2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende sonunu zor getirdim ama okumamız daha iyi insan haline şükrediyor. Hepimizin az çok lohusa stresi var Allah beterinden korusun

Bebeğimin poposu pişik oldu kızlar. Acaba bezden olabilir mi Baska Bi ihtimal gelmiyor çünkü aklıma?

Kızlar analık ve emzirme ödemeleri için e devlete bakan var mı? Emzirme 149 tl analık 2164.8 tl yazıyor nedir anlamadım
Canım 2 rapor alıyoruz ya biri doğum öncesi biri doğum sonrası dönem için. Mesela 32.haftada aldım rapor ben şimdi ilk yatacak olan 8 haftalık iş göremezlik parası. Sonra yatacak olanda doğum sonrası 8 haftanın parası .

Bdv nedir cnm ben de merak ettim ojumak istiyorum ama cahilligimden bilemedim

Kızlar gogus catlagnz ne zamab gecti krem kullanyrm ama canim acyr emzrrken nwpcm blmyrn
Canım ben öncede yazmıştım ne yaptıysam geçmedi tahin çok işe yaradı bende tahini sürdüm ve üzerine göğüs pedi koyup buzdolabınpoşetini küçük küçük kesip üzerine kapattım. Dene istersen.

Canım benim eşiminde diyet listesi var. Gaz yapmayan şeylerin çoğu da eşime yasak. Bi tavuk, balık, et yiyebiliyoruz. Artık tiksindim

Ne damlası kullanıyorsun canım ismi ne. Bebeğin kaç günlük

Kızlar gogus catlagnz ne zamab gecti krem kullanyrm ama canim acyr emzrrken nwpcm blmyrn
Bi tanesininki bi haftalık olunca geçti. Diğeri de bi geçiyo bi başlıyo canım. Sütyen kullanmayı bıraktım, kalkan ve lanolin kremi kullandım. Kendi sütümüde sürüyodum. Birde sağıyorum sürekli, sağdıkça göğüslerim yumuşuyo. O zaman bebek kahverengi yerlerin çoğunu daha rahat alıyo. Bende öyle oldu

Kızlar iyi akşamlar bebeğim bugün 12 günlük oldu göbeğinin bağı düşmedi yıkamadım da sildim sadece bir kaç kere de belden aşağısını yıkadım. Bugün farkettim ki göbeğinde hafif sarı bir parlaklık var. Akıntı gibi. Sonrada üzerini değişirirken o kadar ağladı ki kanattı bacaklarıyla göbeğini. Yarın doktora götürücem var mı böyle bir durum yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…