- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.541
Aynısını yaşıyorum canım bizimkisi de saat 4 te 12 günlük olacakKızlar iyi akşamlar bebeğim bugün 12 günlük oldu göbeğinin bağı düşmedi yıkamadım da sildim sadece bir kaç kere de belden aşağısını yıkadım. Bugün farkettim ki göbeğinde hafif sarı bir parlaklık var. Akıntı gibi. Sonrada üzerini değişirirken o kadar ağladı ki kanattı bacaklarıyla göbeğini. Yarın doktora götürücem var mı böyle bir durum yaşayan?
Bezle çok ilgili olmayabilir canım yediklerine dikkat ediyormusun asit içerikli şeyleok tüketmemelisin. Kakası biraz kalsa hemen kızarıyor zatenBebeğimin poposu pişik oldu kızlar. Acaba bezden olabilir mi Baska Bi ihtimal gelmiyor çünkü aklıma?
forumda bir derdim var başlıgındaBdv nedir cnm ben de merak ettim ojumak istiyorum ama cahilligimden bilemedim
oy canım geçmiş olsun yok bende o kadar yok şimdilik. acile gittim iltihap değer yüksek çıkmadı pansuman yaptı krem sürdü üstüne de su geçirmez bant yapışrırdı. her gün pansuman yaptıracak mışım çok zor olacak benim için çünkü 3 yaşında kızm var :/ senin iltihap geçti mi? krem felan sürüyor musun?Normal bende oldu yag nekrozu deniyormus 8 gun once benden 1ltreye yakin akti cok korktum dikisler patladi diye ama vucut uretiyormus dr oyle dedi.Surekli siktilar o bolgeyi 3gu boyunca
Bebeğimin poposu pişik oldu kızlar. Acaba bezden olabilir mi Baska Bi ihtimal gelmiyor çünkü aklıma?
Canım gümüş kapaklar çok iyi aklında olsun. Lansinoh lanolin kullandım çok kötü değildi ama iyileştirmedi. Gümüşleri sabah taktim akşama bağırmadan emzirebiliyordum.Yarn esime olnadi bende aldrym ondn memeyi korkarak veryrm actr dye
Altını çok sık açıyorum ondan olduğunu sanmiyorum yaBezle çok ilgili olmayabilir canım yediklerine dikkat ediyormusun asit içerikli şeyleok tüketmemelisin. Kakası biraz kalsa hemen kızarıyor zaten
Benim bebeğim de pişik olmuştu. Unşbaby yenidoğan ıslak mendil kullanıyordum doktorumuz hemen bıraktırdı. Bez markasını da değiştirmiştim ama şuan eskisine geri döndüm bezden değilmiş. Islak mendildenmiş. Su ve bebek temizleme mendili kullanıyorum. Bir de o dönemde çok kaka yapıyordu kızım. Her kakadan sonra yıkamaya başladım. Şimdi de devam ediyorum yıkamaya. Kaka feci pişik yapıyor.Bebeğimin poposu pişik oldu kızlar. Acaba bezden olabilir mi Baska Bi ihtimal gelmiyor çünkü aklıma?
Hemşire neden değiştirmemeye çalış fazla dediKızlar benimki çok kaka yapıyor her bezi kakalı. Gece kalktığımda her emzirmeden sonra değişiyordum altını ama hemşire değiştirmemeye çalış fazla dedi. Şimdi 4-5 saatte bir değiştiriyorum br kaç yeri kabarmış ve kızarmış. Acaba bezden mi kakadan mı bilemedim.
Unibaby bende kullanıyorum acaba ondan mı. Bugün bizde bez değiştirdk.Benim bebeğim de pişik olmuştu. Unşbaby yenidoğan ıslak mendil kullanıyordum doktorumuz hemen bıraktırdı. Bez markasını da değiştirmiştim ama şuan eskisine geri döndüm bezden değilmiş. Islak mendildenmiş. Su ve bebek temizleme mendili kullanıyorum. Bir de o dönemde çok kaka yapıyordu kızım. Her kakadan sonra yıkamaya başladım. Şimdi de devam ediyorum yıkamaya. Kaka feci pişik yapıyor.
