2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Tam da canim sıkkınken siz yazmissiniz . Kocam saka yolu dikis yerime pansuman yaparken beni incitici bir laf soyledi biliyorum kotu niyetli degil ama cok kirildim. 2 cocuk dogurdum sonucta heleki tam iyilesmemisken kilo gitmemisken paspal paspal dolanirken esimin artik beni beğenmediğini dusunmeye basladim. Bi sendrom halim yok ama insan esinin destek olmasini bekliyor beni bu halde begenmese bile en guzel kadinmisim gibi davranmasini isterdim. Bende orurup agliyorum iste kustum ona da sonra sen lohusasin ondan aliniyosun diyo. (

Çoğu zaman bebeklerimize boşuna ilaç kullanıyoruz üzülüyorum bu duruma. Iyilesmesine çok sevindim canım. :)

Yeni düzene benim gibi hala alışamayan var mı kızlar? Hala her gün ağlıyorum herkes geçecek diyor, çok seveceksin diyor ama ben gittikçe uzaklaşıyorum. Nerdeyse bakmak bile istemicem
Canım aşı vurdurduğumuz gün huzursuzdu sürekli ağladı. Bende gün boyu moralsizdim akşam patladım durmadan ağladım :/ rutine başlamıştım aslında alıştım diyorum ama arada geliyor . Eşim sen bebeği sevemedin diyor. Hayır dedim sevmeye vaktim yok :/ bebeğin düzeni oturup rahatlayınca bizde rahatlıcaz bence

Kızlar dün oglumun göbegi düştü biraz zıbını lekr olmuş bugun normalmidir siz birşey sürdünüz mü

Kizlar bana dua edin bu hafta doğurayım. Yarım dünya oldum uyuamıyorum karnım ağırlık yapıyor .bir tek soluma yatabiliyorum ayakları solda vurup duruyor :/ o da daraldı içerde ben de :/ ve düzensiz nadir kasılmalar disinda hicbir belirtim yok ;(((

Ben de elbise deniyecek cesaret bile yok cok kilo aldim cok yiyiyorum ozellikle tatli ve cok uzuluyorum bu halime hala hamile pantolonu giyiyorum aslinda hamileyken cok almadim toplam 9 kilo almistim ana simdi tartiya bile cikmiyorum sut olsun diyede yediklerimden kismiyorum ama belli kocamda memnun degil ama birsey diyemiyor cok paspalim kendimi cok saldim biran once kendime gelmem lazim

Kızlar weewellin elektrikli süt sagma makinesini kullanan var mı? Fiyatı uygun ve elektrikli onu buldum mastit oldum çok acil sağma makinesi almam lazım
Canım bende olmuştum doğum yaptığım hastaneye gittim süt sağma makinaları oluyo onlarda büyük satılanlar gibi değil. Sağım yaptım baya açılmıştı göğüslerim. Ama sıcak su torbası al yanına. Sürekli sıcak havlu uygulaman lazım. Süt sağma makinası lansinoh öneririm ikili olanını. Alıyorsan güzel bişey al çekmesi falan çok güzel onun. 2 günde toparlandı benim göğüslerim. En önemlisi sıcak su bol bol dus almanı öneririm.

Kızlar oglum hep kusuyodu ama sızdırma şekilde az önce fışkırır şekilde kustu burnundan bile geldi normal mi sizce çok kafaya taktım emzirdikten sonra beşigine koydum sonra kustu
Çok yemiş sindirememiş canım. Benimde başıma geldi.tekrar emzirme öyle olduğunda uyut uyandığında emzir migdesi toparlansin kuzunun.

Be

bende oldum hemen hastane tipi pompa kirala sürekli emzir pompala o bezeleri yukarıdan aşağıya doğru masaj yaptır eşine ve mutlaka sıcak duş al hergün gögsüne sıcak kompres yap
Ama goguslerim 39 40 derece sicak dus
Göğüslerinde ateş var mıydı canım. Varsa sıcak su koyamam hheralde. Göğüslerim 39 40 derece soguk islak havlu koydum biraz dustu ama anlik etki ediyor

Canım ateş var ama göğüsler 39-40 derece. Sende de ateş var mıydı? Ilık duş alıyorum soğumak icin yoksa tüm vücuduma yayılıyor ateş

Canım ateş var ama göğüsler 39-40 derece. Sende de ateş var mıydı? Ilık duş alıyorum soğumak icin yoksa tüm vücuduma yayılıyor ateş
Vardı ama benim mastit değildi sen doktora gittin mi mastit mi dediler. Öyleyse farklı ikimizinki canim haklisin.

Ben çok emziriyorum ama artmıyor, hala tek meme 30-40ml.
Canım ben lahusa şerbeti rezene kuru yemiş sürekli yiyip içiyorum. Hatta hepsini yatağımın yanına koydum şişeleri kuruyemişi gece her emzirmede yiyip içiyorum. Isırgan otu çayı da süt getirir. Benim maşallahı var sütümün.

Minik bebis canım bizimde 11 di sarılık takip için gittiğimizde önce o ateş ölçer gibi cihazla ölçtüler sonra kesinleştirmek için kan aldılar. Cihaz herzaman doğruyu göstermiyormuş. BiraZda sarılık yüksek olduğu için mecbur kandan da ölçmek istediler. Hastaneden kaynaklı felan değil benim özelde oldu şu acılı olan hastanede. Kan Alıyorlar yani.

Çapak için gözüne birer damla sütünüzden damlatın anneler. Ben tüm yüzüne süt masajı yapıyorum hemen hemen her gün

Kızlar dün oglumun göbegi düştü biraz zıbını lekr olmuş bugun normalmidir siz birşey sürdünüz mü
Bizde de göbek erken düştü kanaması uzun süre devam etti. Dediğin gibi leke şeklinde. Devlete gittik 2. Kez k vitamini verdi. Meğer içinde beş tane varmış. Hemşire gerek yok dedi vurmadık. Aradan üç dört gün geçti özeldeyim doktora gittik. Parça mı kalmış dedi baktı. Bir madde ile temizledi orayı iki güne bişeyi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…