- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.281
Canım kenardan parmağını sok memeyi öyle çıkar ağzından ozaman çıkıyorBirakmiyoki meme ucunu iyice cekistiriyo damagina bisey olcak diye cekemiyorum bende veya zorla cikarsam bile bu sefer agliyo hic uyumuyo. Bu sefer o kısır donguden cıkamiyoruz maalesef
Bizim 5. Gün düştü canım hiç bişey yapmayın dediler düşmedende yıkamayın. Bizde öyle yaptıkHanımlar göbek bağı ne zaman düştü. 10 günlük oluyoruz bugün. Düşmemişti. Biraz önce baktım aşağıya kaymış kuru yeri, yukarısı sarı renkli. Kötü mü diye korktum. Göbek bağı kuruyup birden mi düşüyo. Hemşireyim ama insan kendi yaşayınca anlayamıyo
vucuduna bi göz gezdir cnm.Kaka yapıyorda pespese 5 6 kez yapiyor ve hemen acıkıyor az önce emen bebek kaka yapınca 2 3 saat emmemis gibi sanki, şu saat oldu uyumadık hala gündüz de durmamisti, acile mi gitsek napsak bilemedim bir derdi var ama anlamadım.
O çay yüzünden korkuyor işte bebiş. :))) benimde öyleydi:)) ben hiçbişey kullanmıyorum. Günlük içmem gereken 3 lt suyu içiyorum sadece. Bebeğim her istediğinde onu emziriyorum. 1 hafta önce 3 saatte 70 cc gelen sütüm şimdi 160 170 cc çıkıyor. Doktorum anne sütünü arttıran tek şeyin emzirmek olduğunu söyledi. Gerçektende öyle. Denemeni tavsiye ederim. :)Bende ne kokuyor bu çocuk diyorumiçmesem bari.. sen ne kullanıyorsun canım süt artırıcı için
Bende öyle yapiyorum ama ağlıyo cocuk hep ac gibi anlamadim beni komple yese doymicak :):):)Aralıklı emiyorsa yarım saat sonra, aralıksız emiyorsa 20dakika sonra meme boşalır, diğer memeye geç dedi.
serçe parmağı ağzına hafifçe sokarak bbıraktırıyoruz memeyi hemşire göstermişti bana
Zorla çıkarmaktan kastim oydu canim ama ağliyo direk gene araniyo:)Canım kenardan parmağını sok memeyi öyle çıkar ağzından ozaman çıkıyor
Bizimde var daha doktor 10. Günden sonra tehlikesi yok dedi artik tehlike bitti dedi bende gotürmedim o yuzden gorenler çok az var diyo bakcaz artik önumüzdeki hafta gotürünce bakilirSarılık durumlarınız nasıl ? Ben götürmedim doktora azıcık var hala iki hafta oldu. Geçmezse bir kaç gine götüreceğim artık. Kıyıpta götüremedim
Doktorumuz 14 gün içinde sıfırlanması gerekiyor dedi ama bizimki bildiğin turuncu hala vücudunda çok değilse azalır canım o zaman.Her gören çok az diyor ama iki haftayı geçti sayılır normal mi bilemiyorum.
Evet canım hep kandan bakıldı delik deşik oldu kuzum artık. Eğer o şekilde kolay yolu varsa biz niye hep kan verdikSarılıkta kan mı veriliyor? Bizimkini ateş ölçer gibi bir şeyle ölçtüler hep
Bize gelen hemşire de ilk kontrolde de bir aletle baktılar. Sadece topuk kanı için kan alındı o kadar... Öyle bir yolu varsa kötü olmuş hakikaten ama belki daha güvenilir bir yöntemdir bilemedim..Evet canım hep kandan bakıldı delik deşik oldu kuzum artık. Eğer o şekilde kolay yolu varsa biz niye hep kan verdik
Sarımsı heryeri ama her gören anlamıyor bazısı yok diyor bazısı sarı diyor. Neyse götürmeden rahat edemeyeceğiz sanırımDoktorumuz 14 gün içinde sıfırlanması gerekiyor dedi ama bizimki bildiğin turuncu hala vücudunda çok değilse azalır canım o zaman.
