2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O
Merhaba anneler. Benim kızım tuvalet yaparken biraz zorlanıyo kasılıyo falan uykusun da da oluyo var mı bi çaresi? Birde gaz yapan yiyecekler en çok ne dikkat etmeye calisiyorum ama sanki hala bebegim etkileniyo
O genelde çoğu bebekte oluyo canım. Bişey kullanma yapma gereği duymuyorum bn. Omzuma alıp sırtını okşuyorum rahatlayarak yapıyo bebeğimm

Bende aynı durumdayom arkadaşlar bugün mama aldık bir kere verdim ikincisini red etti burnundan geldi mama.
ya benimki de mama almadan uyumuyo.napcam sasirdim.gazi mi var yoksa diyorum.ama gazi olsa mama da alsa uyuyamazdi ki sancisi olurdu diyorum.
ogleden sonra 1 den aksam 6 ya kadar uyumadi bebegim.ben de artik mama verdim gazini cikarttim uyuttum.
mama vermek hic istemezken hala gogus yaralariyla ugrasirken mamasiz uyumamasi cok canımı sıkiyor.
tmm simdi hem mama hem meme veriyorum ama ya ilerde temelli mamaci olursa diye cok uzuluyorum.

kizlar bebegim mama olmadan uyumuyor
gazi olsa mama versem de uyumazdi diyorum.ama neden boyle oluyor.
doymuyor galiba artik kabullenmem lazim.
tmm simdi hem meme hem mama veriyorum ama uzuluyorum ya memeyi de reddederse ilerde

Göğüs ucu yarasından muzdarip olan arkadaşlar denemediği yöntem kalmadı. Kremler, bitkisel yollar neler neler denedim. bende işe tahin yaradı. En azından rahatlattı. Aynı sıkıntıyı çeken varsa deneyin derim.

Kızlar 4+5 günlük gebeyim dr rahim arkasi sivi birikimi var ve 4.1 cm kistim var dedi kese yok değerim dün gece 976 cıktı ilk ögrendigimde 582di kaşık ağrım var özellikle sağ tarafta kistim sol tarafta bu arada dr'um kist sızdırıyor olabilir dedi. Cumartesi yi bekliycez ama için içine sığmıyor bu rahim arkasi sivi nedir

cnm oyle bilindik bi marka degildi nette indirimdeydi 50 tl ye almistim bence cok gerekli cnm.
ama dun ilk kez reflu yatagindan kaymis çok güldüm yastik koydum hemen ayak ucuna
canım benim yaaa =) o zaman ben almayım benim bebeğim çok hareketli maşaAllah

Bende memnun kaldım. 2 no kullandım bitince hediye gelen molfix 2 no ya geçtik cok rahatsiz bir bez ve büyük geldi. Minnies alicam yine.
Molfixden nefret ettim 100lu vardi bitsin diye resmen bol bol kullandim.huggies vardi 1 paket cok harikaymis keske kalkmasaydi turkiyeden. Minies alicam bende simdi.

İnşallah gerek kalmaz mamaya ve inşallah bu günlerimizde geçecek.

tmm simdi hem meme hem mama veriyorum ama uzuluyorum ya memeyi de reddederse ilerde
Fırsat buldukça su iç.çünkü bana kim dediyse doktor hemşire eş dost akraba eskiler süt yapmak için çok su için dediler ben iki gündür hem süt artırıcı çay içiyorum hemde 3 litre ye yakın su.

Ben hergün yarım litre hoşaf 2 litre su iki bardak aktardan aldığım anne çayı ve iki büyük fincan ıhlamur içiyorum bide her emzirmeden sonra çok acıkıyorum çok yemek yiyorum ne olacak ya

Molfixden nefret ettim 100lu vardi bitsin diye resmen bol bol kullandim.huggies vardi 1 paket cok harikaymis keske kalkmasaydi turkiyeden. Minies alicam bende simdi.
Canım molfixden nie nefret ettin. Ben onu kullanıyorum. Bi sıkıntı yaşamadım zamanla yaşar mıyım

Olabilir, ben sadece emziriyorum benim ki de durmuyor 30 cc lik mama yaptim bir kac sefer, beni bırakmasın diye kaşıkla verdim, sadece bir kaç kaşık içti döke saça o bile bir kaç saat rahat uyumasına yetti. Demek ki süt yeterli gelmiyor. Bir kac aksamdır kaka yapiyor pes pese o zaman hic yetmiyor sürekli emmek istiyor moralim sıfır Peşpeşe sürekli kaka yapıyor akşamları niye böyle anlamadım. Gazini atiyor rahatlıyor diyoruz hiç durmuyor. Gittikçe sakinleştirmek daha güçleşiyor, emzikle bile avutamıyorum.

Ben kullanıyordum bi ara canım. Çemen otu var içinde sütümü arttırdı mi bilemiyorum anlayamadım. Ama onu içince oğlumun kafası çemen kokuyodu emerken terlediginde :) yani ona da geciyo kokusu bilgin olsun.
Humana stil tea de mi çemen otu var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…