2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Saglık ocagında ki hemşirede batticon sür dedi bize eşim almış bugun ama hiçbirşey sürmiycem
Gazlı streril bez koy canım hiç birşey sürme kuru kalması ve enfeksiyon kapmaması önemli. Bana da hep zeytinyağı sür dediler ama hiç bir şey sürmedim erkenden de düştü. İkinci doz k vitamini iğnesi verdiler vurmadık. Özeldeki doktor temizledi içini iki güne kanlanması geçti

Kızlar iyi geceler. Kızım cok kusuyodu yediğini olduğu gibi cıkartıyodu resmen süt kusuyodu . Kesik kesikte değil bildiginiz kıvamlı süt doktora götürdüm idrar tahlili istedi ve enfeksiyon cıktı idrarında lökosit antibiyotik iğne verdi 5 tane daha 33 günlüğüz canım cok sıkkın

Kızlar dün oglumun göbegi düştü biraz zıbını lekr olmuş bugun normalmidir siz birşey sürdünüz mü
Canım bizim de düştükten sonra 1 hafta kadar kanadı . Farklı farklı doktorlara götürdüm bazı bebeklerde olabılıyomus . K vitamini iğnesi vurdular . Gunde 3 kez baticonla pansuman yaptım . Doktorda kanlanmayı temizledi geçti şükür . Doktorlar masum kanama diyomus buna

Kızlar bugün 34 gün oldu Doğum yapalı 18 güne kadar leke şeklinde kanama oldum sonra da bir hafta boyunca sarı lekeler geldi dün de siyahımsı kanama başladı bugün de aynı yoğun kanama olmaya başladı ama yine çok koyu renkte sizce regli mi oldum ve benim gibi koyu renkte olan var mı aranızda?

Benimde o acılı olan hastanede oldu doğumum hep kan alındı sabah akşam aletle bakılmadı

Iyi yapmışsın canım bırakmakla mis koksun bebişlerimiz:)) oo yetiyo canım sütün çok yemiş ondan kusmuş :) bende korkmuştun üşüttü diye çok yemesinden oluyomus. :)

Aynı şikayetler bizdede var ya. Serum falan kullanıyorum burnu için. Henüz tam anlamiyla düzelmedi.
Dr. Mu önerdi serumu bide ismi falan varmı bende tonimer lab var da serumunu korktum kullanamadım sadece o burun çeken aletini kullanıyorum onu da aşırı bi doluluk var burnunda nefes alamıyo gibi oluyo bazen emerken falan

İnşallah canım. İşin içinden çıkamayınca ağlama tutuyor beni de beraber ağlıyoruz Kemal sunalın kibar feyzodaki hali gibi :))
ilk bebeğin sanırım çok çok normal inan bende öyleydim ilk kızımda birde anne baba gurbet de idi tecrübesiz çaresiz ağlardım bende sonra kızardım toparla kendini sen güçlüsün kimseye güvenerek çocuk yapmadın diye kendime söylerdim. pozitif olmamız gerekir bebeklerimiz için ve inan kimse yanımda olmadığı daha iyi oldu daha çok tecrübe kazandım ve karışan eden olmadı. şimdi ikinci doğumda ilk on gün babam vardı sonra annem geldi şuan burda ve inanır mısın doğumdan bu güne öğlen uyumadım dinlenemedim hala o doğum yorgunluk var üzerimde. inan gitmesine dört gözle bekliyorum ve bol bol uyumak istiyorum ayrıca büyük kızımın huyu değişti istediğini yaptırıyor dede ve anneanne ye bu da beni daha da yoruyor. her saniyenin tadını çıkar insan inan bu günleri unutuyor hemen büyüyorlar minnaklar =)

Sizede ailecek geçmiş olsun diyim o zaman benimde kızda geniz akıntısı vardı dr. Antibiyotik tedavisi uygulayalım kardeşine geçmesin çabuk iyileşsin dedi öksürük surubu falan da vermişti tam ablası geçirdi bitti dedim oğlanda başladı bu sefer yenidoğan olunca napışır bilmiyorum pazartesi bende doktora götürmeyi planlıyorum da işte ememiyo burnu dolu olupta balgamı da olunca tıkanıyo çekiyorum burun aparatıyla da ondan da korkuyorum zarar verirse diye zaten onu burnuna dokundurunca koparıyo kıyameti

oy yavrum ya kıyamam aynen burun aspiratör ile bizde sevmedik ve senin gibi korktum ben fizyolojik serum kullanıyorum ve gayet de iyi burnuna geliyor sümük bende mendil ile alıyorum. ama tabiiki götürmekte fayda var bende hastaneden daha çok mikrkop kapar diye korkuyorum :/

Kızlar bebek uyuduğu zaman siz de uyuyo musunuz yoksa biri başında bekliyor mu uyanık bi şekilde ? Biz dönüşümlü olarak başında bekliyoruz. Gece 12de annem yatıyo sabah 5-6ya kadar ben bakıyorum dizi izliyorum o uyuduğunda sonra annemi uyandırıyorum o başında bekliyor 2 saatte bi emzirmeye uyandırıyo emzirip geri veriyorum 1 e 2 ye kadar böyle. Eldivenle yüzünü kapatır döner kusar nefessiz kalır diye korkuma hep başında uyanık biri kalıyo. Gereksiz panik mi yapıyorum yoksa doğru olan bu mu .

Canım yan yatırıp önden ve arkadan destekliyorum ben reflü yatağı çok geniş değil arkadan ve önden biraz battaniyesi ni sıkıştırma yapınca öne dönme olmadı şimdiye dek ama sırt üstü pozisyon a geçiyor bazen uyanmaya çalışırken. Bir de kolları ni hep dışarda bırakıyorum, battaniye altında olursa elini hareket ettirip yüzünü kapatmasın diye. İnsanın aklı kalıyor çoğu zaman ama Allah a emanetler inşallah. Rabbim esirgesin hepsini inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…