2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çoğu içeride kalıyo diye elimin üzerine çeviriyordum canım. Çok korkutuyo beni. Napacağımı şaşırıyorum. Burnu yine dolu. Temizlemeylede bi bitmedi
Yan yatır çıkanı o çıkarsın gerisi kalsın canım yutar kalanıda. Bunda bir sorun yok çok panik yapma bir şey olmaz. Benimkide öyle bazen kusuyor duyuyorum yavaşça yana çeviriyorum bedeninide kafanısın dikleştiremesin diye ama hemen geri yutuyo onuda duyuyorum. Yapacak bir şey yok. Hatta dalgasını geçiyorum. O kustuğun ikinci el oğlum onları bana ver ben sana taze kullanılmamışını vereyim diye

Ne güzel sen benimsemiş alışmışsın. Ben çok panikliyorum elim ayağıma dolaşıyo. Çığlık atıveriyorum.

Canm öğretmensen memursun o zaman. Sgk’dan maaş almayacaksın sen normal maaşını alacaksın devletten. Çalışıyormuşsun gibi. Biz ssklı çalıştığımız için işyerinden değil devletten alacağız maaşımızı.

Bugün 1.ay aşımızı ve kontrolümüzü olduk, bebeğim kilo almamış malesef. Doktor mama takviyesi yapmamı istedi. Uyumaması da bu yüzdenmiş. Meğer bebeğim açmış. Uyurken huzursuzluğu ağlaması kafasını çevirmesi demek ki bu yüzdenmiş. Moralim cok bozuk, hem bira mayası tableti hem anne sütü arttirici damla kullaniyorum ictigim emzirme rezene çayları kompostular da cabası. Anne sütünü arttiran şeylere hiç inanmıyorum artık. Hani her annenin sütü çocuğuna yetiyordu

Ne zamandan bu yana kilo almamış canm? 1 ayda mı hiç almamış?

Ne zamandan bu yana kilo almamış canm? 1 ayda mı hiç almamış?

Evet. 3300 gr doğmuştu 3400 gr çıktı. Doktor hiç beğenmedi kilo almamış muhtemelen açlıktan uyumuyor dedi. Saglik ocağındaki hemsire de ölçtü o da kilo almamış dedi. Doktor idrar tahlili istedi. Idrar torbası taktılar 3 saat oldu iki damla çiş yapmış. Canım sen mama veriyorsun sanırım kaç cc veriyorsun? Emzirdikten sonra mi veriyorsun. Doktor emzirme sonrasi ver dedi 30 cc ile başla durumuna göre arttır dedi.

Ne güzel sen benimsemiş alışmışsın. Ben çok panikliyorum elim ayağıma dolaşıyo. Çığlık atıveriyorum.
Sen eşimi gör. Bebişimin üzerini değiştiriyorum ağkıyor diye yarısında alıp kaldırıyor. Dayanamıyorum diyor dedim allah korusun ters bir hareket olur yapma. O bizimle ağlayarak iletişim kuruyor öyle konuşuyor farzet. Canı yanmıyor sıkıntıdı yok sen sakin ol ki o da sakinleşsin. Senin durumunda öyle canım sakin ol. Ona en iyi bakacak kişi sensin sadece sana güveniyor. Alışırsın içinden geldiği gibi hareket et başkalarının söylediğini umursama unut her şeyi. Bu arada benimde ilk bebeğim. Sadece kuzenlerimin yanındaydım gördüğüm o ama içimdeki sese güveniyorum sende öyle yap onlar bizim nefesimiz

Canım inanki üzüldüm hiçmi anlamadın sütün olmadığını emerken yutkunma sesi olur bide kakalı bez çişli bez olur bezini boşmu alıyorsun sıkınca göğsünü süt çıkıyormu bazen bebeklerde dil dudak bağı olurmuş oyüzden kavrayıp ememezlermiş minicik bir işlemle o bağdan kurtulurmuş bi baktır istersen

Kızlar aralığın ilk annesi benim biliyorum çarşamba günü ilk bir aylık kontrol ve aşı var kilosunu çok merak ediyorum sizlerin birinci ay kilosu kaç çıktı

Ağlamasına bende dayanamıyorum. Allaha şükür hiç öyle normal bebekler gibi şiddetli ağlamıyo. Kan alınınca bile hemencick susuyo maşallah bebeğim. Şiddetli ağlasa herhalde kafayı yerim. Zamanla alışcam canım napalım. İnsan dayanamıyo ağlamasına. Ağlıcak diye lavaboya bile gitmiyorum. Eşim bugün başladı işe. Odadan hiç çıkmadım daha.

biz 10 gündür yaşıyoruz ve kaç doktora götürdüm geniz akıntısı diyorlar ilaç verdi en son dün gittiğim hastanede. korkma balgamı fazlalığı atıyor bebişler ama için rahat edecekse götür doktora tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…