2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben uyuyorum. Saat 4te uuyandı hala uyumadı beyefendi. Arada bi uuyuyajalmışım, yedikleri fazla geldi galiba ağzından ve burnundan gelmiş, hemen uyandım neyse ki çok korktum

Canım yatıyoruz biz bebek uyuduğu zaman. Ben anne yani beşik almıştım yanımda yatıyor gibi oluyor uykumda hafif zaten her miriltisina uyanıyorum. Bu ara gaz sorunumuz var. 1 saattir kucagimdaydi. Yeni uyudu beşiğe koydum kendimi wcye zor attım. Sende yat dinlen bence aklına kötü şeyler getirip heba etme kendini . yan yatır birşey olmaz. Sağına soluna destek koy artık kafalarını falan çeviriyorlar çünkü.

Dr. Mu önerdi serumu bide ismi falan varmı bende tonimer lab var da serumunu korktum kullanamadım sadece o burun çeken aletini kullanıyorum onu da aşırı bi doluluk var burnunda nefes alamıyo gibi oluyo bazen emerken falan
Evet doktor demişti. Serum fizyolojik kullan diye. Bende eczaneden baby drops diye aldim Bi tane marka.

Ben uyanmıyorum anca baya baya ağlaması gerekiyor uyanmam için çok kızıyorım kendime. O yüzden mecbur uyanık kalıyorum başında

Ne bileyim çok korkuyorum bi defa eldivenleriyle yüzünü tamamen kapamış buldum o gün bugün uyuyamıyorum onun korkusu yetti

Hiç beklemedim canım aksine gündüz de uyuduğunda hemen bende yatar uyur dinlenirim. Elleriyle nefes alamayacak şekilde kapatamaz ki yüzünü zaten. Başınada bişey örtmüyorsan bence gerek yok canım. Ama sen bilirsin tabi annesi sensin :)

Ne bileyim çok korkuyorum bi defa eldivenleriyle yüzünü tamamen kapamış buldum o gün bugün uyuyamıyorum onun korkusu yetti
Elleriyle kapatsa da nefes almaması için baskı lazım ki onun gücü yetmez zaten buna canım. Hiç aklıma bile gelmedi bebeği nöbetleşmek.

Yinr gece uyumadık. Bu saat oldu ayaktayız ve ben ağlayarak başladım güne. Çok zor ya geçrcek mi bu günler, artık deliksiz uyuyamayacak mıyız

Yinr gece uyumadık. Bu saat oldu ayaktayız ve ben ağlayarak başladım güne. Çok zor ya geçrcek mi bu günler, artık deliksiz uyuyamayacak mıyız
Bizde bu gece çok az uyuduk sürekli ağladı yapmadığımız şey kalmadı. Bi banyo yaptırmayı denemedik :) uyusada uyandı hep. Arada yapıyor böyle bu 3. Oldu. Geçecek tabiki ama benimsemek lazım bu süreci yoksa iyice zor gelir

Kendimi şizofren gibi hissediyorum, sanki bunlar gerçek değilmiş bir gün yok olacakmış gibi. Hiç adapte olamıyorum o yüzden.

Biz beklemiyoruz öyle canm. O uyuyunca biz de uyuyoruz. Bence o kadar üzerine düşmemek lazım, onun sonu yok:) Yan yatır, ellerini de kundağın içine al. Hiç birşey olmaz allahın izniyle.

Ozgebalaban11 anne yanı yatağı alabilirsin. Biz aşırı memnun kaldık. Gık dese gözümü açıp yüzünü görebiliyorum. Pışpışlıyorum hemen uykuya dalıyor. Ben de yerimden kalkmamış oluyorum. Hep gözümün önünde oluyor.

Kizlar cok kötü kabız oldum. Surekli sıvı beslenmeme ragmen nedir anlamadım. Herseyi denedim ama olmuyor. Ilac kullanabilir miyim acaba? Bide Annemi bugün 3 günlüğüne eve gönderiyorum. Deneme yapicam bebekle tek başına nasıl oluyor diye.

Demir ilacı kullanıyorsan kabız yapıyor canım bende de oldu bi kaç gündür zorlanıyorum

Ben 3 çocuğumda da ilk bir ay bu sorunu yasadim. Yediğim hiçbir şey çözmedi bu durumu,çatlak olustu,,kanama ve dehşet ağrı falan da oluyordu. Mecburdum ilaç kullandım, yapacak bir şey yok dogrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…