim diyoruum ama cok huzursuzum
Nasil cnm memnun musun klamp mi yapildi yurdum usulü mu. Onerir miain erken sünnetiBen yaptırdım 2. Gün
İlk günler bayağı kötüydü canım nasıl yapıldı bilemiyorum. Bir haftada iyileşti şükür ama alt değiştirmek falan zor oldu. Fitil ve kremle atlattık.Nasil cnm memnun musun klamp mi yapildi yurdum usulü mu. Onerir miain erken sünneti
Ben de 40 indan sonra yaptırıcam kısmetse.Ben yaptırdım 2. Gün
Sıkma canını canim. Sıkma ki olan sütüne olur. Benim de millet ne dese tam tersi oluyor bebeğime. Nazarın dibi yani. Sabrediyorum şu lohusalık bitse de etrafım bi boşalsa diye.Günaydınlar..3 çocukla hayatım kaymış gibi bütün hayat enerjim somurulmuş gibi,uykuya hasret oluşum ayrı bir dram benim için zaten.! Nezaman biri bebeğin nasıl uslumu die sorsa bende evet uslu desem sabaha kadar uyumuyor uyutmuyorda tabi.!su ziyarete gelen eş dosttan da nefret ettim yaa ne aceleniz var lohusa kadın tebrikten çok dinlenmeye uyumaya ihtiyacı var!! öyle yada böyle 9ay bitti geride kaldı şu lohusa günleri kadar yormadı germedi ya hafif hafif cinnet geliyo gelio gidio
Bide kolay atlatiliyo rahat diyolardi korktum simdiİlk günler bayağı kötüydü canım nasıl yapıldı bilemiyorum. Bir haftada iyileşti şükür ama alt değiştirmek falan zor oldu. Fitil ve kremle atlattık.
Dünki tartımda bebeğim 4600 gr çıktı. Hala 1 numara kullanıyorum 20 ye yakın var bitince 2 numaraya geçeceğimKızlar bezde 2 bedene ne zaman geçtiniz. Bizimkisi 3200 gr. Bi haftalık. 66 lık paket var 1 numara. 2 numara mı 1 numara mı sipariş versem bilemedim
Bizde aynıyız kaka yaparken baya bi kasılıp ıkınıyo hatta kıpkırmızı oldugu bile oluyo . Aslında gazınıda cıkartıyo gaz problememiz yok ama kakasını yaparken baya bi efor sarfediyoruz ve kendını kastıkca da kusuyor :/ gaz icin doktorumuz aguline surup vermişti sancısı olunca kullanıyorum fayda etti bize şükürMerhaba anneler. Benim kızım tuvalet yaparken biraz zorlanıyo kasılıyo falan uykusun da da oluyo var mı bi çaresi? Birde gaz yapan yiyecekler en çok ne dikkat etmeye calisiyorum ama sanki hala bebegim etkileniyo
Biz 60 lı paketi bitirdik sipariş verecektim kaç versem bilemedim. Düşünmeme bile gerek yok daha çok 1 numara kullancaz o zamanBen daha geçmedim 23 günlüğüz 120 adet 1 numara bitirdik 92 adet daha 1 numara aldım canım. 2 numara vardı ama büyük geldi. Bizde 3380 dik 5. Gün. Şuan kaç kg bilmiyorum
Teşekkür ederim canım benim Dünki tartımda bebeğim 4600 gr çıktı. Hala 1 numara kullanıyorum 20 ye yakın var bitince 2 numaraya geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?