2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ağlıyor uyumuyor. Battaniyesini falan yemeye çalışıyor. Sürekli ağzını açıyor.
Canim belki o emme refleksindendir. Benim sutum masallah cok olmasina ragmen illa meme emmek istiyo rahatlamak uyumak istiyo ben o zamanlar emzik vererek uyutuyorum. Arkadasda demis emerek sutun daha cok gelir sagma makinesi daha az sut cikartiyor aklinda olsun.

Benim 500 gram almıştı ama 2100 dün şişlikten sonraki kilosu maalesef bana da mama takviyesi dedi çocuk doktorumuz başta çok üzüldüm canım hala üzülüyorum ara ara. Dün de ağladım mama verirken ama kilo aldığını görmek mutlu ediyor insanı canım. Sen yine de emzir mutlaka sağlık olarak anne sütü başka kesinlikle.

Emince ne kadar süt geldiğini göremiyorum. Doymuyor. Sağarak biriktiriyorum canm. Sütüm tek başına yetmiyor. Mama vermek zorunda kalıyorum.
Canım emin ol doyar emdir sen ben bir Aydır emziriyorum nekadar süt geldiğini bilemeyiz ki ben bilmiyorum görmüyorum bazen iki dk çekip bırakır bazen bir saat durur memede bak sağma biryere kadar emmedikçe hergün azalmaya başlıcak süt nerden biliyorum biliyormusun oğlumu iki hafta emzirdim sonra meme ucu acısına dayanamadım sağarak verdim hergün azalmaya başladı 3 Ay sadece anne sütü yetti 4. Ay azalmaya başladı 5. Ay mama ve anne sütü devam ettim 6. Ay anne sütüm bitmişti çok üzülmüştüm Benim yaptığım hatayı yapma oğluma sağıp sağıp verince kendim daha emin oluyordum doyduğuna emzirince hep aç gibi geliyordu kızıma yapmadım bu hatayı devamlı emziriyorum çiş kaka takibi yaparak anlıyorum yetip yetmediğini 24 saat bez biriktiriyorum sonra onları bir poşete koyuyorum diğer elime margarin alıyorum eğer bezler margarin kadarsa tamam demektir benimki margarini geçiyor iki kezde dolu dolu kaka yapıyor maşallah ozaman tamam diyorum işte doymasa kaka ve çiş nasılolsun öyle rahatlıyorum.

Ağlıyor uyumuyor. Battaniyesini falan yemeye çalışıyor. Sürekli ağzını açıyor.
Benim kızımda öyle hep aranır ağzını açar ama bence canı emmek istiyor o yüzden ben bazen öyle durumda boş memeyi veriyorum oyalansın diye çünkü bebekler hep emmek ister çok emincede kusarlar bilmiyorlar

Canım emzirmiyor musun? Ben de çok sorun yaşadım mama konusunda. Emzirme den sonra 30 CC verdim 2 hafta, şimdi 45 yapıyor um . Bazen dolu oluyor göğüslerim uyuya da kalıyorsa mama vermiyorum ama 1saat sonra uyanırsa veriyorum

Kızlar sleepyden neden memnun kalmadınız pşik mi yaptı?
Ben memnunum pek sızdırma yapmıyor ben de prima pamperstan hiç memnun kalmadım hem sızdırdı hem üst tabakası popoya yapışıyor nedense. Sleepyden daha yumuşak diye hoşuma gitmişti ama devam edemedim.
Şimdi de pişik oldu bakalım nasıl geçircez br kaç gündür hametan ve bepanthen plus kullanıyoruz.

Ben memnundum sleepy den fakat pişik Olunca değiştirdim. Gerçi o mu yapti bilmiyorum bile.

Canm normal öğünlerde sağdığım sütlerle yada mamayla doyuruyorum aralarda da emziriyorum ki sütüm azalmasın, memeyi unutmasın diye. Ama sadece emzirmeyle doymadığına eminim.

Ben memnundum sleepy den fakat pişik Olunca değiştirdim. Gerçi o mu yapti bilmiyorum bile.
Ben de paket bitince başka beze geçeyim bakalım, düzelmezse dönerim. Biz biraz altını açmada geç kaldık uykusu bölünmesin, üşümesin falan diye. Sanırım ondan pişik oldu...

Canm dediklerinde çok haklısın keşke sadece emerek doysa da ben de sağmasam. Ama ben sadece emzirmeyle doymadığına eminim. Çok ağlıyor. Normalde hiç ağlamayan bir bebek. O yüzden normal öğünlerde sağarak süt veriyorum yada mama veriyorum. Ama aralarda emziriyorum sütüm azalmasın diye. Azalmıyor ama artmıyor da. Sabit duruyor süt miktarım.

Biz prima kullanırken pişik olunca yeni bez arayışına girdim. Molfix ve canbebe denedim farklı sebeplerle memnun kalmadım. Sleepy kullanan bir arkadaşım pişik yaptığını söyledi. Sleepy almadım. Minies ve goon’dan çok memnun kalmış arkadaşlarım. Ben de minies denedim. Şuan memnunum baya.

Canim net maasin yatacak. Ancak 149 lira olan emzirme parasini 657e tabi memurlar alamiyormus biz sadece cocuk yardimi ve dogum parasi alacagiz

3300 gr dogdu 1 hafta sonra 3190gr di 1 ay sonunda 3400 gr bir de bu 1 ay boyunca dogru düzgün uyumadı çocuğum açlıktan uyuyayamis demek ki hangisine yanayım bilmem aç kalmasına mı sütümün yeterli gelmemesine mi...

Ilk zamanlar göğüsler cok doluyor ya o zaman 50 cc çıkmıştı sonrasında emiyor diye pek sağmadım, bir kere emdikten sonra sağdım süt çıkmamıştı pek o zaman da yine durmamıştı kaka yaptığında doymadığını hissediyordum bir kac kez mama verdim, ama sürekli vermek istemedim doktora danışmadan. Kilosundan ortaya çıktı zaten yetmediği emmeye düşkün falan diyorduk bir de. Silikon uçla emziriyorum ağzı cok küçük memeyi zor kavrıyor ve cok yoruluyor emerken ondan mı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…