- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.621
Artık böyle şeyler bizim için güzel, mutluluk verici şeyler :) değiştik artık :) ben zaten güvenipte yatağın üstünde değiştiremiyorumBenimki altını aldım temizledim yeni bezi koydum bu aradA yatağımızın üzerinde alıyordum benim ve yatağın üzerine bi fışkırttı her yer kaka üstüm falan daha önce böyle t manzarayla karşılAşsam ağlardım heralde şimdi gülüyorum oy maşallah diyorum kıçına sağlık oğlumun diyorum :))
Bende çok yaşıyorum tam silerken gazla bir fışkırıyor :)))))
Aaaaaa kızlar aşk olsun. Kusur kalır mıyız :)
Bu kuzular insanı şair eder :)) biz de memedeyiz :))Uykusuz her gece bebeğim hep memede sallıyorum yorulsamda her gece piş piş piş eeeeee eeee eee
Kızlar bu salı 1 aylık oluyoruz aşıya çağırdılar varmı aşı olan kaçtane nasıl oldu sonrası
Tatlım ben internetten aldım şuan yurtdışındayım. Burada GNC nin ürününü aldım. Türkiyede de muadili var diye biliyorum. 610mg benim takviye. Öyle bir bakabilir misin? Fenugrek ya da fenugreek ya da çörek otu diye aratabilirsin.Bendim canım nerden aldın eczaneden mi ? Ben de alayım hemen ya mama vermek istemiyorum benim oğlanın da midesi hergün büyüyor maşallah 50cc mamayla bile doymuyor
Ahaaa onu da hemen alayım :) günde kaç tane nasıl alıyorsun sen?Gnc nin bira mayasi tableti var (Gnc - Brewer's Yeast 500) o da arttırıyor canım ben onu kullaniyorum. Amerika dasin kolay bulursun hem. Göğüs pompam da medela pilli ve elektrikli. Hem de kaç senelik oğlumun doğumunda almıştım. Bir arkadaşıma ödünç vermiştim. Hala taş gibi çalışıyor. Çekiş gücü ayarı da var. Çok memnunum.
Bira mayasi tabletini sana da öneririm. Bir de anne sütü arttırıcı damlalardan da kullanabilirsin. Ama esas arttıran stres yapmamak, bol su sıvı alımı ve emzirmek.
Ahaaa onu da hemen alayım :) günde kaç tane nasıl alıyorsun sen?
Gnc burada evin arkasında hemen. Yarın sabah olsun da gidip alıcam hemen. Kocam kafayı yedin diyor.. ama bir sağışta 7ml süt çıkaran benim girdiğim depresyonu anlamadı. Şimdi zorla 40a çıkardım o da 3-4 saat en az emzirmediysem.. senin süt durumu nasıl iyi mi?Günde 8 tane içebiliyorsun, sabah 4 tane akşam 4 tane şeklinde alıyorum.
Krem kullandın mı lansinoh kullandım bir haftada sonra. Bir haftada toparladıBenim 2 hafta oldu halen acyor gecmedi
Bizimkide aynı şekilde açıp biraz bekliyorum bu sefer de üşüyecek diye panik yapıp üzülüyorum geçen belden aşağısını yıkamak için götürelim banyoya dedik bezine açınca yapınca daha yapmaz herhalde die düşündük kaldırmamla yapması bir oldu halı yatak her yer mahvoldu sagolsunkızlar bu kızın poposunda sensör var yeni bezi altına geçiriyorum daha cırtları kapatmadan yine yapıyor:)))) çalış babası çalış diyoruz biz de:)))
Benim eşim de çocuk yatağa koyunca uyanıyor diye bu çocuğu doktora götürelim niye uyanıp duruyor diye söyleniyordu yazdığını okuttum da normal olabilir diye bir parça inandırabildim.Bizimki uyanıksa ağlıyor kesin ve sürekli meme istiuor. Emerken uyuyor koyunca uyanıyor başlıyor ağlamaya öyle sessiz sedasız durdugu bir ya da iki keredir
Anne sütü arttırıcı damla da neymiş? Bak onu da yeni okudum.. ne varsa söyleyin.. hepsini deneyelim ya.. mama verdim diye ağlayıp kahrettim kaç gün kendimi..Gnc nin bira mayasi tableti var (Gnc - Brewer's Yeast 500) o da arttırıyor canım ben onu kullaniyorum. Amerika dasin kolay bulursun hem. Göğüs pompam da medela pilli ve elektrikli. Hem de kaç senelik oğlumun doğumunda almıştım. Bir arkadaşıma ödünç vermiştim. Hala taş gibi çalışıyor. Çekiş gücü ayarı da var. Çok memnunum.
Bira mayasi tabletini sana da öneririm. Bir de anne sütü arttırıcı damlalardan da kullanabilirsin. Ama esas arttıran stres yapmamak, bol su sıvı alımı ve emzirmek.
Emzik denedin mi cnm. Ben gaz cikarmakla ugrasmiyorum memede uyuyunca hemen yatiriyorum yoksa gaz cikartma olayinda uyaniyor kizimda da hic ugrasmazdimEmzir gaz çıkar alt değiştlr salla salla yok uyumuyor
banyo suyuna bir kaç damla badem veya bebek yağı katmak daha güzel oluyor. direk yağ sürmek bana pek uygun gelmedi çünkü deride nefes alıp veriyorŞükür canım teşekkür ederim .. bu arada bebişine banyo yaptırırken vücuduna ne kullanıyorsunuz ben şampuan döküyorum lifine de
Canm senin dediğin doğum yardımı 300 TL olan sanırım. Onu ptt’den çekeceksin. onun dışında süt parası var herhangi bir yere başvurmadan ziraate senin adına yatıyor 149 TL. Yatmadıysa 170’le görüşebilirsin. Bir de sigortalı olarak çalışıyorsan rapor ücreti oluyor her ay maaşını sgk’dan alıyorsun. Bunun için de işyerinden teyit ettirmen lazım sistemde raporunun görünüp görünmediğini. Görünüyorsa yine 170’ten bununla ilgili bilgi alırsın.Canım tam olarak nelere başvurdunuz .. benim bu konu hakkımda bilgim yok. Eşim ilçe sağlık müdürlüğüne doğum yardımı işin dilekçe verdi . Onun dışında herhangi başla birşey var mı?
acile gittim pansuman yaptı birde iltihap değerine baktı düşük çıktı ama hergün pansuman yaptırmam gerekiyormuş iki çocukla zor ama mecbur tabii. acildeki doktor ultrasonda iltihap görünmez dedi :/ çok saçma geldi bana bakalım belki doktor değiştiririm yarın tatil zatenCanım oğlandan dolayı sık giremedim ne yaptın gittin mi doktora kendi doktorunA gitmen daha mantıklı sanırı sağlıklı bir yanıt alamazsan eğer doktorunu değiştir beni özellikle uyardılar akıntı kanama ateş olursa eğer ki nadiren enfeksiyon görülüyor hemen gel demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?