2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Amiin cümlemize inşallah :) sağlık ocağı soruyor hangi ilaçları kullanıyorsunuz herhangi bir sağlık sorununuz var mi esinizin ve sizin kan grubu nedir diye ben de kan uyuşmazlığı var o yüzden 20. Haftamda kan tahlili verip duruma göre igne yapacaklarmış.

Benimde oluyor bulantılar istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum ofistte zor oluyor cumartesi dr gidicem gidince bulantı içinde birşeyler isticem böyle çok zor oluyor

Benimde oluyor bulantılar istifra etmemek için kendimi zor tutuyorum ofistte zor oluyor cumartesi dr gidicem gidince bulantı içinde birşeyler isticem böyle çok zor oluyor
ben sürekli kusuyorum artık iş yerindekiler hayırlı olsun demeye başladı dün ben kontrole gittim 3 gün geri olduğunu öğrendim normalde 8+3 olması lazımken 7+6 imiş sıkıntı yok şuan dedi bulantı için hap verdi ama sgk karşılamıo 90 tl hapta zten doktorumun muayenesi 100 tl almadım bende gittim sgk nın karşıladığını yazın die söyledim bi tane varmış sgk nın karşıladığı oda uyku yapıomuş ben zaten çok aşırı uyuyorum 12 saatten fazla o yuzden onu da istemedim dedim idare etmeye çalışcam kötüleşirsem ararım yazarsınız die rabbim yardımcımız olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda buna da şükür diyorum artık ben

Merhaba kızlar bugün yine doktora gittim dünkü rahatsızlanmamdan ötürü progestan artık fitil olarak kullanıcam tansiyon düşürücü etkisi varmış ben zaten tansiyon ilacı alıyordum hepten dibe vurdurdu beni neyse ama bebeğimin karından kalp atışını duyduk o çok daha iyi oldu içim rahatladı hem çok iyi geldi dinlenmek ya valla ohhh keşke hep evde olsam hamileler çalışmamalı ya

Ohh gözün aydın canım tekrar geçmiş olsun

Gözün aydın canım, darısı duymayanlara inşallah.

Biz bugün doktora gittik kalp atışı yok. Kese var içinde fetal kan akımı yok... Cumartesiye kadar bekleyelim ama sen yine de aç gel dedi doktor...

Biz bugün doktora gittik kalp atışı yok. Kese var içinde fetal kan akımı yok... Cumartesiye kadar bekleyelim ama sen yine de aç gel dedi doktor...
belki geç dollenmedor ben kızımda ne üzülmüştüm önce kese yoktu dış gebelik ihtimali vardı sonra kese oluştu kalp atışı yoktu hep 2 hafta geriden geldi geç dollenmeydi çok şükür kızım şimdi 5 yaşında dua et bol bol

Canm bende çalşmak niyetndym çünkü evdeykende çıkmıyotsun evde sıkılıyosun canm diyrm keşke çalşsam eşim çalştrmyr beni Anlcn bence iyi hamleyken calşmak:) ne güzel cok sevndm cnm duymana kalp atşnı darısı bana inş:)

Allah razı olsun ... İnşallah bu da öyle bişeydir... Dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…