2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benım kızım da cok kusuyor sızdırma şeklinde ama cok cok fazla kusmaya basladı . Yediğini cıkarıyor doktor yolu gözüktü gene :/

Kızlar iyi geceler öncelikle ... benim gibş bebeğinde hırıltı balgam burun tıkanıklığı olan varmı balgam gelince de öksürük tutuyo oğlumu napsam bilemedim...
geçmiş olsun canım bizde aynı durumdayız büyük kızım hasta ondan geçti hepimize malesef. doktora götürdüm ateşi ve çok öksürük olmadığı sürece birşey yapmıyorlar küçük olduğu için. fizyolojik damla verdi her emzirmeden önce bir damla damlatıyorum burnuna. balgamı da kustuğunda atıyor. biz geçen pazar günü gitmiştik acile anca geçmeye başladı az bir balgamı öksürüğü burun akıntısı var.
eğer sende hasta isen emzirdiğinde Maske takmanı tavsiye ederim. birde reflü yatağı aldı annem dün bu gece güzel uyudu bebeğim başı yukarda olduğu için bende iki yastıkla daha iyi uyuyorum.
çok geçmiş olsun canım Allah bebeklerimize şifa versin

Kızlar emzirme önlüğü alıcam tavsiyeniz varmı çok çeşit var bilemedik geçen sağlık ocağında köşe bucak emzirme yeri aradım anladımki emzirme dönemi boyu çok lazım olacak
ben büyük müslin kullanıyorum ayretten ona para vermek istemedim her yere lazım oluyor kullanışlı oluyor büyük müslin

Kızlar emzirdikten sonra alt değiştirirseniz kusarmış bebekler hemşire söylemişti. Hastalık harici böylr bir sebebi de olabilir aklınızda bulunsun.

Yeni düzene benim gibi hala alışamayan var mı kızlar? Hala her gün ağlıyorum herkes geçecek diyor, çok seveceksin diyor ama ben gittikçe uzaklaşıyorum. Nerdeyse bakmak bile istemicem

Arkadaşlar benim oğlanın kafasının arkası sivri hep sağa yada sola yatıyor sivrilikten düz yatamıyor düz kafa yastıkları varmış ama bizim sivri kafayada iyi gelirmi acaba

Kızlar mastit oldum göğüslerim 40 derece ne yapabilirim
Canım ben doğumdan 4 gün sonra mastit oldum,hatta o kadar kötüydü ki doktor 2 3 güne iyileşmezse genel cerrahiyle görüşüp kesip içindeki iltihabı akıtıcaz falan dedi.
Ama korkulacak bir şey yok verilen antibiyotiği 5 gün kullandım ve sıcak su torbası kullandım sürekli duş aldım ve en önemlisi şişlikler inene kadar memeden bir şey çıkmasa bile sağ yoksa sütün kesilir demişti doktorum.
Gece gündüz uyumadım sağdım ve üç gün içinde geçti.
Bu arada bebeğe iltihap geçmesin meme ucundaki yaralardan diye doktor ilaçlar bitene kadar emzirmeyi yasakladı. Sağdığım sütleri vermemi söyledi.

Doktora mutlaka git canım dediklerimi yaparsan hiçbirşeyin kalmaz inşallah. Pompa olarakta ben avent kullanıyorum maşallah çok iyi sütümü arttırdı. Önceden göğüs ucu yaralarından canım yanıyordu şimdi masaj gibi geliyor.

kızlar bana balgam söktürücü birşey önerir misiniz? emzirdiğim için ilaç vermiyor doktor.

Sezeryandan sonra bi tartılıyım dedim hepi topu 4 kilo gitmiş napcam bilmiyorum kendimi çirkin hissediyorum kocamdan soğudum çocuga yetemiyorum gb hissedıorm basında deli bi kaynana evi sahiplenio cocugu sahipleniyor travma yarattı bende

Ben de aynı bugün kafam dağılsın diye dışarı çıktık. Bi elbise denedim kabinde o kadar iğrenç durdu ki, katman katman oldum oturup ağladım. Eve geldim yine bebek otur ağla. Annem birazdan gidecek ona ağla,, eşim de beni mi teselli etsin çocuk mu baksın ona ağla. Şiştim iyice...

Kizlar bisey merak ettim tum bebislerin goz rengi ayni olup sonradan mi donuyor.
Bazı bebeklerin doğuştan kahverengi oluyor öyle kalıyor. Ama gri lacivert yeşil olanlar değişiyor kiminin kalıyor kiminin kahverengine dönüyor. Benim bebeğimin gri koyu yeşil arası benim gözlerim ela babasının kahve nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…