- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.461
Canim yanlis anlama ama bence bir psikologa gorun bebegi kabullenemedin ve cok mutsuz oldugunu belirten seyler yaziyorsun. Lohusalikta oluyor boyle ben de ilk oglumda yasamistim. Ama gececek 3 aylik olunca bicok sorun da azalacakKendimi şizofren gibi hissediyorum, sanki bunlar gerçek değilmiş bir gün yok olacakmış gibi. Hiç adapte olamıyorum o yüzden.
Seninkinde baska belirti varmiydi cnm idrar yaparken aglama vs.Kızlar bebeklerin sürekli kusmasının sebebi idrsr yolu enfeksiyonuda olabılır aklınızda olsun .
Sanki normal degil cnm gorunsen iyi olur antibiyotik falan mi gerek.kızlar sezeryan dikişlerden iltihap akması normal mı :/ tam orta yerinde
Hamilelikte alinan duphalac icilebiliyo sanirim bi arastir istersenKizlar cok kötü kabız oldum. Surekli sıvı beslenmeme ragmen nedir anlamadım. Herseyi denedim ama olmuyor. Ilac kullanabilir miyim acaba? Bide Annemi bugün 3 günlüğüne eve gönderiyorum. Deneme yapicam bebekle tek başına nasıl oluyor diye.
acile mi gitsem yarın doktoruma mı görünsem bilemedimSanki normal degil cnm gorunsen iyi olur antibiyotik falan mi gerek.
Yarına randevu aldım canım sağolCanim yanlis anlama ama bence bir psikologa gorun bebegi kabullenemedin ve cok mutsuz oldugunu belirten seyler yaziyorsun. Lohusalikta oluyor boyle ben de ilk oglumda yasamistim. Ama gececek 3 aylik olunca bicok sorun da azalacak
Hiç beklemedim canım aksine gündüz de uyuduğunda hemen bende yatar uyur dinlenirim. Elleriyle nefes alamayacak şekilde kapatamaz ki yüzünü zaten. Başınada bişey örtmüyorsan bence gerek yok canım. Ama sen bilirsin tabi annesi sensin :)
Elleriyle kapatsa da nefes almaması için baskı lazım ki onun gücü yetmez zaten buna canım. Hiç aklıma bile gelmedi bebeği nöbetleşmek.
Canım eldiveni ile nefessiz kalamaz merak etme bebeklerin çoğu elleri yüzünde uyumayı seviyor .
Biz beklemiyoruz öyle canm. O uyuyunca biz de uyuyoruz. Bence o kadar üzerine düşmemek lazım, onun sonu yok:) Yan yatır, ellerini de kundağın içine al. Hiç birşey olmaz allahın izniyle.
Tık diye uyanmıyorum her uyandığında ağlarsa anca . Ama sürekli başında uyanık bekliyorum onun yorgunluğu var ondan da uyanmıyo olabilirim. Onunla beraber uyusam dinlenil olurum uyanır mıyım acaba diyorum. Anne yanı değil de sepet beşiği var. Keşke anne yanı alsaymışım çok daha kullanışlı olurduOzgebalaban11 anne yanı yatağı alabilirsin. Biz aşırı memnun kaldık. Gık dese gözümü açıp yüzünü görebiliyorum. Pışpışlıyorum hemen uykuya dalıyor. Ben de yerimden kalkmamış oluyorum. Hep gözümün önünde oluyor.
Kızlar oglumun poposu mor gibi siyahlamış gibigibi netten baktm normal diyo sizlerde de varmı niye öyle
Seninkinde baska belirti varmiydi cnm idrar yaparken aglama vs.
Hiç kullanmadım hastaneden çıkmadan önce pansuman yapıp su geçirmez bant taktılar 3.gün kontrolde bantı çıkardı pansumanda yapmadı öyle oldu en üst dikiş 24 saatte zaten kapanıyor dedi ben biraz soru sormuştumdoktor dedi canım bu kremin içinde antibiyotik de varmış :/ bu kremi bitir sonra contractubex kullan dedi sen kullanmıyor musun krem?
