- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.481
Bizimde öyle kalçası küçük bebekler öyle olur zatenHanımlar bebeğinizin karnı ve kalçası aynı boyda mı? Bizimkisinin karnı biraz daha geniş gibi. Başka bişey mi var diye korkmaya başladım.
bende aynıyım canım zaten hala uğuşukluk var. bende 20 gün oldum :/Kızlar sezaryen oldum ben onunla mı ilgili mi neyle ilgili bilmiyorum ama idrara sıkışmıyorum. Saate bakıp aa kaç saattir tuvalete gitmedim diyip gidiyorum ve çok sıkışıp tuvaletini yaparsın ya öylede yapıyorum. Anlamadım gitti. Anestezi etkisidir geçer dedim ama 24 gün oldu
Kuru popo benimki de ama normal. Karnı toksa daha da geniş hatta karnı.Hanımlar bebeğinizin karnı ve kalçası aynı boyda mı? Bizimkisinin karnı biraz daha geniş gibi. Başka bişey mi var diye korkmaya başladım.
Ben normal doğum yaptım aynıyım. Günde 1 defa o da aaa hiç gitmedim bi eksik o demekki diyerek gidiyorum.Kızlar sezaryen oldum ben onunla mı ilgili mi neyle ilgili bilmiyorum ama idrara sıkışmıyorum. Saate bakıp aa kaç saattir tuvalete gitmedim diyip gidiyorum ve çok sıkışıp tuvaletini yaparsın ya öylede yapıyorum. Anlamadım gitti. Anestezi etkisidir geçer dedim ama 24 gün oldu
Ohh iyi o zaman. Dünden kafama takılıyodu. Doğunca bu kadar dikkatimi çekmedi şişmiş herhalde demeye başlamıştımBizimde öyle kalçası küçük bebekler öyle olur zaten
Bayaa bi geniş karnı. Doğunca bu kadar dikkatimi çekmemişti, acaba daha da mı şişti diye düşündümKuru popo benimki de ama normal. Karnı toksa daha da geniş hatta karnı.
Bende annemi dinleyip yaptım çapaklıyken ama işe yaramadı doktora söykemiştim doktorda meme başında bakteri olabiliyor o yüzden gözüne sıkmanızı önermiyorum dedi bende riske atmadım. Kaynamış su ile içim rahatÇapak için gözüne birer damla sütünüzden damlatın anneler. Ben tüm yüzüne süt masajı yapıyorum hemen hemen her gün
Bizim de gündüzler fena değil ama geceler kabus. Sürekli aynı döngü bizde de var gündüz az uyusun desem nasıl oyalayacaksın daha gözü görmeyen çocuğu. Uyusa bile sahah 5 buçuk 6 gibi uyanıyor. sonra emmeydi altıydı yatır kaldır derken zorla 8-9a kadar 10ar dakika falan uyuyabiliyorum.Ben de çok iyi değilim kızlar özellikle sabahları. Sabah 7 buçuk 8 gibi başlıyoruz aksam 7ye kadar bı huzursuzluk oluyor. Ama eşimin işe gittiği günlerde oluyor hep o varken 11 en gec 12de uyuyor. E ben 1aydir tekim bir de yemek yapmaya çalışıyorum. Sürekli bı emme olunca sütüm dolmuyor mama veriyorum her emme ardına. Sonra belki biraz uyur diyorum yok emme gaz çıkarma alt değiştirme mama ver gaz çıkar derken bir bakıyorum tuvalet e gidememişim. Geçen gün açlıktan başım dönüyordu. Böyle olunca geriliyorum kendi kendime söyleniyorum yeter artık diyorum. O anda kızıyorum kendime geçecek sabret diyorum. 42 gün geçti çok şükür.
Benimde oyle bende emzirmeye bagliyordum sıvı kaybından diye :)Kızlar sezaryen oldum ben onunla mı ilgili mi neyle ilgili bilmiyorum ama idrara sıkışmıyorum. Saate bakıp aa kaç saattir tuvalete gitmedim diyip gidiyorum ve çok sıkışıp tuvaletini yaparsın ya öylede yapıyorum. Anlamadım gitti. Anestezi etkisidir geçer dedim ama 24 gün oldu
Mercimeğin her türlüsü yapıyo die biliyorum canım. Hemde ilk sıralardaYesil mercimek.gaz yapar mi?
Bizimkide sıçrıyodu canım. İki gündür pek sıçramıyo. Ben hiç kundak yapmadım. Eldivende giydirmiyorum. Kolunu dışarda bırakıyorum. Sıçramasını kan alınmasına bağlıyorum. Korktu sanırım diyorumArkadaşlar benim bebeğim uykusunda sürekli sıçrıyor bazen dudağı titriyor korkudan. Kundak yapmama izin vermiyor kıyamet kopuyor kubdaklayınca ne yapayım bilemedim benzer şeyler yaşayan var mı
Canım kundak yaparken ellerini iki yana dümdüz mü uzatıyorsun ozaman benimki de rahatsız oluyor. Ben göğsünde serbest bırakıyorumArkadaşlar benim bebeğim uykusunda sürekli sıçrıyor bazen dudağı titriyor korkudan. Kundak yapmama izin vermiyor kıyamet kopuyor kubdaklayınca ne yapayım bilemedim benzer şeyler yaşayan var mı
3 aydan sonra gaz sorunu kalkiyomus heralde ondan sonra rahatlarizHanımlar, gaz yapıyo die hiçbişey yiyemiyorum. Siz ne yiyorsunuz, neyi hiç yemiyosunuz. Ne zamana kadar bişey yiyemicem. Ne yemek yicez die düşünüp duruyoruz eşimle. Ben yiyemiyom diye o da yemiyo kıyamam. Dikkat ettiğim halde kızımda yine gaz oluyo.
Bence 3 aylık olunca daha iyi olacak hissediyorum. Henüz onlar da minicik ve 9 ay bizim içimizde en çok bizi tanidikları için bizimle sakinleşiyor kucağımızda uyuyorlar. Tabi biz de uyuyamıyoruz o zamanlar. Hani daha çok adapte olduklarında başka şeyler dikkatlerini çekince rahatlayacağız inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah canım.Bizim de gündüzler fena değil ama geceler kabus. Sürekli aynı döngü bizde de var gündüz az uyusun desem nasıl oyalayacaksın daha gözü görmeyen çocuğu. Uyusa bile sahah 5 buçuk 6 gibi uyanıyor. sonra emmeydi altıydı yatır kaldır derken zorla 8-9a kadar 10ar dakika falan uyuyabiliyorum.
Herkes 40ı çıksın düzene girer diyor ama bana pek öyle gelmiyor.
Bence gaz durumu bebeğe baglı ben hic dikkat etmeden herseyden yiyorum evet gaz oluyo ama gaz sancısi çok nadir oluyor genelde rahat cıkarıyor.Hanımlar, gaz yapıyo die hiçbişey yiyemiyorum. Siz ne yiyorsunuz, neyi hiç yemiyosunuz. Ne zamana kadar bişey yiyemicem. Ne yemek yicez die düşünüp duruyoruz eşimle. Ben yiyemiyom diye o da yemiyo kıyamam. Dikkat ettiğim halde kızımda yine gaz oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?