- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.441
Valla bu sene baya sert geçiyor kış , ne diyelim sağlık olsun inşallah..B
Bende bursadayim cok iyi anliyorum seni bide bizim evin üstüde teras hepten soguk oluyo kac para gelcek fatura bakalim
Ben uyuyorum. Saat 4te uuyandı hala uyumadı beyefendi. Arada bi uuyuyajalmışım, yedikleri fazla geldi galiba ağzından ve burnundan gelmiş, hemen uyandım neyse ki çok korktumKızlar bebek uyuduğu zaman siz de uyuyo musunuz yoksa biri başında bekliyor mu uyanık bi şekilde ? Biz dönüşümlü olarak başında bekliyoruz. Gece 12de annem yatıyo sabah 5-6ya kadar ben bakıyorum dizi izliyorum o uyuduğunda sonra annemi uyandırıyorum o başında bekliyor 2 saatte bi emzirmeye uyandırıyo emzirip geri veriyorum 1 e 2 ye kadar böyle. Eldivenle yüzünü kapatır döner kusar nefessiz kalır diye korkuma hep başında uyanık biri kalıyo. Gereksiz panik mi yapıyorum yoksa doğru olan bu mu .
Canım yatıyoruz biz bebek uyuduğu zaman. Ben anne yani beşik almıştım yanımda yatıyor gibi oluyor uykumda hafif zaten her miriltisina uyanıyorum. Bu ara gaz sorunumuz var. 1 saattir kucagimdaydi. Yeni uyudu beşiğe koydum kendimi wcye zor attım. Sende yat dinlen bence aklına kötü şeyler getirip heba etme kendini . yan yatır birşey olmaz. Sağına soluna destek koy artık kafalarını falan çeviriyorlar çünkü.Kızlar bebek uyuduğu zaman siz de uyuyo musunuz yoksa biri başında bekliyor mu uyanık bi şekilde ? Biz dönüşümlü olarak başında bekliyoruz. Gece 12de annem yatıyo sabah 5-6ya kadar ben bakıyorum dizi izliyorum o uyuduğunda sonra annemi uyandırıyorum o başında bekliyor 2 saatte bi emzirmeye uyandırıyo emzirip geri veriyorum 1 e 2 ye kadar böyle. Eldivenle yüzünü kapatır döner kusar nefessiz kalır diye korkuma hep başında uyanık biri kalıyo. Gereksiz panik mi yapıyorum yoksa doğru olan bu mu .
Evet doktor demişti. Serum fizyolojik kullan diye. Bende eczaneden baby drops diye aldim Bi tane marka.Dr. Mu önerdi serumu bide ismi falan varmı bende tonimer lab var da serumunu korktum kullanamadım sadece o burun çeken aletini kullanıyorum onu da aşırı bi doluluk var burnunda nefes alamıyo gibi oluyo bazen emerken falan
Ben uyanmıyorum anca baya baya ağlaması gerekiyor uyanmam için çok kızıyorım kendime. O yüzden mecbur uyanık kalıyorum başındaCanım yatıyoruz biz bebek uyuduğu zaman. Ben anne yani beşik almıştım yanımda yatıyor gibi oluyor uykumda hafif zaten her miriltisina uyanıyorum. Bu ara gaz sorunumuz var. 1 saattir kucagimdaydi. Yeni uyudu beşiğe koydum kendimi wcye zor attım. Sende yat dinlen bence aklına kötü şeyler getirip heba etme kendini . yan yatır birşey olmaz. Sağına soluna destek koy artık kafalarını falan çeviriyorlar çünkü.
Ne bileyim çok korkuyorum bi defa eldivenleriyle yüzünü tamamen kapamış buldum o gün bugün uyuyamıyorum onun korkusu yettiCanım yatıyoruz biz bebek uyuduğu zaman. Ben anne yani beşik almıştım yanımda yatıyor gibi oluyor uykumda hafif zaten her miriltisina uyanıyorum. Bu ara gaz sorunumuz var. 1 saattir kucagimdaydi. Yeni uyudu beşiğe koydum kendimi wcye zor attım. Sende yat dinlen bence aklına kötü şeyler getirip heba etme kendini . yan yatır birşey olmaz. Sağına soluna destek koy artık kafalarını falan çeviriyorlar çünkü.