Hayır değil doktoruna git geciktirmedenkızlar sezeryan dikişlerden iltihap akması normal mı :/ tam orta yerinde
devlete acile mi yoksa yarın kendi doktoruma mı gitsem ki :/Hayır değil doktoruna git geciktirmeden
Kendi doktorunla iletisime gecsendevlete acile mi yoksa yarın kendi doktoruma mı gitsem ki :/
Evet canım ilk bebeğim. Doğumum çok zordu toparlanmam geç sürdü hala yere simitsiz oturmakta güçlük çekiyorum. Bunların da etkisi var tabi. İkincisini düşünür müyüm nasıl olacak hiç bilmiyorum seninki iyi cesaret Allah bağışlasın :) hep iyi düşünmeye çalışıyorum yapı olarak da öyleyim inşallah iyi olur. İlk ay aşısı zordu ikincisi daha sıkıntılı diyorlar umarım bizim iyi olurilk bebeğin sanırım çok çok normal inan bende öyleydim ilk kızımda birde anne baba gurbet de idi tecrübesiz çaresiz ağlardım bende sonra kızardım toparla kendini sen güçlüsün kimseye güvenerek çocuk yapmadın diye kendime söylerdim. pozitif olmamız gerekir bebeklerimiz için ve inan kimse yanımda olmadığı daha iyi oldu daha çok tecrübe kazandım ve karışan eden olmadı. şimdi ikinci doğumda ilk on gün babam vardı sonra annem geldi şuan burda ve inanır mısın doğumdan bu güne öğlen uyumadım dinlenemedim hala o doğum yorgunluk var üzerimde. inan gitmesine dört gözle bekliyorum ve bol bol uyumak istiyorum ayrıca büyük kızımın huyu değişti istediğini yaptırıyor dede ve anneanne ye bu da beni daha da yoruyor. her saniyenin tadını çıkar insan inan bu günleri unutuyor hemen büyüyorlar minnaklar =)
Canım bizde de aynı durum geçecek merak etme gündüz fırsat buldukça uyumaya çalış neden uyumuyor peki doktora falan götürdünüz mü bizde gaz sıkıntı yaratıyor damla kullanıyoruz biraz rahatlatıyor.Yinr gece uyumadık. Bu saat oldu ayaktayız ve ben ağlayarak başladım güne. Çok zor ya geçrcek mi bu günler, artık deliksiz uyuyamayacak mıyız
Demir ilacı kullanıyorum ama hamilelikte de kullanıyordum sorun olmamıştı hiç. Hatta hergün 2-3 kere çıkıyordum lavaboya. Hayatımda ilk defa kabız oldum çok kötü birşeymiş. Sanada geçmiş olsun .Demir ilacı kullanıyorsan kabız yapıyor canım bende de oldu bi kaç gündür zorlanıyorum
Ya deme öyle 1ay nasıl dayanılır. Ne kullandın ilaç olarak canım?Ben 3 çocuğumda da ilk bir ay bu sorunu yasadim. Yediğim hiçbir şey çözmedi bu durumu,çatlak olustu,,kanama ve dehşet ağrı falan da oluyordu. Mecburdum ilaç kullandım, yapacak bir şey yok dogrusu..
Benim kızında doğuştan poposu mor. Benim ve kardesiminde öyleymiş annem dedi. Sonra geçmis. Bizimkilerde gecer herhalde.Kızlar oglumun poposu mor gibi siyahlamış gibigibi netten baktm normal diyo sizlerde de varmı niye öyle
Sağol canım yarın tanıdık bir eczacı var ina sorarım.Hamilelikte alinan duphalac icilebiliyo sanirim bi arastir istersen
Allah yardımcın olsun canım bende kızım tek kalmasın diye ikinciyi yaptım. ne güzel herşeyi olumlu bak. güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır =)Evet canım ilk bebeğim. Doğumum çok zordu toparlanmam geç sürdü hala yere simitsiz oturmakta güçlük çekiyorum. Bunların da etkisi var tabi. İkincisini düşünür müyüm nasıl olacak hiç bilmiyorum seninki iyi cesaret Allah bağışlasın :) hep iyi düşünmeye çalışıyorum yapı olarak da öyleyim inşallah iyi olur. İlk ay aşısı zordu ikincisi daha sıkıntılı diyorlar umarım bizim iyi olur
İnşallah canım inşallah çok sağolAllah yardımcın olsun canım bende kızım tek kalmasın diye ikinciyi yaptım. ne güzel herşeyi olumlu bak. güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?