2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maşallah ...rabbim sağlıcakla kucağına aldırmayı nasip etsin.haftaya gideceğim bende kontrole.sağlık ocağıda mı ayrı ilaçlar veriyor kadın doğum doktorundan hariç.şuan ben folbiol corasprin ve progestan kullanıyorum .aylardır kullanıyorum çok şiştim birde sağlık ocağı yazarsa artık ben yüsyuvarlak olurum ..

Nane çayı gebelikte yasak diye biliyorum kızlar bi araştırın isterseniz. Bazı bitkiler düşük yapıyor. Mesela maydanoz falan çok tüketmemek lazım.
Hiç bilmiyordum canım maydonoz kekik falan düşürdüğünü duydum ama nane limonu bilmiyorum.hani ilaç alamazsan en azından nane limon yap der büyüklerimiz

Hiç bilmiyordum canım maydonoz kekik falan düşürdüğünü duydum ama nane limonu bilmiyorum.hani ilaç alamazsan en azından nane limon yap der büyüklerimiz
Nane evt dusuge yol acar cok cok tuketirsen de bi nane limon cayindan bence bisey olmaz. Ablam hamileliginde demet demet nane yedi hic bisey olmadi. Bende adet olucam gecikti sokulsun diye sogan cayi adacayi bol bol icmistim ama hamileymisim. Bence dusuk tehlikesi yoksa asiri olmadigi surece yenilip icilir.

Ben daha henüz bebeğin kese ve kalp atışını duymadığım için gidip belirtmedim.haftaya çarşamba gidecem bi göreyim hamen sağlık ocağına .gidip bildireceğim inşallah
aynen canım kalp atışını duyduktan sonra gitmen daha iyi olur
Evet öyle oluyor kalp atışı 12. Haftada ikili test sonra üçlü test sonra yine kıpırdamıyor ayy doğum sancısı mı derken hep tedirginlikle geçiyor hamilelik. Annelik duygusu işte
evet o yürek dizisi hep olacak doğduktan sonra da.. çok şükür
Kızlar sizde görebiliyomusunuz
Bat bugün eğer hamileysem inş bende aralık annesi olucam
hafif bir çizgi var ama yarın ilk ısrarla tekrarla inşallah pozitif olur
Canm korkma aslında o ağrının olması iyiymş bebek yerleşiyor rahim genişliyor ondan iyi inş iyi sonclarla gelirsin:)
inşallah canım iyice türünsün sağlıkla gelişsin minikler

Kızlar pazar günü bhcg 172 ydi salı gittim 2 günde 397 ye çıkmış nasıl iyi mi 13 mart sat im
çok güzel artmış maşallah sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir bu

kilolu mu gebe kaldın canım

Cnm folbiolu kullanma bende kullandım kilo aldryr ve dozu yüksek cnm dr söle sana başka versn benm dr değiştrdi başka içiyrm golbiol iyi değil herkeste duydm iyi şeyler sölemyr knse bak o yuzdn şişmssn

Cnm folbiolu kullanma bende kullandım kilo aldryr ve dozu yüksek cnm dr söle sana başka versn benm dr değiştrdi başka içiyrm golbiol iyi değil herkeste duydm iyi şeyler sölemyr knse bak o yuzdn şişmssn
Aylardır içuyorum valla ya .kilo aldım iyice doktorum ters etki yapar bana karşı.ama 3 4 aydır kullanıyorum folbiolu

Ben folikasit dışında günde 1 damla D3 vitamini alıyorum doktoruma danısarak kendi isteğimle bunun dışında sizin bahsettiğiniz sağlık ocağından falan herhangi bir takviye vs. Almadım

selamlar. bugün itibariyle 6+5 günlük hamileyim. Bu 3.gebeliğim ve kısmetse 3.çocuğum olacak inşallah. Kalp atışlarını da duyduk. Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Aminnn canım inşallaah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…