Hiç beklemedim canım aksine gündüz de uyuduğunda hemen bende yatar uyur dinlenirim. Elleriyle nefes alamayacak şekilde kapatamaz ki yüzünü zaten. Başınada bişey örtmüyorsan bence gerek yok canım. Ama sen bilirsin tabi annesi sensin :)Kızlar bebek uyuduğu zaman siz de uyuyo musunuz yoksa biri başında bekliyor mu uyanık bi şekilde ? Biz dönüşümlü olarak başında bekliyoruz. Gece 12de annem yatıyo sabah 5-6ya kadar ben bakıyorum dizi izliyorum o uyuduğunda sonra annemi uyandırıyorum o başında bekliyor 2 saatte bi emzirmeye uyandırıyo emzirip geri veriyorum 1 e 2 ye kadar böyle. Eldivenle yüzünü kapatır döner kusar nefessiz kalır diye korkuma hep başında uyanık biri kalıyo. Gereksiz panik mi yapıyorum yoksa doğru olan bu mu .
Yok canım gitmedik bugün yada yarın gideceğizGittiniz mi canım hastaneye inşallah sarılık geçmiştir.
Elleriyle kapatsa da nefes almaması için baskı lazım ki onun gücü yetmez zaten buna canım. Hiç aklıma bile gelmedi bebeği nöbetleşmek.Ne bileyim çok korkuyorum bi defa eldivenleriyle yüzünü tamamen kapamış buldum o gün bugün uyuyamıyorum onun korkusu yetti
Bizde bu gece çok az uyuduk sürekli ağladı yapmadığımız şey kalmadı. Bi banyo yaptırmayı denemedik :) uyusada uyandı hep. Arada yapıyor böyle bu 3. Oldu. Geçecek tabiki ama benimsemek lazım bu süreci yoksa iyice zor gelirYinr gece uyumadık. Bu saat oldu ayaktayız ve ben ağlayarak başladım güne. Çok zor ya geçrcek mi bu günler, artık deliksiz uyuyamayacak mıyız
Kendimi şizofren gibi hissediyorum, sanki bunlar gerçek değilmiş bir gün yok olacakmış gibi. Hiç adapte olamıyorum o yüzden.Bizde bu gece çok az uyuduk sürekli ağladı yapmadığımız şey kalmadı. Bi banyo yaptırmayı denemedik :) uyusada uyandı hep. Arada yapıyor böyle bu 3. Oldu. Geçecek tabiki ama benimsemek lazım bu süreci yoksa iyice zor gelir
Canım eldiveni ile nefessiz kalamaz merak etme bebeklerin çoğu elleri yüzünde uyumayı seviyor .Ne bileyim çok korkuyorum bi defa eldivenleriyle yüzünü tamamen kapamış buldum o gün bugün uyuyamıyorum onun korkusu yetti
Biz beklemiyoruz öyle canm. O uyuyunca biz de uyuyoruz. Bence o kadar üzerine düşmemek lazım, onun sonu yok:) Yan yatır, ellerini de kundağın içine al. Hiç birşey olmaz allahın izniyle.Kızlar bebek uyuduğu zaman siz de uyuyo musunuz yoksa biri başında bekliyor mu uyanık bi şekilde ? Biz dönüşümlü olarak başında bekliyoruz. Gece 12de annem yatıyo sabah 5-6ya kadar ben bakıyorum dizi izliyorum o uyuduğunda sonra annemi uyandırıyorum o başında bekliyor 2 saatte bi emzirmeye uyandırıyo emzirip geri veriyorum 1 e 2 ye kadar böyle. Eldivenle yüzünü kapatır döner kusar nefessiz kalır diye korkuma hep başında uyanık biri kalıyo. Gereksiz panik mi yapıyorum yoksa doğru olan bu mu .
Demir ilacı kullanıyorsan kabız yapıyor canım bende de oldu bi kaç gündür zorlanıyorumKizlar cok kötü kabız oldum. Surekli sıvı beslenmeme ragmen nedir anlamadım. Herseyi denedim ama olmuyor. Ilac kullanabilir miyim acaba? Bide Annemi bugün 3 günlüğüne eve gönderiyorum. Deneme yapicam bebekle tek başına nasıl oluyor diye.
Kizlar cok kötü kabız oldum. Surekli sıvı beslenmeme ragmen nedir anlamadım. Herseyi denedim ama olmuyor. Ilac kullanabilir miyim acaba? Bide Annemi bugün 3 günlüğüne eve gönderiyorum. Deneme yapicam bebekle tek başına nasıl oluyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?