2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar, bebeğim üç dört gündür kusacak oluyor ters çeviriyorum rahat kussun diye ama geri gidiyo hemen. Dün yine aynı oldu ve burnuna geçti ağzındakiler. Aspiratörle temizle temizle bitiremedim. Burunj akıntısı gibiydi. Nefes alamıyodu. Biraz öncede kucağıma aldım. Sesinden anladım kusafcak, hemen çevirdim ve her tarafı batıracak kadar ağzı dolu dolu kustu. Pijama takımım koltuk falan hep kirlendi. Böyle bişey yaşayan var mı çok korktum. Acaba birikenler mi çıktı diyorum. Beyaz renkli sümüksü tarzdı. Hastaneye götürmeli miyiz

Ben sıçramalarını bağlayacak bir neden bulamadım. Uyanıyor sıçrayınca o zamanda uyuyamıyor diye sinirleniyor günümüz mahvoluyor

Canım kundak yaparken ellerini iki yana dümdüz mü uzatıyorsun ozaman benimki de rahatsız oluyor. Ben göğsünde serbest bırakıyorum
Bende göğsüne doğru yaptım. Çıkarmaya çalıştı uğraştı çıkmayınca bir ağladiki nasıl çıkardığını şaşırdım sonra sakinleşti 23 defa denedim hepsinde kıyamet koptu

Ben sıçramalarını bağlayacak bir neden bulamadım. Uyanıyor sıçrayınca o zamanda uyuyamıyor diye sinirleniyor günümüz mahvoluyor
Doğdukları zaman değilde kan alınmaya başlayınca böyle olduğundan ben öyle düşünüyorum canım. En ufak şeyden de korkuyo bizimkisi uyanıveriyo. Sonra da uyumuyo

Kuzumun emerken kafası su gibi terliyor açıyorum terli terli yel alır üşür diye korkuyorum kapatıyorum çok fazla terliyor hatta kafası açıkken emiyorsa da koluma denk gelen kısmı su gibi yine sizde de oluyo mu

Nereden aldın canım. Bende alayım çok güzel duruyor hem denemiş olurum. Oğlum sakin sakin uyusun uykusunu alsın diye her şeyi dener yaparım valla

Doğdukları zaman değilde kan alınmaya başlayınca böyle olduğundan ben öyle düşünüyorum canım. En ufak şeyden de korkuyo bizimkisi uyanıveriyo. Sonra da uyumuyo
Oğlum 28 günlük oldu ilk hafta alınmıştı kanı sonra alınmadı ama sıçraması 5-6 gün oluyor yani bu kadar çok ve şiddetli olması o yüzden bilemedim neden olıyor diye. Ve aynı şekilde kalkınca uyuyamıyor katnı tok meme istemiyor alsa kusuyor deli gibi oluyor. Zaten bir bu sıçramalar bir de şu gaz bizi bizden aldı offff

Ani hareketler yapma canım kokudan da geri yutmak ister allah korusun genzine kaçmasın. Zaten kafaları hep yanda oluyor. Sadece yan durması için destek ver büyük kısmını atıyor dışarı yanağında kalanlar içinde yanağına dokun o atar korkma sende bir şey olmaz canım

Ne güldüm canım allah iyiliği versin valla. Bende poposunu siliyordum cırt bir yaptı üzerime dedim oğlum kuş gibi nasıl başardın yattığın yerden üzerine kaka yapmayı

Mantık olarak doğru ama gazda şişirebilir o yüzden bezindeki çişle anlaşılıyor doktor söyledi. Günde 4-5 bez değiştiriyorsak hepsi baya çişli olmalıymış. Ve doyuyordur canım sıkma çok düşünme iyi düşün iyi olsun. Hem acıkınca ağızları hep yanda meme arıyorlar öyle anlarsın bence. Ve her ay kilo boy kontrolü var düşük çıkar doymazsa. Diğer şeyleri çok düşünme. Bak bebişinin yüzüne mutlu ol

Evet canım PTT dem çekilecek olan 300 TL idi sadece ona başvurduk .. onun dışında bir yere başvurmadık . 149 TL o zaman başvurmadan yatacak olan ücret .. öğretmenim canım bende okula raporumu verdi eşim . Net maaş mı alacağız yoksa maaş yerine sadece SGK nın yatırdığı ücret mi yatacak maaş olarak . Bu konuda Bilgin var mı canım ?

Çoğu içeride kalıyo diye elimin üzerine çeviriyordum canım. Çok korkutuyo beni. Napacağımı şaşırıyorum. Burnu yine dolu. Temizlemeylede bi bitmedi

kızlar bu kızın poposunda sensör var yeni bezi altına geçiriyorum daha cırtları kapatmadan yine yapıyor:)))) çalış babası çalış diyoruz biz de:)))
Aynen benimkide öle canım , bez değiştirirken üç bez artı alt açma bezini kirletiyoruz silerken gaz ile birlikte kakayı pırtlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…