2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar eviniz kaç derece? Erkek bebekler sıcağı sevmiyor derler bizde kombi derecesini düşürdük biraz. Bebeğim isilik oldu sanırım fazla sıcaktan dolayı, Fatura da 550 tl gelince tabiiii :))

Kızlar eviniz kaç derece? Erkek bebekler sıcağı sevmiyor derler bizde kombi derecesini düşürdük biraz. Bebeğim isilik oldu sanırım fazla sıcaktan dolayı, Fatura da 550 tl gelince tabiiii :))
Bizimki 23-24 arası. Annem sarıp sarmalıyor, kvdem soyuyor. Nasıl olcak bakalım

İnşallah yaa niye bu kadar gecikiyo acaba? Ne güzel sen atlatmışsın o aşamayı.

Bizimkisi genelde 24-26 derece canım. 23 e düşürmüyorum. Çok fazla olması da iyi değil.

Bize de çok gelecek sanırım ama bizim alt boş üsttekiler de yok, Bursa'da hava da baya soğuk olunca şu anda 52 de kombi

Bize de çok gelecek sanırım ama bizim alt boş üsttekiler de yok, Bursa'da hava da baya soğuk olunca şu anda 52 de kombi
Bizde de durum aynı yerden soğuk geliyor. Bizim 40 ta şuan sizin baya yüksek şişik Fatura kapıda desene :))

Canım ben içine çıtçıtlı body onun üzerine tulum giydiriyorum ve uyumadığı sürece örtmüyorum o derecelerde. O dereceler normal giyinişine göre ideal oluyo sanki
Bende aaynen öyle giydiriyorum ama hırka yada ince örtüye de sardığım oluyor bizim evde ısı yalıtımı yok çabuk soğuyor ne yazık ki

21-23 derece bizim ev. fazla sıcağı sevmiyoruz ama dışarısı felaket soğuk - 5 gündüz =)

21-23 derece bizim ev. fazla sıcağı sevmiyoruz ama dışarısı felaket soğuk - 5 gündüz =)
Hepimizin hemen hemen aynı böyle devam edeyim o zaman. Herşeyi çok düşüne düşüne bunalıyorum bazen. Biraz büyüsünler derdini anlatabilsinler bizde rahatlayalım :)

Canim kac derece oldugunu bilmiyorum ama esim sicagi cok sever hem kombi yaniyo hemde elektrikli soba yaniyo ben de yarim kol giyiyorum o derece dicak dogal gaz daha fatura gelmedi ama 700 fslan gelur herhalde butun odakar acik

Canim kac derece oldugunu bilmiyorum ama esim sicagi cok sever hem kombi yaniyo hemde elektrikli soba yaniyo ben de yarim kol giyiyorum o derece dicak dogal gaz daha fatura gelmedi ama 700 fslan gelur herhalde butun odakar acik
:)) sizin ev sauna olmuş desene

Hepimizin hemen hemen aynı böyle devam edeyim o zaman. Herşeyi çok düşüne düşüne bunalıyorum bazen. Biraz büyüsünler derdini anlatabilsinler bizde rahatlayalım :)
nasıl alıştırırsan öyle gider =) fazla düşünme canım herşeyi oluruna bırak yoksa bu kadar ince düşüncelerinle işin işinden çıkamazsın hele dertlerini anlatabildiklerinde anaammm gör bak dert istek bitmez =) annelik canım tabiiki düşünüyoruz her ayrıntılısına kadar ama bazen de çok evhamlı oluyoruz =) hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar da gerisi gelip geçici =)

kızlar sezeryan dikişlerime fucidin krem sabah akşam sürüyorum ve sürmeden önce siliyorum. sildiğim pamuğa kan bulaştı :/ ne demek bu şimdi? ne yapmalıyım? doktora gitsem mi yoksa normal mi sizce ?

İnşallah canım. İşin içinden çıkamayınca ağlama tutuyor beni de beraber ağlıyoruz Kemal sunalın kibar feyzodaki hali gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…