2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hanımlar çok şükür ben de doğum yaptım.Dün sabah 10.30 da suni sancı verildi .14.20 de bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım.Rabbim arkada kalan herkese kolay doğum nasip etsin
Cnm hayirli olsun .allah anali babali buyutsun. Iyi cok beklememissin saatlerce suni sanci cekip normal olmayanlar var.

Kızlar emzirme önlüğü alıcam tavsiyeniz varmı çok çeşit var bilemedik geçen sağlık ocağında köşe bucak emzirme yeri aradım anladımki emzirme dönemi boyu çok lazım olacak

Kızlar emzirme önlüğü alıcam tavsiyeniz varmı çok çeşit var bilemedik geçen sağlık ocağında köşe bucak emzirme yeri aradım anladımki emzirme dönemi boyu çok lazım olacak
Ben anneme diktirdim iki tane. Maliyeti çok az oldu. Biri boyundan bağlamalı biri boyundan geçirmeli. İkisindede cep var ince pamuklu bir kumaş tercih ettik

Kızlar weewellin elektrikli süt sagma makinesini kullanan var mı? Fiyatı uygun ve elektrikli onu buldum mastit oldum çok acil sağma makinesi almam lazım

Kesinlikle doğru söylüyorsun. Benim bebeğimde de gözü çapaklandı ilaç verdi doktor kullandım geçti sonra yine çıktı kadın doğum doktorum bunun gözyaşı kanalının tıkanıklığıyla ilgisi var masaj yap dedi. Hergün bir kere masaj yaptım emdiği sorada ve yüzünü gözlerini özellikle kaynamış ılımış su ve alt silme pamuğuyla temizledim şimdi hiçbir şey yok çok şükür

Canim el pompasi ile cikmaz ki hem de canin acir. Elektrikli almistin sen diye hatirliyorum yyanlis miyim .gazi olunca da kolik olunca da devamli emmek istiyorlar canim
aldim cnm malesef olmuyor onda süt gelmiyo.acısada el pompasindan geliyo biraz
mamayi arttirdim rahat ettim bugun uyudu 3 saat once meme sonra mama yapiyorum

Kızlar oglum hep kusuyodu ama sızdırma şekilde az önce fışkırır şekilde kustu burnundan bile geldi normal mi sizce çok kafaya taktım emzirdikten sonra beşigine koydum sonra kustu

Kızlar oglum hep kusuyodu ama sızdırma şekilde az önce fışkırır şekilde kustu burnundan bile geldi normal mi sizce çok kafaya taktım emzirdikten sonra beşigine koydum sonra kustu
Normaldir cnm arada olur oyle devamli devamli olursa dusun. Bizimde arada burnundan bile geliyo o cok emince oluyor

Kızlar weewellin elektrikli süt sagma makinesini kullanan var mı? Fiyatı uygun ve elektrikli onu buldum mastit oldum çok acil sağma makinesi almam lazım

Ben kullanıyorum canım . Eltimde vardı onu kullanmısım baktım lazım oluyo aynısından aldım ama tek sorun yeni üretilenler sadece şarjdayken calısıyo. Şarj almıyo yani. Ama kablosu uzun . Bu sekil kullanım ömrü daha uzun oluyomus ve cekim gücü daha fazlaymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…