2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar analık ve emzirme ödemeleri için e devlete bakan var mı? Emzirme 149 tl analık 2164.8 tl yazıyor nedir anlamadım

Maalesef bu bizde de sıkıntı sürekli makarna mantı köfte patates ve tavuk yemeği yapıyorum . Sebze yiyemedim henüz pırasa gaz karnabahar gaz kuru fasulye gaz mercimek gaz. benim oğlum da gaz adam olunca kaldım öyle. Damla ya rağmen yine de sancısı oluyor.

Kızlar analık ve emzirme ödemeleri için e devlete bakan var mı? Emzirme 149 tl analık 2164.8 tl yazıyor nedir anlamadım
Ben hic bakmadım bir ödeme oluyor mu ki bize . Sadece maaşa tek çocuk ekleniyor ve bi miktar fazla maaş alıyoruz diye biliyorum ben.

Bende çok korkuyorum havalarda baya soğuk hastaneler grip nezle soğuk algınlığı olmuş insanlarla dolu salgın gibiymiş zaten bu balgam burun tıkanıklığı kime sorsam benim çocuktada var diyo zaten korkulmıcak gibi değilki hastaneler Allah herkese şifa versin

ben de sezeryan oldum canm ama öyle bir şey olmadı bende.

Emzirme 149 ama analık herkese göre değişiyor. Analık dediği şey iş göremezlik ödeneği oluyor. Yani işyerinden almadığın maaşı devletten alıyorsun ya o oluyor.

Dogum yardim parasini her kadin alıyor kizlar calissin calismasin her tc. Kadininin hakki 1 çocuk icin 200 2. Cocuk icin 400 tl. Sosyal calisma birimleri var oraya dilekce ile basvuruyorsunuz pttye adiniza paraniz yatiyor. Bizde hastanede ogrendik bilgi vermislerdi basvurdum.

Ya canım başlığı gördüm okumadım sen yazınca burda okuyayım dedim yarısına kadar zor dayandım ağlıyorum şimdi Rabbim sağlıkla hayırlısı ile o kişiye de nasip etsin bir evlat inşallah... Çok kötü oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…