2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım molfixden nie nefret ettin. Ben onu kullanıyorum. Bi sıkıntı yaşamadım zamanla yaşar mıyım
Valla kagit gibi cok defa sizdirma yapti bel tarafi lastikli degil baglarken acaba sıkıyo mu diye dusunup durdum hic sevmedim bir daha asla almicam. Huggies o kadar guzelmis ki ikisi kiyas edilmez.

suyu cok ihmal ediyorum bebegim hep memede oldugu icin.ama bugun arttirdim suyu insallah

bugun emzik vermeyi denedim tutmadi yine.israr da etmedim.
valla ben de napicami sasirdim.yorgun bitkin açım.bende 1 saat onceden 30 cclik mama verdim besiginde salliyorum bi turlu uykuya dalamadi.30 yetmiyo 60 cc veronce uyuyo ama bi deneyim dedim.
ben chicconun anne memesine benzeyen biberonunu almistim tuttu onu.silikon mama kasigi da almistim.ama uykulu uykulu 60 cclik mamayi kasikla vermk de cok zor oluyo uykuluyken.
korkuyorum da biberondan sonra memeyi istemicek diye.
somdilik hem meme hem mama idare ediyoriz da insallah ilerde memeyo reddetmez korkuyorym.
senin bebis her gun kakasini yapiyomus masallaj o zmn sutun yetiyodur.ama benimki bugum hic yaomadi.dun yapti.ve mama verdigim halde.heralde sutum yetmiyo diyorum ben.
aman memeyi alsin da napim mamada gerekirse mecbur veriyoruz.en azindan sutum az olsa bile dogal antobiyotik ilac niyetine alsin.

Kızlar bi yardım edin bugün aksam 4 ten beri daha hiç uyumadı. Sütüm yetmiyo aç desem akşamdan beri 5 kere çişli kakali bez degistirdim gazı var desem rahat çıkarıyo devamlı aranıyo hep meme istiyo ağlıyo delirmek üzereyim nesi var bu çocugun

Canım bazen sütü arttırmak için de cok emerlermiş. Belki ondandir.

Bende memnun kaldım. 2 no kullandım bitince hediye gelen molfix 2 no ya geçtik cok rahatsiz bir bez ve büyük geldi. Minnies alicam yine.
Evet canm miniesin kalıbı küçük 2 numara çok güzel oldu. Molfixi ben de denedim ama dış yüzeyi kağıt gibi haşır huşur. Ben bile rahatsız oldum bebek kesin olmuştur. Minies mükemmel.

Bizde de aynı durum günlerdir. Gazı vardır canım muhtemelen bizimki de çıkarıyor gazını ama yine de gazı çok ıkınıyır ve morarıyorsa ve memede susuyorsa gazdandır benimde göğüslerin yara hep devamlı emzirmekten.

Şu an oyle bi durumda yok gibi ama bilemedim aynen memede duruyo emmiyo sadece meme agzinda bos bos yatiyo

E ebruebrulii aynen sizin gibi aynı durumdayım bende napıcağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…