2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim kızım mememi acıkınca ayrı emiyor uyuyacağı zaman ayrı yalancı emzikte yaptı beni yani çok kötüyüm 40 ı çıksın yalancı emzik alıştırcam

Kaka yapıyorda pespese 5 6 kez yapiyor ve hemen acıkıyor az önce emen bebek kaka yapınca 2 3 saat emmemis gibi sanki, şu saat oldu uyumadık hala gündüz de durmamisti, acile mi gitsek napsak bilemedim bir derdi var ama anlamadım.

Kızlar çok kötü bişey oldu. Bugün 5.gün sezeryan dikişimin üstüne banyo yapabileceğim şeffaf bi bant yapıştırmışlardı. Dikiş kanama yapmış az önce gördüm. Bir damla kan var . Yarın kontrol var hem bebeğimin hem Benim ödüm kopuyo dikişlerin açılmış ya da iltihap falan dicek diye. Hiç dikiş üstündeki o bezer kan gören var mı benim gibi

Hepimizin derdi ayni galiba memede duruyo birakinca durmuyo. Benimde beyin yandi uyumuyo sipa uyusada kus uykusu hemen kalkiyo. Emzik verdim hic istemedigim halde onu da tutuyo emiyo ama uyku icin illa beni emcek. Ama gogsumde uyuycak uykusuzluktan oldum ya.

Kan olduğuna eminmisin canım bana doktorum o en üst dikişin 24 saatte kapandığını söyledi yani daha bi hastanedeyken

Arkadaşlar bebeklerinizde hırıltı devam ediyormu 3.gün muayeneye gittiğimizde sormuştuk hırıltı hışırtı gibi sesler çıkarması normal demişti ama 15 gün oldu hiç geçmedi varmı sizlerdede

aynen devam ediyor bizde birde burun tıkanıklığı ve balgam var bende bilemedim doktora gitsem mi diye :/ henüz 18 günlüğüz ve çok küçük olduğu için ilaç vermiyorlar. ateş veya öksürük olmadığı sürece birşey yapmıyorlar :/ benim içim gidiyor ama =(

Aynen katılıyorum

Ya birisi yazmıştı, kanama bittikten sonra tekrar olmuştu. Benim de lohusa kanama bitmişti sarı akıntı vardı 1 hafta, dün 39.gun tekrar kanama oldu. Şimdi ben regl mi oluyorum yoksa lohusa kanamasi mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…