2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Artık böyle şeyler bizim için güzel, mutluluk verici şeyler :) değiştik artık :) ben zaten güvenipte yatağın üstünde değiştiremiyorum bizimki her fırsatı değerlendiriyo

Bendim canım nerden aldın eczaneden mi ? Ben de alayım hemen ya mama vermek istemiyorum benim oğlanın da midesi hergün büyüyor maşallah 50cc mamayla bile doymuyor
Tatlım ben internetten aldım şuan yurtdışındayım. Burada GNC nin ürününü aldım. Türkiyede de muadili var diye biliyorum. 610mg benim takviye. Öyle bir bakabilir misin? Fenugrek ya da fenugreek ya da çörek otu diye aratabilirsin.

Ahaaa onu da hemen alayım :) günde kaç tane nasıl alıyorsun sen?

Günde 8 tane içebiliyorsun, sabah 4 tane akşam 4 tane şeklinde alıyorum.
Gnc burada evin arkasında hemen. Yarın sabah olsun da gidip alıcam hemen. Kocam kafayı yedin diyor.. ama bir sağışta 7ml süt çıkaran benim girdiğim depresyonu anlamadı. Şimdi zorla 40a çıkardım o da 3-4 saat en az emzirmediysem.. senin süt durumu nasıl iyi mi?

kızlar bu kızın poposunda sensör var yeni bezi altına geçiriyorum daha cırtları kapatmadan yine yapıyor:)))) çalış babası çalış diyoruz biz de:)))
Bizimkide aynı şekilde açıp biraz bekliyorum bu sefer de üşüyecek diye panik yapıp üzülüyorum geçen belden aşağısını yıkamak için götürelim banyoya dedik bezine açınca yapınca daha yapmaz herhalde die düşündük kaldırmamla yapması bir oldu halı yatak her yer mahvoldu sagolsun

Bizimki uyanıksa ağlıyor kesin ve sürekli meme istiuor. Emerken uyuyor koyunca uyanıyor başlıyor ağlamaya öyle sessiz sedasız durdugu bir ya da iki keredir
Benim eşim de çocuk yatağa koyunca uyanıyor diye bu çocuğu doktora götürelim niye uyanıp duruyor diye söyleniyordu yazdığını okuttum da normal olabilir diye bir parça inandırabildim.

Anne sütü arttırıcı damla da neymiş? Bak onu da yeni okudum.. ne varsa söyleyin.. hepsini deneyelim ya.. mama verdim diye ağlayıp kahrettim kaç gün kendimi..

Şükür canım teşekkür ederim .. bu arada bebişine banyo yaptırırken vücuduna ne kullanıyorsunuz ben şampuan döküyorum lifine de
banyo suyuna bir kaç damla badem veya bebek yağı katmak daha güzel oluyor. direk yağ sürmek bana pek uygun gelmedi çünkü deride nefes alıp veriyor

Canım tam olarak nelere başvurdunuz .. benim bu konu hakkımda bilgim yok. Eşim ilçe sağlık müdürlüğüne doğum yardımı işin dilekçe verdi . Onun dışında herhangi başla birşey var mı?
Canm senin dediğin doğum yardımı 300 TL olan sanırım. Onu ptt’den çekeceksin. onun dışında süt parası var herhangi bir yere başvurmadan ziraate senin adına yatıyor 149 TL. Yatmadıysa 170’le görüşebilirsin. Bir de sigortalı olarak çalışıyorsan rapor ücreti oluyor her ay maaşını sgk’dan alıyorsun. Bunun için de işyerinden teyit ettirmen lazım sistemde raporunun görünüp görünmediğini. Görünüyorsa yine 170’ten bununla ilgili bilgi alırsın.

acile gittim pansuman yaptı birde iltihap değerine baktı düşük çıktı ama hergün pansuman yaptırmam gerekiyormuş iki çocukla zor ama mecbur tabii. acildeki doktor ultrasonda iltihap görünmez dedi :/ çok saçma geldi bana bakalım belki doktor değiştiririm yarın tatil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…