- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.661
Yan yatır çıkanı o çıkarsın gerisi kalsın canım yutar kalanıda. Bunda bir sorun yok çok panik yapma bir şey olmaz. Benimkide öyle bazen kusuyor duyuyorum yavaşça yana çeviriyorum bedeninide kafanısın dikleştiremesin diye ama hemen geri yutuyo onuda duyuyorum. Yapacak bir şey yok. Hatta dalgasını geçiyorum. O kustuğun ikinci el oğlum onları bana ver ben sana taze kullanılmamışını vereyim diyeÇoğu içeride kalıyo diye elimin üzerine çeviriyordum canım. Çok korkutuyo beni. Napacağımı şaşırıyorum. Burnu yine dolu. Temizlemeylede bi bitmedi
Ay hepsi aynı ya :))Aynen benimkide öle canım , bez değiştirirken üç bez artı alt açma bezini kirletiyoruzsilerken gaz ile birlikte kakayı pırtlatıyor
Sağ ol canım bıgün gibip alayın bende inşallah rahat ederCivil den canım
Hepatit B aşısının ikinci dozunuz vuruyorlar canm. Tek bacaktan yapılıyor. Ağrı ateş yapmadı bizde. Kolay atlattık.Kızlar bu salı 1 aylık oluyoruz aşıya çağırdılar varmı aşı olan kaçtane nasıl oldu sonrası
https://m.n11.com/bebecix-6994-ayic...VSxbTCh0itgvUEAkYCSABEgJ5j_D_BwE&gclsrc=aw.dsNereden aldın canım. Bende alayım çok güzel duruyor hem denemiş olurum. Oğlum sakin sakin uyusun uykusunu alsın diye her şeyi dener yaparım valla
Gaz çıkarmayınca huzursuzluk yaşamıyor mu bebek canm?Emzik denedin mi cnm. Ben gaz cikarmakla ugrasmiyorum memede uyuyunca hemen yatiriyorum yoksa gaz cikartma olayinda uyaniyor kizimda da hic ugrasmazdim
Yan yatır çıkanı o çıkarsın gerisi kalsın canım yutar kalanıda. Bunda bir sorun yok çok panik yapma bir şey olmaz. Benimkide öyle bazen kusuyor duyuyorum yavaşça yana çeviriyorum bedeninide kafanısın dikleştiremesin diye ama hemen geri yutuyo onuda duyuyorum. Yapacak bir şey yok. Hatta dalgasını geçiyorum. O kustuğun ikinci el oğlum onları bana ver ben sana taze kullanılmamışını vereyim diye
Canm öğretmensen memursun o zaman. Sgk’dan maaş almayacaksın sen normal maaşını alacaksın devletten. Çalışıyormuşsun gibi. Biz ssklı çalıştığımız için işyerinden değil devletten alacağız maaşımızı.
Evet canım PTT dem çekilecek olan 300 TL idi sadece ona başvurduk .. onun dışında bir yere başvurmadık . 149 TL o zaman başvurmadan yatacak olan ücret .. öğretmenim canım bende okula raporumu verdi eşim . Net maaş mı alacağız yoksa maaş yerine sadece SGK nın yatırdığı ücret mi yatacak maaş olarak . Bu konuda Bilgin var mı canım ?
Anne sütü arttırıcı damla da neymiş? Bak onu da yeni okudum.. ne varsa söyleyin.. hepsini deneyelim ya.. mama verdim diye ağlayıp kahrettim kaç gün kendimi..
Ne zamandan bu yana kilo almamış canm? 1 ayda mı hiç almamış?Bugün 1.ay aşımızı ve kontrolümüzü olduk, bebeğim kilo almamış malesef. Doktor mama takviyesi yapmamı istedi. Moralim cok bozuk hem bira mayası tableti hem anne sütü arttirici damla kullaniyorum ictigim emzirme rezene çayları kompostular da cabası. Anne sütünü arttiran şeylere hiç inanmıyorum artık
Ne zamandan bu yana kilo almamış canm? 1 ayda mı hiç almamış?