Kızlar ben aldım dogum parasını 150 tl süt parası verildi 300 tl de dogum parası ilk çocugumdu.
Benim de ilk haftalar günde 10-12 kez kaka yapıyordu pişik olmuştu. Her kakadan sonra yıka altını canm. Bir de kakalı halde sakın bekletme. Hemen değştir altını. Islak mendil kullanma. Su ve pamuk kullan. Hemen iyileştiğini göreceksin.Kızlar benimki çok kaka yapıyor her bezi kakalı. Gece kalktığımda her emzirmeden sonra değişiyordum altını ama hemşire değiştirmemeye çalış fazla dedi. Şimdi 4-5 saatte bir değiştiriyorum br kaç yeri kabarmış ve kızarmış. Acaba bezden mi kakadan mı bilemedim.
Kesinlikle ıslak mendille alakalı canm. Ben bıraktım hemen düzeldi. Bir de kakalı halde hiç kalmaması gerekiyor. Kaka direkt pişik yapıyor.Unibaby bende kullanıyorum acaba ondan mı. Bugün bizde bez değiştirdk.
Canım bende uni baby yenidoğan kullanıyorum. Saf su ve pamuk diye. Doktor neden bıraktırdı ki? Sakıncalı mıymışBenim bebeğim de pişik olmuştu. Unşbaby yenidoğan ıslak mendil kullanıyordum doktorumuz hemen bıraktırdı. Bez markasını da değiştirmiştim ama şuan eskisine geri döndüm bezden değilmiş. Islak mendildenmiş. Su ve bebek temizleme mendili kullanıyorum. Bir de o dönemde çok kaka yapıyordu kızım. Her kakadan sonra yıkamaya başladım. Şimdi de devam ediyorum yıkamaya. Kaka feci pişik yapıyor.
Saf su ve pamuk değilmiş çünkü canm. Paketinde öyle yazdığına bakmayın dedi doktor. Kaynamış ve ılımış suyla pamuk yada bebek temizleme mendili kullanın dedi. Gerçekten de onları kullanmaya başladıktan sonra pişik olmuyoruz artık. Ve her kakadan sonra yıkıyorum mutlaka.Canım bende uni baby yenidoğan kullanıyorum. Saf su ve pamuk diye. Doktor neden bıraktırdı ki? Sakıncalı mıymış
Canım bizde aynısı oldu. Hemen gittik hastaneye tekrar iğne yapıldı. Enfeksiyon olabilir allah korusun. Akinti olmasi kötü hele ki kanaması daha kotu bir durum. sakin ihmal etme götür doktora. Göbek bağı çok çok önemli.Kızlar iyi akşamlar bebeğim bugün 12 günlük oldu göbeğinin bağı düşmedi yıkamadım da sildim sadece bir kaç kere de belden aşağısını yıkadım. Bugün farkettim ki göbeğinde hafif sarı bir parlaklık var. Akıntı gibi. Sonrada üzerini değişirirken o kadar ağladı ki kanattı bacaklarıyla göbeğini. Yarın doktora götürücem var mı böyle bir durum yaşayan?
Neden değiştirmemek gerekmiş ki ebe niye öyle dedi?Kızlar benimki çok kaka yapıyor her bezi kakalı. Gece kalktığımda her emzirmeden sonra değişiyordum altını ama hemşire değiştirmemeye çalış fazla dedi. Şimdi 4-5 saatte bir değiştiriyorum br kaç yeri kabarmış ve kızarmış. Acaba bezden mi kakadan mı bilemedim.
Uykusu bölünmesin diyeymiş, kaka yapsa da biraz bekleyebilir dedi.Hemşire neden değiştirmemeye çalış fazla dedi
Ben hiç ıslak mendil kullanmadımcanım hrp su ve pamuk kullanıo kuruluyorum kremini de süryorum ama bu ara biraz kakalı bekledi ondan sanırım.Benim de ilk haftalar günde 10-12 kez kaka yapıyordu pişik olmuştu. Her kakadan sonra yıka altını canm. Bir de kakalı halde sakın bekletme. Hemen değştir altını. Islak mendil kullanma. Su ve pamuk kullan. Hemen iyileştiğini göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?