2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tahini ilk defa duydum bunuda denicm hemen mi gecrdi

Bende ıslatmaya calsyrm kuru olunca daha cok canm acyor birde vakum gbi cekyor ilk emzrmek beni mahvedye

Sütü az gelen arkadaşım kimdi hatırlamıyorum ama fennugreek çemen otu takviyesi almaya başladım dünden beri sütüm arttı.. belki o da okuyorsa faydası olur diye yazıyorum.. içtiğim anne çayının da içinde var ama yetmiyordu demek ki, tablet olarak almaya başlayınca farklılaştı.. bunun yanında bolca su tüketmeye de devam ediyorum.. bir değişiklik olursa haber ederim..
bir de medela göğüs pompası almaya karar verdim. Şuan burada hastane tipini kullanıyorum memnunum. Aranızda kullanan var mı?

İnşallah canım ya. Şimdi uyudu çok zorlanıyor :/ gaz sancısına benziyor bilmiyorum dilleri yok ki anlatsınlar

Bende ıslatmaya calsyrm kuru olunca daha cok canm acyor birde vakum gbi cekyor ilk emzrmek beni mahvedye
Evet kuzum. İlk alırken öyle yapıyolar. Bende dişlerimi sıkarak duruyorum. Önce daha çok acırdı canım ama sarılık olunca o acıyı bile hissetmez oldum. Sağlıklı olsunda katlanırım dedim. Bide benim göğüs ucum yara olunca bebeğim kanatarak emmiş. Geçen siyahımsı bişey kustu hemen doktoru aradık. Meme ucu yaraysa kanatarak emip siyah kusar dedi.

kızlar bu kızın poposunda sensör var yeni bezi altına geçiriyorum daha cırtları kapatmadan yine yapıyor:)))) çalış babası çalış diyoruz biz de:)))
Ahaa bizimkide aynıı üç tanesini bağlamadan değiştirdiğim oluyo iki kere de benim üzerime sıçrattı nasıl becerdiyse

Bendim canım nerden aldın eczaneden mi ? Ben de alayım hemen ya mama vermek istemiyorum benim oğlanın da midesi hergün büyüyor maşallah 50cc mamayla bile doymuyor

Gnc nin bira mayasi tableti var (Gnc - Brewer's Yeast 500) o da arttırıyor canım ben onu kullaniyorum. Amerika dasin kolay bulursun hem. Göğüs pompam da medela pilli ve elektrikli. Hem de kaç senelik oğlumun doğumunda almıştım. Bir arkadaşıma ödünç vermiştim. Hala taş gibi çalışıyor. Çekiş gücü ayarı da var. Çok memnunum.

Bendim canım nerden aldın eczaneden mi ? Ben de alayım hemen ya mama vermek istemiyorum benim oğlanın da midesi hergün büyüyor maşallah 50cc mamayla bile doymuyor

Bira mayasi tabletini sana da öneririm. Bir de anne sütü arttırıcı damlalardan da kullanabilirsin. Ama esas arttıran stres yapmamak, bol su sıvı alımı ve emzirmek.

Eklentiler

• E9EABED2-DEC1-441A-BC44-988784D589F0.webp
    29 KB · Görüntüleme: 108
Ahaa bizimkide aynıı üç tanesini bağlamadan değiştirdiğim oluyo iki kere de benim üzerime sıçrattı nasıl becerdiyse
Benimki altını aldım temizledim yeni bezi koydum bu aradA yatağımızın üzerinde alıyordum benim ve yatağın üzerine bi fışkırttı her yer kaka üstüm falan daha önce böyle t manzarayla karşılAşsam ağlardım heralde şimdi gülüyorum oy maşallah diyorum kıçına sağlık oğlumun diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…