Ayy sağ ol valla küçüçük bebişimle çıkıp gidecektim bir de yok deli olurdum heralde ve n11 de bile son ürünmüş ne kadar tutuyormuş ben kaçırmışımhttps://m.n11.com/bebecix-6994-ayicik-islemeli-nohut-kundak-mavi-P295723968?m=Bebecix&Beden=0++Ay&gclid=EAIaIQobChMIruvy-_jJ3wIVSxbTCh0itgvUEAkYCSABEgJ5j_D_BwE&gclsrc=aw.ds
N11 de var aynısı civil de tükenmiş 65 lira n11 de
Sen eşimi gör. Bebişimin üzerini değiştiriyorum ağkıyor diye yarısında alıp kaldırıyor. Dayanamıyorum diyor dedim allah korusun ters bir hareket olur yapma. O bizimle ağlayarak iletişim kuruyor öyle konuşuyor farzet. Canı yanmıyor sıkıntıdı yok sen sakin ol ki o da sakinleşsin. Senin durumunda öyle canım sakin ol. Ona en iyi bakacak kişi sensin sadece sana güveniyor. Alışırsın içinden geldiği gibi hareket et başkalarının söylediğini umursama unut her şeyi. Bu arada benimde ilk bebeğim. Sadece kuzenlerimin yanındaydım gördüğüm o ama içimdeki sese güveniyorum sende öyle yap onlar bizim nefesimizNe güzel sen benimsemiş alışmışsın. Ben çok panikliyorum elim ayağıma dolaşıyo. Çığlık atıveriyorum.
Canım inanki üzüldüm hiçmi anlamadın sütün olmadığını emerken yutkunma sesi olur bide kakalı bez çişli bez olur bezini boşmu alıyorsun sıkınca göğsünü süt çıkıyormu bazen bebeklerde dil dudak bağı olurmuş oyüzden kavrayıp ememezlermiş minicik bir işlemle o bağdan kurtulurmuş bi baktır istersenBugün 1.ay aşımızı ve kontrolümüzü olduk, bebeğim kilo almamış malesef. Doktor mama takviyesi yapmamı istedi. Uyumaması da bu yüzdenmiş. Meğer bebeğim açmış. Uyurken huzursuzluğu ağlaması kafasını çevirmesi demek ki bu yüzdenmiş. Moralim cok bozuk, hem bira mayası tableti hem anne sütü arttirici damla kullaniyorum ictigim emzirme rezene çayları kompostular da cabası. Anne sütünü arttiran şeylere hiç inanmıyorum artık. Hani her annenin sütü çocuğuna yetiyordu
Bende şampuan kullanıyorum mustela canım. Çok kopurmuyo ama olması gereken bu zaten. Zaten tertemiz yavrularımız:)Şükür canım teşekkür ederim .. bu arada bebişine banyo yaptırırken vücuduna ne kullanıyorsunuz ben şampuan döküyorum lifine de
Ağlamasına bende dayanamıyorum. Allaha şükür hiç öyle normal bebekler gibi şiddetli ağlamıyo. Kan alınınca bile hemencick susuyo maşallah bebeğim. Şiddetli ağlasa herhalde kafayı yerim. Zamanla alışcam canım napalım. İnsan dayanamıyo ağlamasına. Ağlıcak diye lavaboya bile gitmiyorum. Eşim bugün başladı işe. Odadan hiç çıkmadım daha.Sen eşimi gör. Bebişimin üzerini değiştiriyorum ağkıyor diye yarısında alıp kaldırıyor. Dayanamıyorum diyor dedim allah korusun ters bir hareket olur yapma. O bizimle ağlayarak iletişim kuruyor öyle konuşuyor farzet. Canı yanmıyor sıkıntıdı yok sen sakin ol ki o da sakinleşsin. Senin durumunda öyle canım sakin ol. Ona en iyi bakacak kişi sensin sadece sana güveniyor. Alışırsın içinden geldiği gibi hareket et başkalarının söylediğini umursama unut her şeyi. Bu arada benimde ilk bebeğim. Sadece kuzenlerimin yanındaydım gördüğüm o ama içimdeki sese güveniyorum sende öyle yap onlar bizim nefesimiz
biz 10 gündür yaşıyoruz ve kaç doktora götürdüm geniz akıntısı diyorlar ilaç verdi en son dün gittiğim hastanede. korkma balgamı fazlalığı atıyor bebişler ama için rahat edecekse götür doktora tabiiKızlar, bebeğim üç dört gündür kusacak oluyor ters çeviriyorum rahat kussun diye ama geri gidiyo hemen. Dün yine aynı oldu ve burnuna geçti ağzındakiler. Aspiratörle temizle temizle bitiremedim. Burunj akıntısı gibiydi. Nefes alamıyodu. Biraz öncede kucağıma aldım. Sesinden anladım kusafcak, hemen çevirdim ve her tarafı batıracak kadar ağzı dolu dolu kustu. Pijama takımım koltuk falan hep kirlendi. Böyle bişey yaşayan var mı çok korktum. Acaba birikenler mi çıktı diyorum. Beyaz renkli sümüksü tarzdı. Hastaneye götürmeli miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?