2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar sallanma özellikli Anakucağı alıp memnun kalan var mı? Almayı düşünüyorum.

Kızlar sallanma özellikli Anakucağı alıp memnun kalan var mı? Almayı düşünüyorum.
Benimki titreşimli ve müzikli. İstersen kendin sallayabiliyorsun. Çok memnun kaldık. İyi ki almışım. Gündüzleri yanımızda hep onun üzerinde uyuyor. Annemlere giderken bile götürüyoruz.

Kızlar maşallah demek istiyorum bebeğimi 2,5 saatte bir doyuruyorum gazını çıkarıyorum altını değiştiriyorum hemen uyuyor. Gece de aynı şekilde. Hatta geceleri 3 saatte bir falan uyanıyor. Ben de çok güzel dinlenmiş oluyorum. Gündüzleri de uyuduğu için yalnız olmama rağmen bütün işlerimi hallediyorum. Hamileliğimde her gece uyuyan, ağlamayan ve gazsız bir bebeğim olsun diye dua etmiştim. Galiba kabul oldu. 1,5 aydır böyle umarım ilerde de değişmez.

Benimki titreşimli ve müzikli. İstersen kendin sallayabiliyorsun. Çok memnun kaldık. İyi ki almışım. Gündüzleri yanımızda hep onun üzerinde uyuyor. Annemlere giderken bile götürüyoruz.
Hangi marka canım? Ben de alayım hep sırt üstü yatıyor çocuk. Kucağımda yüz üstü ve dik tutuyorum ama yeterli değil bence. o biraz eğimli iyi gelir sırtına sanki.

Maşallah canım. Benim oğlumun da gün içinde uyanık kalma ve etrafı izleme süresi başladı. 45 dakika falan etrafı izledikten sonra kaka yapma sürecine giriyor. Eziliyor büzülüyor o ara, sonra ağlayarak emmek istiyor. Toplamda 2-3 saat uyanık zaman geçiyor. Huysuz ve gazı varsa o vakitler ayrı. Gündüz geçiyor bir şekilde de gece yoruluyorum.

Hangi marka canım? Ben de alayım hep sırt üstü yatıyor çocuk. Kucağımda yüz üstü ve dik tutuyorum ama yeterli değil bence. o biraz eğimli iyi gelir sırtına sanki.
Joie marka canım. Bak foto atıyorum. şuan yanımızda uyuyor mesela:)

Eklentiler

• 0BF759CE-4F0D-4BF0-8504-94A6563125B6.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 111
Bıraktım canım çayı valla , çocuk bindeğişik kokmaya başlamıştı . Demek ki sebep oluyor ter kokusuna .. rezene içmeye başlayacağım gaz için başka bişey bende içmeyi düşünmüyorum canım.. kusuyor kustuğuna göre yetiyor sanırım. Bugün burnundan da geldi çökelek gibi korktum acaba üşüttü mü diye bu sefer aklıma o takıldı

Hiççbişey sürme canım. Bizde de az az kan oluyodu normal dedi hemşire. İltihap, akıntı biraz fazla kan olursa problemmiş
Hala var altını degiştirince gördüm sarı hafif kahverengi leke şeklinde zıbına degişmiş doktorumuzda izinliymiş bugun pazartesi götürcem inşallaj o zmana kadar da geçer

K vitamini ignesi yapmışlar ogluma dogumdan sonra aşı karnesinr yazmışlar ordan gördüm ama hiç içime sinmiyor böyle olması götürcem bakalım ne diycekler umarım birşey çımaz

Bizimkisi nie bu kadar gecikti acaba
Evet sizin baya geçikmiş bizim çok şükür erken düştü siiznde düşer ama bu aralar baya olmuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…