2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim emzirmeden bi sagsana memeni kac cc cikacak. Sagdigini verirsin ne kadaar sutun var gormus olursun. Yok diye diye azaltiyorsun sutunu
cnm yok degil var ama 6 7 kere emzirdigim halde ardindan mama yapip verince sanki hic emmemis gibi davraniyo.ve bi kere sagmistim 30 cc yi az bisey gecmisti o da 1 saatte sagdim.eletrikli sagma makinasi hic sagmadi el pompasiyla sagdim.2 gundur sagamiyorum hic memeden inmiyor.
ne kadar emerse emsin mama almayinca uyumuyor ve kakasini yapmiyor yine 2 gundur

kizlar alakasiz olcak ama max 300 tl ye kadarlik bi butceyle dikey elektrikli supurge alicam kullananlar oneride bulunabilir mi arastirma icindeyim de size de sormak istedim

Bize gelen hemşire de ilk kontrolde de bir aletle baktılar. Sadece topuk kanı için kan alındı o kadar... Öyle bir yolu varsa kötü olmuş hakikaten ama belki daha güvenilir bir yöntemdir bilemedim..
Bize iki şekilde de bakıldı. O aletin güvenirliği düşükmüş.. sarılık biraz yükselme eğiliminde çıkıyorsa aletle, hemen kan alıp doğrulaması yapılıyor..

Ben de doğurmak istiyorum artık ama daha kanala bile girmemiş.

Benim kerata doğuma 1 saat kala hala yukarıdaydi.. iri bebek olduğu ve baş ölçüsü de büyük olduğu icin.. inmeyi becerememisti:) lavman yaptılar ve keseyi patlattılar. O zaman oturdu başı.. korkma, daha vaktin de var galiba.

Canim el pompasi ile cikmaz ki hem de canin acir. Elektrikli almistin sen diye hatirliyorum yyanlis miyim .gazi olunca da kolik olunca da devamli emmek istiyorlar canim

Bazen veriyorum bazen vermiyorum hatta vermedigim gece 1 kez uyandı oda emdi uyudu aç olsa uyumazdı sanırım

Kızlar iyi geceler öncelikle ... benim gibş bebeğinde hırıltı balgam burun tıkanıklığı olan varmı balgam gelince de öksürük tutuyo oğlumu napsam bilemedim...

Canim su

Canim sut emzirmekle artar tamam ama emmiyor cocuk iki dakika emiyor gazindan memeyi sundurup sundurup agliyo birakiyor. Toplasan 3 4 dakikayi gecmiyor emmesi. Eeeee bu kadar emmeyle bu sut nanasil cogalacak
Canım süt sağma makinen varsa eğer onunla goguslerindeki sütü al ki yeni üretsin. Onlar da çok işe yarıyor. Ben emdikten sonra fazlalığı hep sağdım.

Çok eğilip kalktın mı yada dikişine zarar verecek bişey pansumandan batikon falan kalmıştır belki bantı ne zaman alacak benim 3.günü almıştı

Benimde oldu 2 nokta kadar kan vardı bi problem olmadı ama için rahat degilse sor doktoruna sebebini

Canim benimkinde de bir iki damla kan vardi ama sonradan dokuldu kurumu kan yani. Contaktrabux gibi bi krem verdi onu kullaniyorum
Kızlar gittik bugün kontrole çok şükür dikişlerde bişey yok. Kızçem de gayet iyi sarılık yok işitmeden geçti Doğum kilosuna geri dönmüş prenses

Aynı sorun benden de var ya nasıl yapıcam bilmiyorum bebek emiyor ama sütün arttığı yok çocuk doymuyor mama veriyorum mecburen
Ben de sağdığım sütten veriyorum.. ama doymuyor bence.. yine de direniyorum.. kilo kaybetmediği sürece devam edeceğim.. mama verirsem beni emmeyecek diye korkuyorum

Ben de sağdığım sütten veriyorum.. ama doymuyor bence.. yine de direniyorum.. kilo kaybetmediği sürece devam edeceğim.. mama verirsem beni emmeyecek diye korkuyorum
Ben önce emziriyorum doymayınca mama veriyorum bebek aç kalmasın ne yapalım. Demek ki yetiyor seninkine yetmezse ağlar uyumaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…