2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kendimi şizofren gibi hissediyorum, sanki bunlar gerçek değilmiş bir gün yok olacakmış gibi. Hiç adapte olamıyorum o yüzden.
Canim yanlis anlama ama bence bir psikologa gorun bebegi kabullenemedin ve cok mutsuz oldugunu belirten seyler yaziyorsun. Lohusalikta oluyor boyle ben de ilk oglumda yasamistim. Ama gececek 3 aylik olunca bicok sorun da azalacak

Kızlar oglumun poposu mor gibi siyahlamış gibigibi netten baktm normal diyo sizlerde de varmı niye öyle

Hamilelikte alinan duphalac icilebiliyo sanirim bi arastir istersen

Elleriyle kapatsa da nefes almaması için baskı lazım ki onun gücü yetmez zaten buna canım. Hiç aklıma bile gelmedi bebeği nöbetleşmek.

Canım eldiveni ile nefessiz kalamaz merak etme bebeklerin çoğu elleri yüzünde uyumayı seviyor .

Biz beklemiyoruz öyle canm. O uyuyunca biz de uyuyoruz. Bence o kadar üzerine düşmemek lazım, onun sonu yok:) Yan yatır, ellerini de kundağın içine al. Hiç birşey olmaz allahın izniyle.

Tık diye uyanmıyorum her uyandığında ağlarsa anca . Ama sürekli başında uyanık bekliyorum onun yorgunluğu var ondan da uyanmıyo olabilirim. Onunla beraber uyusam dinlenil olurum uyanır mıyım acaba diyorum. Anne yanı değil de sepet beşiği var. Keşke anne yanı alsaymışım çok daha kullanışlı olurdu

doktor dedi canım bu kremin içinde antibiyotik de varmış :/ bu kremi bitir sonra contractubex kullan dedi sen kullanmıyor musun krem?
Hiç kullanmadım hastaneden çıkmadan önce pansuman yapıp su geçirmez bant taktılar 3.gün kontrolde bantı çıkardı pansumanda yapmadı öyle oldu en üst dikiş 24 saatte zaten kapanıyor dedi ben biraz soru sormuştum

Evet canım ilk bebeğim. Doğumum çok zordu toparlanmam geç sürdü hala yere simitsiz oturmakta güçlük çekiyorum. Bunların da etkisi var tabi. İkincisini düşünür müyüm nasıl olacak hiç bilmiyorum seninki iyi cesaret Allah bağışlasın :) hep iyi düşünmeye çalışıyorum yapı olarak da öyleyim inşallah iyi olur. İlk ay aşısı zordu ikincisi daha sıkıntılı diyorlar umarım bizim iyi olur

Yinr gece uyumadık. Bu saat oldu ayaktayız ve ben ağlayarak başladım güne. Çok zor ya geçrcek mi bu günler, artık deliksiz uyuyamayacak mıyız
Canım bizde de aynı durum geçecek merak etme gündüz fırsat buldukça uyumaya çalış neden uyumuyor peki doktora falan götürdünüz mü bizde gaz sıkıntı yaratıyor damla kullanıyoruz biraz rahatlatıyor.

Demir ilacı kullanıyorsan kabız yapıyor canım bende de oldu bi kaç gündür zorlanıyorum
Demir ilacı kullanıyorum ama hamilelikte de kullanıyordum sorun olmamıştı hiç. Hatta hergün 2-3 kere çıkıyordum lavaboya. Hayatımda ilk defa kabız oldum çok kötü birşeymiş. Sanada geçmiş olsun .

Ben 3 çocuğumda da ilk bir ay bu sorunu yasadim. Yediğim hiçbir şey çözmedi bu durumu,çatlak olustu,,kanama ve dehşet ağrı falan da oluyordu. Mecburdum ilaç kullandım, yapacak bir şey yok dogrusu..
Ya deme öyle 1ay nasıl dayanılır. Ne kullandın ilaç olarak canım?
Kızlar oglumun poposu mor gibi siyahlamış gibigibi netten baktm normal diyo sizlerde de varmı niye öyle
Benim kızında doğuştan poposu mor. Benim ve kardesiminde öyleymiş annem dedi. Sonra geçmis. Bizimkilerde gecer herhalde.
Hamilelikte alinan duphalac icilebiliyo sanirim bi arastir istersen
Sağol canım yarın tanıdık bir eczacı var ina sorarım.

Allah yardımcın olsun canım bende kızım tek kalmasın diye ikinciyi yaptım. ne güzel herşeyi olumlu bak. güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır =)

Hanımlar bebeğinizin karnı ve kalçası aynı boyda mı? Bizimkisinin karnı biraz daha geniş gibi. Başka bişey mi var diye korkmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…