2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar hastanede doğduğu gün topuk kanı aldılar. 2.topuk kanını aile Hekimi kaçıncı gün alıyo

Canım ben sağlık ocağıyla konuştum beni yarın sabah çağırdılar. Bebekle ilgili bütün evrakları alıp gidecekmişiz. Hastaneden de 1 hafta sonra sağlık ocağına gidin demişlerdi bana .

Evet kızlar 27 günlük olduk ve bizim evdeki durumları özet geçeyim kızım gece 12 de uyanıyor sabah 8 e kadar huzursuz kucakta mememde yarı sallayarak piş piş diyerek sabah 8 de ancak uyuyor tabi ben iptal sabah 8 buçukta oğlum uyandığı için bebek uyuyunca uyuma şansım yok maalesef çok kötüyüm oğlumu okula yollayana kadar kahvaltı ev işi falan sonra öğlen 1 de kızım geri uyanıyor 3 gibi tekrar dalıyor işte tam o ara 3-5 arası uyuyorum 2 saatlik uyku öyle bir yetiyorki rabbim böyle yapıyor demekki çok iyi kalkıyorum oğlum 6 da geliyor yemek hazırla falan ders yaptır kızımı haftada 2 kez yıkıyorum her yıkamadan 1 saat önce banyoya ufo yakıyorum sonra UFO'nun altında kızımı yıkıyorum banyom geniş çamaşır makinesi dolabiının üstüne kızımın banyodan sonra giyeceklerini yağını hazır ediyorum ve dolabın üstüne battaniye serip üstüne havlu seriyorum banyosu biter bitmez dolabın üstünde yağlıyorum giydiriyorum sıcak banyoda bu işleri yapınca üşümemiş oluyor hem bide rahat eğilip giydiremiyorum yüksekte yapmak iyi oluyor size fikir olsun bezimiz sleepy çok memnunum ıslak mendilleri ikiye koparıp kullanınca daha uzun süre gidiyor mutlaka öyle kullanın

Valla güzel kardeşim hiç kafana takma bebeğin kilosu iyi .o bir hafta geri birzhafta ileri olayı normal sayılıyor.bende 37 den itibaren 2zhafta jndeydi bebeğim iri bebek dedi.39 4 te bebeğim 4020 kilo ile sezeryan oldum .normal istiyordum.ki seninkide iyi.hiç takma kilosuna haftasıyla uyumlu demiştir doktır zaten

Merhaba anneler. Benim kızım tuvalet yaparken biraz zorlanıyo kasılıyo falan uykusun da da oluyo var mı bi çaresi? Birde gaz yapan yiyecekler en çok ne dikkat etmeye calisiyorum ama sanki hala bebegim etkileniyo

Sıkma canını canim. Sıkma ki olan sütüne olur. Benim de millet ne dese tam tersi oluyor bebeğime. Nazarın dibi yani. Sabrediyorum şu lohusalık bitse de etrafım bi boşalsa diye.

Kızlar bezde 2 bedene ne zaman geçtiniz. Bizimkisi 3200 gr. Bi haftalık. 66 lık paket var 1 numara. 2 numara mı 1 numara mı sipariş versem bilemedim
Dünki tartımda bebeğim 4600 gr çıktı. Hala 1 numara kullanıyorum 20 ye yakın var bitince 2 numaraya geçeceğim

Merhaba anneler. Benim kızım tuvalet yaparken biraz zorlanıyo kasılıyo falan uykusun da da oluyo var mı bi çaresi? Birde gaz yapan yiyecekler en çok ne dikkat etmeye calisiyorum ama sanki hala bebegim etkileniyo
Bizde aynıyız kaka yaparken baya bi kasılıp ıkınıyo hatta kıpkırmızı oldugu bile oluyo . Aslında gazınıda cıkartıyo gaz problememiz yok ama kakasını yaparken baya bi efor sarfediyoruz ve kendını kastıkca da kusuyor :/ gaz icin doktorumuz aguline surup vermişti sancısı olunca kullanıyorum fayda etti bize şükür

Ben daha geçmedim 23 günlüğüz 120 adet 1 numara bitirdik 92 adet daha 1 numara aldım canım. 2 numara vardı ama büyük geldi. Bizde 3380 dik 5. Gün. Şuan kaç kg bilmiyorum
Biz 60 lı paketi bitirdik sipariş verecektim kaç versem bilemedim. Düşünmeme bile gerek yok daha çok 1 numara kullancaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…