2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok eğilip kalktın mı yada dikişine zarar verecek bişey pansumandan batikon falan kalmıştır belki bantı ne zaman alacak benim 3.günü almıştı
Bantlar niçin kızlar bende yoktu salı akşam sezaryen oldum Perşembe ayakta banyo yapabilirsin dedi doktorun.

Bantlar niçin kızlar bende yoktu salı akşam sezaryen oldum Perşembe ayakta banyo yapabilirsin dedi doktorun.
Banada hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdılar duş yapabilirsin dediler ama ben korkudan yapmadım 3.gün kontrole çağırmıştı bantı çıkardı zaten 24 saatte kapanıyor pansuman falan yapmadı tekrar

Kizlar dun uyumuyo cocuk diye yazmistim. Gece buzluktaki sutlerden verdim acaba açmı diye. 10 ml içti içmedi hemen uyudu 4 saat kesintisiz. onca süt boşa gitti şimdi bu çocuk açmiymis keramet 10 ml süttemiymis anlamadim ya da biberonla birden midesine gidince gazınimi rahat çikartti cözemedim derdini anlamamak o kadar kötüki keske hemen anlasak ne derdi oldugunu ona göre davranabilsek insanin içi gidiyo cok üzülüyorum agladıkça

Benim kızım mememi acıkınca ayrı emiyor uyuyacağı zaman ayrı yalancı emzikte yaptı beni yani çok kötüyüm 40 ı çıksın yalancı emzik alıştırcam
Ben bir haftalıkken verdim canım. Ama uyuyacağı zzaman çok zor alıyor, meme istiyor inatla. Biberonla mama falan da verdim ama yok illa ki meme olacak.

Kızlar bu arada saatlerce emmesi iyi değilmiş. Hemşire bana boş memeyi emerse gazı olur yine emmek ister kısır döngüye girersiniz dedi.

Reactions: 114
Kızlar bu arada saatlerce emmesi iyi değilmiş. Hemşire bana boş memeyi emerse gazı olur yine emmek ister kısır döngüye girersiniz dedi.
Birakmiyoki meme ucunu iyice cekistiriyo damagina bisey olcak diye cekemiyorum bende veya zorla cikarsam bile bu sefer agliyo hic uyumuyo. Bu sefer o kısır donguden cıkamiyoruz maalesef

Sarılık durumlarınız nasıl ? Ben götürmedim doktora azıcık var hala iki hafta oldu. Geçmezse bir kaç gine götüreceğim artık. Kıyıpta götüremedim

Biz o döngüye girdik o zaman ama boş emmiyor ki kontrol ediyorum
Aralıklı emiyorsa yarım saat sonra, aralıksız emiyorsa 20dakika sonra meme boşalır, diğer memeye geç dedi.
Birakmiyoki meme ucunu iyice cekistiriyo damagina bisey olcak diye cekemiyorum bende veya zorla cikarsam bile bu sefer agliyo hic uyumuyo. Bu sefer o kısır donguden cıkamiyoruz maalesef
serçe parmağı ağzına hafifçe sokarak bbıraktırıyoruz memeyi hemşire göstermişti bana

Sarılık durumlarınız nasıl ? Ben götürmedim doktora azıcık var hala iki hafta oldu. Geçmezse bir kaç gine götüreceğim artık. Kıyıpta götüremedim
Canım bizim hala devam ediyor 21 gün oldu bugün yine kan verdik kıyamıyoruz ama sarılıkta çok önemli takip.kan alınmaz belki doktorlar görünce anlıyor zaten. Geçmiş olsun inşallah

Canım bizim hala devam ediyor 21 gün oldu bugün yine kan verdik kıyamıyoruz ama sarılıkta çok önemli takip.kan alınmaz belki doktorlar görünce anlıyor zaten. Geçmiş olsun inşallah
Her gören çok az diyor ama iki haftayı geçti sayılır normal mi bilemiyorum.

Sarılıkta kan mı veriliyor? Bizimkini ateş ölçer gibi bir şeyle ölçtüler hep

Canim benimkinde de bir iki damla kan vardi ama sonradan dokuldu kurumu kan yani. Contaktrabux gibi bi krem verdi onu kullaniyorum

Biz o döngüye girdik o zaman ama boş emmiyor ki kontrol ediyorum
Kolik bebek iki saatten once tekrar tekrar emerse midedeki sutu sindiremeden digeri geldigi icin ikisi karisip daha fazla gaz yapar demisti hemsire bana. Benim pasa da memede kivraniyor cekiyor sunduruyor kizariyor ne zaman gazini cikarsa alttan yuzunde bir gulumseme nasil mutlu emiyor ama pirtlatamazsa vay halimize damagiyla koparacak mememi valla

Reactions: 114
Benim bebeğim uyuyamıyor kızlar ne yapacağımı şaşırdım, memede uyuyor 5 10 dk sonra uyanıyor surekli hafif hafif sallıyorum kucakta gezdiriyoruz gece gündüz bu sekildeyiz, uyku sırasında ayaklarini oynatiyor kafasini çeviriyor ağlıyor hiç huzuru yok. Demin rezene verdim bir kac kaşık yine salliyorum yine huzursuz. Akşamları gaz damlasi vereyim diyorum, akşamları peşpeşe çok kaka yapıyor ishal olur diye veremiyorum. Ne yapacagimı şaşırdım ana kucağı alsam işe yarar mı?

Kızlar nazar deger diye korkuyorum ama bizim gece uykumuz çok güzel emiyor yanıma yatırıyorum kokumla uykuya dalıyor ya babası koynuna alıyor yada ben kokumuzla uyuyor yerine yatırıyoruz kaçta yatarsa yatsın 2 kez uyanır gece hemen dalar uykuya nadie zamanlarda 1 saat falan uyumaz

Hanımlar göbek bağı ne zaman düştü. 10 günlük oluyoruz bugün. Düşmemişti. Biraz önce baktım aşağıya kaymış kuru yeri, yukarısı sarı renkli. Kötü mü diye korktum. Göbek bağı kuruyup birden mi düşüyo. Hemşireyim ama insan kendi yaşayınca anlayamıyo

Masallah darisi başımıza gece 4 saat uyusa gece uyudu diyorduk bu aralar o da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…