2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Şükretmeyi bilmiyoruz dedim. Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın

Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım. Hiç şüphem yoktu şuana kadar

Kızlar siz söyleyince bdv’deki yazıyı okudum. Daha doğrusu sonunu getiremedim. Biliyorsunuz benim de 34.haftada suyum geldi ve açılmam oldu. Çok korkmuştum ben de bebeğime bişey olacak diye. Daha çok küçüktü çünkü. Son usgde 2400 demişlerdi ona bile çok az diyordum ki bebeğim 1970 doğdu. Neyse ki tehlikeli haftaları atlatmışız. Şimdi tedarik amaçlı her bölüme kontrole götürüyoruz kızımı. Nöroloji, kardiyoloji vs. Hiç birinde sorun çıkmıyor çok şükür. Prematüre bebeklerde ciddi sağlık sorunları olabiliyormuş ama çok şükür biz iyiyiz. Doktorlar şaşırıyor o haftaya göre maşallah tüm gelişimini tamamlamış diye. Şimdi 45 günlük olduk bile. 3,5 kiloya yaklaştık. Kızımın algıları inanılmaz açık. Kafasını kaldırmaya, elini tuttuğumuzda kalkmaya çalışmaya, seslere tepki vermeye falan başladı. Doğumu gibi herşeyi erken olacak galiba:) Allah bebeklerimize sağlık versin. Bize bağışlasın hepsini...

Yarın gidicez doktora off cok da dikkat ettim üstelik niye böyle oldu ki.

Kızlar sizin bebekler uyanık kalıyor mu? Benimki en az 1 saat etrafı izliyor sessiz sedasız, çok garip geliyor.
Bizimki uyanıksa ağlıyor kesin ve sürekli meme istiuor. Emerken uyuyor koyunca uyanıyor başlıyor ağlamaya öyle sessiz sedasız durdugu bir ya da iki keredir

Arkadaşlar benim bebeğim uykusunda sürekli sıçrıyor bazen dudağı titriyor korkudan. Kundak yapmama izin vermiyor kıyamet kopuyor kubdaklayınca ne yapayım bilemedim benzer şeyler yaşayan var mı
Canım benim bebeğim de sıçrıyor ve kundak yapmama izin vermiyor bu çok kullanışlı oldu o yüzden. Ellerini içine koyup kapatıyorum içerde hareket ettirebiliyor ama sıçratacak kadar değil. Uyandırmıyo kendini

Eklentiler

• image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 66
Canım tespit ettiğim kadarıyla süt yapsın diye yediğim şeylerden boza gaz yaptı bulgur pilavı ve tahin helvası hiç zarar vermedi ve çok güzel süt yaptı

Bizimki uyanıksa ağlıyor kesin ve sürekli meme istiuor. Emerken uyuyor koyunca uyanıyor başlıyor ağlamaya öyle sessiz sedasız durdugu bir ya da iki keredir
Bizimki de genelde o modda ama günlük bir etrafı izleme ve dinlrme saati var. 7de uyandı mesela hala uyumadı, 1 saat falan etrafı zledi. Kalanı meme, ağlama, uykuya dalamama, yatır kaldırla geçti.

Canım tespit ettiğim kadarıyla süt yapsın diye yediğim şeylerden boza gaz yaptı bulgur pilavı ve tahin helvası hiç zarar vermedi ve çok güzel süt yaptı
Sütüm maşallah bol canım. Humanayı bile kestim. Kıyafetim sırılsıklam oluyo sütle . O yüzden bunları da pek tüketmiyorum

Benimde crp dusuk cikti iltihapli degildi canim gelen sey acayip tahin kivaminda biseydi ama benim dikisin 1parmak ustu baya sismisti oraya toplamus hep.Bana birsey uygulanmadi 3gun surekli siktilar icerde kalani cikartip batikonladilar sukur gecti simdi.Dr ultrasonlada bakip icerde kalan birikme varmi diye kontrol etti.

4 5 saat cok uzun degilmi ben en fazla 3 saat tuttugum oluyor o da gece.

Canım ben kaka varsa cok az olsa bile değiştiriyorum. Ama çiş i bekletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…