- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.561
Şükretmeyi bilmiyoruz dedim. Allahım evlatlarımızı bize bağışlasınKızlar bdv de gördüm 20 haftalık bebeğini kaybetmiş kadın :/ yazdıkları çok etkiledi beni. Bebeğime bakıp şükrediyorum çok şükür hepimizin evladı sağlıklı yanımızda . Rabbim kaybedenlere sabır versin ağlattı beni
Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım. Hiç şüphem yoktu şuana kadarSaf su ve pamuk değilmiş çünkü canm. Paketinde öyle yazdığına bakmayın dedi doktor. Kaynamış ve ılımış suyla pamuk yada bebek temizleme mendili kullanın dedi. Gerçekten de onları kullanmaya başladıktan sonra pişik olmuyoruz artık. Ve her kakadan sonra yıkıyorum mutlaka.
Yarın gidicez doktora off cok da dikkat ettim üstelik niye böyle oldu ki.Canım bizde aynısı oldu. Hemen gittik hastaneye tekrar iğne yapıldı. Enfeksiyon olabilir allah korusun. Akinti olmasi kötü hele ki kanaması daha kotu bir durum. sakin ihmal etme götür doktora. Göbek bağı çok çok önemli.
Igneden sonra birkez daha gittik farklı bir ilaç verildi ve öyle geçti zar zor. Vok c3ktik biz. 15. Gun düştü gobegimiz
Çok sevindim.Ne güzel düşük çıkmış canım.Darısı bize inşallah.Sarılığımız 7 küsür çıktı kızlar
Bizimki uyanıksa ağlıyor kesin ve sürekli meme istiuor. Emerken uyuyor koyunca uyanıyor başlıyor ağlamaya öyle sessiz sedasız durdugu bir ya da iki keredirKızlar sizin bebekler uyanık kalıyor mu? Benimki en az 1 saat etrafı izliyor sessiz sedasız, çok garip geliyor.
Bizimkiside aynı canım. Sessiz sedasız izliyo. Biraz hareket ediyo. Dinliyo etrafı sankiKızlar sizin bebekler uyanık kalıyor mu? Benimki en az 1 saat etrafı izliyor sessiz sedasız, çok garip geliyor.
Canım benim bebeğim de sıçrıyor ve kundak yapmama izin vermiyor bu çok kullanışlı oldu o yüzden. Ellerini içine koyup kapatıyorum içerde hareket ettirebiliyor ama sıçratacak kadar değil. Uyandırmıyo kendiniArkadaşlar benim bebeğim uykusunda sürekli sıçrıyor bazen dudağı titriyor korkudan. Kundak yapmama izin vermiyor kıyamet kopuyor kubdaklayınca ne yapayım bilemedim benzer şeyler yaşayan var mı
Canım tespit ettiğim kadarıyla süt yapsın diye yediğim şeylerden boza gaz yaptı bulgur pilavı ve tahin helvası hiç zarar vermedi ve çok güzel süt yaptıHanımlar, gaz yapıyo die hiçbişey yiyemiyorum. Siz ne yiyorsunuz, neyi hiç yemiyosunuz. Ne zamana kadar bişey yiyemicem. Ne yemek yicez die düşünüp duruyoruz eşimle. Ben yiyemiyom diye o da yemiyo kıyamam. Dikkat ettiğim halde kızımda yine gaz oluyo.
Bizimki de genelde o modda ama günlük bir etrafı izleme ve dinlrme saati var. 7de uyandı mesela hala uyumadı, 1 saat falan etrafı zledi. Kalanı meme, ağlama, uykuya dalamama, yatır kaldırla geçti.Bizimki uyanıksa ağlıyor kesin ve sürekli meme istiuor. Emerken uyuyor koyunca uyanıyor başlıyor ağlamaya öyle sessiz sedasız durdugu bir ya da iki keredir
2164 mü ! gözlerim parladı :)) ben 149 ve 300 diye biliyorum. 149 olan hemen yatıyo PTT den çekiliyor. 300 olan 1 ay sonraKızlar analık ve emzirme ödemeleri için e devlete bakan var mı? Emzirme 149 tl analık 2164.8 tl yazıyor nedir anlamadım
Sütüm maşallah bol canım. Humanayı bile kestim. Kıyafetim sırılsıklam oluyo sütle . O yüzden bunları da pek tüketmiyorumCanım tespit ettiğim kadarıyla süt yapsın diye yediğim şeylerden boza gaz yaptı bulgur pilavı ve tahin helvası hiç zarar vermedi ve çok güzel süt yaptı
Benimde crp dusuk cikti iltihapli degildi canim gelen sey acayip tahin kivaminda biseydi ama benim dikisin 1parmak ustu baya sismisti oraya toplamus hep.Bana birsey uygulanmadi 3gun surekli siktilar icerde kalani cikartip batikonladilar sukur gecti simdi.Dr ultrasonlada bakip icerde kalan birikme varmi diye kontrol etti.oy canım geçmiş olsun yok bende o kadar yok şimdilik. acile gittim iltihap değer yüksek çıkmadı pansuman yaptı krem sürdü üstüne de su geçirmez bant yapışrırdı. her gün pansuman yaptıracak mışım çok zor olacak benim için çünkü 3 yaşında kızm var :/ senin iltihap geçti mi? krem felan sürüyor musun?
4 5 saat cok uzun degilmi ben en fazla 3 saat tuttugum oluyor o da gece.Kızlar benimki çok kaka yapıyor her bezi kakalı. Gece kalktığımda her emzirmeden sonra değişiyordum altını ama hemşire değiştirmemeye çalış fazla dedi. Şimdi 4-5 saatte bir değiştiriyorum br kaç yeri kabarmış ve kızarmış. Acaba bezden mi kakadan mı bilemedim.
Bdv ne demekYa canım başlığı gördüm okumadım sen yazınca burda okuyayım dedim yarısına kadar zor dayandım ağlıyorum şimdiRabbim sağlıkla hayırlısı ile o kişiye de nasip etsin bir evlat inşallah... Çok kötü oldum ya
Biogaia canım 43 günlük olduk bugün.Ne damlası kullanıyorsun canım ismi ne. Bebeğin kaç günlük
Çok sağol valla insan parmak kadar şey napıcağını bilemiyo deneyelim bakalım inşallah işe yararGün içinde Bi kaç kere yapıyorum tıkanikliğa bağlı olarak. Her burna 2 şer damla yapiyorum.
Canım ben kaka varsa cok az olsa bile değiştiriyorum. Ama çiş i bekletiyorum.Kızlar benimki çok kaka yapıyor her bezi kakalı. Gece kalktığımda her emzirmeden sonra değişiyordum altını ama hemşire değiştirmemeye çalış fazla dedi. Şimdi 4-5 saatte bir değiştiriyorum br kaç yeri kabarmış ve kızarmış. Acaba bezden mi kakadan mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?