Yıkamadım canım daha. Düşmesini bekliyom ama yokBizim 5. Gün düştü canım hiç bişey yapmayın dediler düşmedende yıkamayın. Bizde öyle yaptık
Maşallah canım, mama takviyesi yapıyor musun? Ben de 3_4 saat uyusa bir kere seviniyorum çok uyudu diye .kaçta yatıp kaçta kalkıyor? Benim galiba sütüm yetmiyor aç kaldığı için de uyanıyor sık sık. Mama verince biraz daha iyi uyuyorKızlar nazar deger diye korkuyorum ama bizim gece uykumuz çok güzel emiyor yanıma yatırıyorum kokumla uykuya dalıyor ya babası koynuna alıyor yada ben kokumuzla uyuyor yerine yatırıyoruz kaçta yatarsa yatsın 2 kez uyanır gece hemen dalar uykuya nadie zamanlarda 1 saat falan uyumaz
Bize doktor geç düşerse vücudunu silin ve kafasını yıkayabilirsiniz demişti.Yıkamadım canım daha. Düşmesini bekliyom ama yok
Valla silmeye bile kıyamadım. Kokusu üzerinde kalsın istiyorum. Miss gibi kokuyo. Bi daha bu kokunun benzerini bulabilir miyiz kiBize doktor geç düşerse vücudunu silin ve kafasını yıkayabilirsiniz demişti.
Bizimde aletle olctu dr. Kan vermedikEvet canım hep kandan bakıldı delik deşik oldu kuzum artık. Eğer o şekilde kolay yolu varsa biz niye hep kan verdik
Canim emzirmeden bi sagsana memeni kac cc cikacak. Sagdigini verirsin ne kadaar sutun var gormus olursun. Yok diye diye azaltiyorsun sutunuvucuduna bi göz gezdir cnm.
ama sorun oldugunu zannetmiyorum ya.bi derdi sıkıntısi olsaydi emmek istemezdi.ama tabi annesi sensin icine sinmicekse git doktora
ama ben eminim artik ne yaparsam yapim yetmiyor meme.sağmaya vaktim bile yok.sutumu artirmaya da vaktim yok.memeyi birakinca baziyo cığligı.
supurge sesi falan aciyim bi deneyim dedim.Aman Allah im iskence resmen.pek de etkisi olmadi zaten kapattim.
3 4 bardak rezene yi muhakkak iciyorum ama gazi icin faydasi cok fazla.bu saatte kadar icemedim rezeneyi bebegim gaz cikaramiyo resmen.
gogus ucu yaralarim da bitmedi ama eskisi gibi degil tabi.
aman napiyim artik kasmicam kendimi illa meme diye diye bebegim uyumuyo agliyo kiyamiyorum.yetmiyosa yetmiyodur mamayi artirdim mecbur.ama tabi oncesinde 4 5 kere emziriyorum bananisin demiyor baktim agliyo gidip mama yapiyorum verirken sanki 4 5 kere ben emzirmemisim gibi oyle aç aç aliyo ki.
yarim saat bile olmamistir ayrica uyumasi.gazdan uyuyamadi bu sefer buyuk ihtimal.ama mama verince de zaten 1 en fazla 2 saat uyuyo
seninki gunde 4 5 kez kaka yapiyosa kesin sutun yetiyordur mama takviyesi uapinca benimki kakasini yapiyo o da gunde 1 kere.mesela dun de bugun de yapmadi kakasini mamayi azalttigim icin.ama biraz artirdim bakalim ne olcak
Canim suO çay yüzünden korkuyor işte bebiş. :))) benimde öyleydi:)) ben hiçbişey kullanmıyorum. Günlük içmem gereken 3 lt suyu içiyorum sadece. Bebeğim her istediğinde onu emziriyorum. 1 hafta önce 3 saatte 70 cc gelen sütüm şimdi 160 170 cc çıkıyor. Doktorum anne sütünü arttıran tek şeyin emzirmek olduğunu söyledi. Gerçektende öyle. Denemeni tavsiye ederim. :)
Canim sut emzirmekle artar tamam ama emmiyor cocuk iki dakika emiyor gazindan memeyi sundurup sundurup agliyo birakiyor. Toplasan 3 4 dakikayi gecmiyor emmesi. Eeeee bu kadar emmeyle bu sut nanasil cogalacakO çay yüzünden korkuyor işte bebiş. :))) benimde öyleydi:)) ben hiçbişey kullanmıyorum. Günlük içmem gereken 3 lt suyu içiyorum sadece. Bebeğim her istediğinde onu emziriyorum. 1 hafta önce 3 saatte 70 cc gelen sütüm şimdi 160 170 cc çıkıyor. Doktorum anne sütünü arttıran tek şeyin emzirmek olduğunu söyledi. Gerçektende öyle. Denemeni tavsiye ederim. :)
Ben çok emziriyorum ama artmıyor, hala tek meme 30-40ml.Canim su
Canim sut emzirmekle artar tamam ama emmiyor cocuk iki dakika emiyor gazindan memeyi sundurup sundurup agliyo birakiyor. Toplasan 3 4 dakikayi gecmiyor emmesi. Eeeee bu kadar emmeyle bu sut nanasil cogalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?