2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canım çok sağol . 39. Haftada doğum yaptım eksik mi yatıyor tam mı

Iyi yapmışsın canım bırakmakla mis koksun bebişlerimiz:)) oo yetiyo canım sütün çok yemiş ondan kusmuş :) bende korkmuştun üşüttü diye çok yemesinden oluyomus. :)
Şükür canım teşekkür ederim .. bu arada bebişine banyo yaptırırken vücuduna ne kullanıyorsunuz ben şampuan döküyorum lifine de

Bende de vardı douglasta sıvı. .. 14. Haftadan sonra kayboldu...

Benimki de aylık yatıyor.
Canım tam olarak nelere başvurdunuz .. benim bu konu hakkımda bilgim yok. Eşim ilçe sağlık müdürlüğüne doğum yardımı işin dilekçe verdi . Onun dışında herhangi başla birşey var mı?

devlete acile mi yoksa yarın kendi doktoruma mı gitsem ki :/
Canım oğlandan dolayı sık giremedim ne yaptın gittin mi doktora kendi doktorunA gitmen daha mantıklı sanırı sağlıklı bir yanıt alamazsan eğer doktorunu değiştir beni özellikle uyardılar akıntı kanama ateş olursa eğer ki nadiren enfeksiyon görülüyor hemen gel demişlerdi

Amin canımm Allah’a çok şükür ki evlatlarımız sağlıklı hep böyle gitsin inşallah

Faydasını gördün mü canım bizde aldık
Kullanmadan önce baya acı çekiyordu oğlum. Şimdi de biraz sancısı oluyor ama masajla falan geçiştiriyoruz . Daha sonra mesela uyurken gazi gelince baya rahat pırtlıyor ve bizimki çok gürültülü yapıyor o kadar gürültüyü sancısız çıkarması bence damla sayesinde oldu. Ama tabi her bebeğe aynı etki eder mi bilemem insallah size de iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…