2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Bakalım idrar tahlili de istedi veremedik örnek daha idrar torbası kayıp duruyor.

emzirirkene fazla örtme birde öyle dene istersen çünkü emmek onlara baya güç sarf ediyor canım

Yakin zamanda doguma girecek olan herkese Allahim yardim etsin saglikla bebislere kavusalim insallah.

Evlatlarini dunyaya getirenlerin de gozuaydin olsunn:)
Merhaba;

ali osman hocaya gitmeyi düşünüyorum iki tane kimyasal gebelğim oldu genetik,kan pıhtılaşması , hormon ve spermtesti temiz sadece rahm filmi kaldı onu da önümüzdeki ay yaptırıcam sonrasında gidicem sizde ne gibi sorunlar vardı nasıl bi yol izlendi..
Teşekkürler

Canm çiş yapmıyorsa doymuyordur evet. Ben mama veriyorum ama bizim doktorumuz mamayla sütü aynı öğünde verme dedi. Sütümü sağıyorum. Sağdığım süt kaç öğüne yeterse o kadar süt veriyorum tekrar sütüm birikene kadar mama veriyorum. Her öğün çocuğunun doyacağı bir miktar belirle ve süt yada mama mutlaka o cc’yi ver. Mesela benimki 2,5 saatte bir 70 cc’yle doyuyor. 140 cc sür biriktirdiysem onu 2 öğünde veriyorum. Tekrar birikene kadar her öğün 70 cc mama veriyorum.

Benim bir kaç kere krize girdi ne yapsam susmadıen son gidip banyoya fön makinesini çalıştırdım 20-25 saniye sonra sustu. Aklında olsun durduramazsan ağlamasını fön makinesini çalıştır sakinleşir. Ama telefon uygulamalatı falan o kadar etkili olmuyor

Kızlar aralığın ilk annesi benim biliyorum çarşamba günü ilk bir aylık kontrol ve aşı var kilosunu çok merak ediyorum sizlerin birinci ay kilosu kaç çıktı
Benimde perşembe 1 ay oluyor arkanda ben varım ve sen kontrolden sonra ya bakalım neler yapıldı nelere bakıldı boyu kilosu iyidir inşallah

Canım neden emzirerek vermiyorsun ne güzel sütünde var ne gerek var mamaya emzirdikçe daha çok sütün olur bebeğin damağı sağmadan daha güçlü nekadar emse okadar sütün artıyor senin yerinde olsam sağmayı mamayı bir kenara koyup sadece emzirerek devam ederim hem bebek için daha sağlıklı senin için daha kolaylık

Nasıl başvurdunuz canım? Dilekçe falan mı verdiniz üst yazıyla?

Canım brlki sütün vardır ama ememiyordur olabilir mi? Bende de pek süt yok açıkçası öyle bir sağmada 70-100 cc falan çıkmaz yani. OOyüzden iki meme emziriyorum hep. Mama aldım ve çok aç olduğunu anlarsam ki açsa meme de alsa susup uyumuyor genelde, o zaman mama veriyorum. Şu an benim kullandığım mamada 90ml tek öğünde yemesi lazımmış.

Emince ne kadar süt geldiğini göremiyorum. Doymuyor. Sağarak biriktiriyorum canm. Sütüm tek başına yetmiyor. Mama vermek zorunda kalıyorum.

@4801b kızlar bizde cok kusuyoruz sebebi idrar yolu enfeksiyonuymus. Antibiyotik kullanyoruz ama hala kusuyor

B
Bende dün netten actım sesini dinlettim aglayan cocuk bi anda uyuyakaldı gercekten mucizevi iyi mi yaptim bilmiyorum insallah rahatladigi icin uyuyakalmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…