- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.601
Tahini ilk defa duydum bunuda denicm hemen mi gecrdiCanım ben öncede yazmıştım ne yaptıysam geçmedi tahin çok işe yaradı bende tahini sürdüm ve üzerine göğüs pedi koyup buzdolabınpoşetini küçük küçük kesip üzerine kapattım. Dene istersen.
Bende ıslatmaya calsyrm kuru olunca daha cok canm acyor birde vakum gbi cekyor ilk emzrmek beni mahvedyeBi tanesininki bi haftalık olunca geçti. Diğeri de bi geçiyo bi başlıyo canım. Sütyen kullanmayı bıraktım, kalkan ve lanolin kremi kullandım. Kendi sütümüde sürüyodum. Birde sağıyorum sürekli, sağdıkça göğüslerim yumuşuyo. O zaman bebek kahverengi yerlerin çoğunu daha rahat alıyo. Bende öyle oldu
Benim 2 hafta oldu halen acyor gecmedi15 gün sonra normale döndü benim canım
Bir bakm onada olmadiCanım gümüş kapaklar çok iyi aklında olsun. Lansinoh lanolin kullandım çok kötü değildi ama iyileştirmedi. Gümüşleri sabah taktim akşama bağırmadan emzirebiliyordum.
Evet canım bende ilkin anlamadım kızlar öyle söylediNasıl anlamadım. Bu raporlu olduğun süredeki para mı. Öyleyse çok az tabiki. Biz hesaplamıştık 10 bin falan yapıyordu Benim Doğum parası
İnşallah canım ya. Şimdi uyudu çok zorlanıyor :/ gaz sancısına benziyor bilmiyorum dilleri yok ki anlatsınlarKullanmadan önce baya acı çekiyordu oğlum. Şimdi de biraz sancısı oluyor ama masajla falan geçiştiriyoruz . Daha sonra mesela uyurken gazi gelince baya rahat pırtlıyor ve bizimki çok gürültülü yapıyoro kadar gürültüyü sancısız çıkarması bence damla sayesinde oldu. Ama tabi her bebeğe aynı etki eder mi bilemem insallah size de iyi gelir.
Amin canım hepimizinki inşallah böyle olurMaşallah barikallah ne mutlu sana canım hep öyle gitsin inşallah.
Amin inşalllaahhhÇıktı çok şükür darısı size insallah :)
Evet kuzum. İlk alırken öyle yapıyolar. Bende dişlerimi sıkarak duruyorum. Önce daha çok acırdı canım ama sarılık olunca o acıyı bile hissetmez oldum. Sağlıklı olsunda katlanırım dedim. Bide benim göğüs ucum yara olunca bebeğim kanatarak emmiş. Geçen siyahımsı bişey kustu hemen doktoru aradık. Meme ucu yaraysa kanatarak emip siyah kusar dedi.Bende ıslatmaya calsyrm kuru olunca daha cok canm acyor birde vakum gbi cekyor ilk emzrmek beni mahvedye
Ahaa bizimkide aynııkızlar bu kızın poposunda sensör var yeni bezi altına geçiriyorum daha cırtları kapatmadan yine yapıyor:)))) çalış babası çalış diyoruz biz de:)))
Bendim canım nerden aldın eczaneden mi ? Ben de alayım hemen ya mama vermek istemiyorum benim oğlanın da midesi hergün büyüyor maşallah 50cc mamayla bile doymuyorSütü az gelen arkadaşım kimdi hatırlamıyorum ama fennugreek çemen otu takviyesi almaya başladım dünden beri sütüm arttı.. belki o da okuyorsa faydası olur diye yazıyorum.. içtiğim anne çayının da içinde var ama yetmiyordu demek ki, tablet olarak almaya başlayınca farklılaştı.. bunun yanında bolca su tüketmeye de devam ediyorum.. bir değişiklik olursa haber ederim..
bir de medela göğüs pompası almaya karar verdim. Şuan burada hastane tipini kullanıyorum memnunum. Aranızda kullanan var mı?
Senin ki iyiymiş canım en azından beze yapıyor ben iki kere değiştirirken kaka maduru oldum heryer battıkızlar bu kızın poposunda sensör var yeni bezi altına geçiriyorum daha cırtları kapatmadan yine yapıyor:)))) çalış babası çalış diyoruz biz de:)))
Sütü az gelen arkadaşım kimdi hatırlamıyorum ama fennugreek çemen otu takviyesi almaya başladım dünden beri sütüm arttı.. belki o da okuyorsa faydası olur diye yazıyorum.. içtiğim anne çayının da içinde var ama yetmiyordu demek ki, tablet olarak almaya başlayınca farklılaştı.. bunun yanında bolca su tüketmeye de devam ediyorum.. bir değişiklik olursa haber ederim..
bir de medela göğüs pompası almaya karar verdim. Şuan burada hastane tipini kullanıyorum memnunum. Aranızda kullanan var mı?
Bendim canım nerden aldın eczaneden mi ? Ben de alayım hemen ya mama vermek istemiyorum benim oğlanın da midesi hergün büyüyor maşallah 50cc mamayla bile doymuyor
Ahaa bizimkide aynııüç tanesini bağlamadan değiştirdiğim oluyo iki kere de benim üzerime sıçrattı nasıl becerdiyse
Aaaaaa kızlar aşk olsun. Kusur kalır mıyız :)Senin ki iyiymiş canım en azından beze yapıyor ben iki kere değiştirirken kaka maduru oldum heryer battı
Aynııı duruumm :) sanki ayarlıyolar :)
Aaaaaa kızlar aşk olsun. Kusur kalır mıyız :)
1 haftan doğum sonrasına ekleniyor diye biliyorum yani 7+9 gibi düşün. Ama tabi bunlar benim okuduklarımdan anladığım yinede bir bilene sor istersen.Anladım canım çok sağol . 39. Haftada doğum yaptım eksik mi yatıyor tam mı
E eşime süt parasıyla analık ikisine 300 demişler ya biz sadece 300 lüğe başvurduk ikisi 300 yapıyor demişlerCanım süt parası biri biri de analık ama hangisi hangisi bilmiyorum
Benimki altını aldım temizledim yeni bezi koydum bu aradA yatağımızın üzerinde alıyordum benim ve yatağın üzerine bi fışkırttı her yer kaka üstüm falan daha önce böyle t manzarayla karşılAşsam ağlardım heralde şimdi gülüyorum oy maşallah diyorum kıçına sağlık oğlumun diyorum :))Ahaa bizimkide aynııüç tanesini bağlamadan değiştirdiğim oluyo iki kere de benim üzerime sıçrattı nasıl becerdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?