- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.721
canım kaç dokotra gittim hatta dün de gittim birşey demedi :/ acaba ben mi söylesem ki bilemedim
Canım hiç üzülme. Bundan sonra emzirmeye devam ve ardına mama takviyesi. 4 günde 200 gram almıştı oğlum insallah senin bebiş de alacak kiloları.3300 gr dogdu 1 hafta sonra 3190gr di 1 ay sonunda 3400 gr bir de bu 1 ay boyunca dogru düzgün uyumadı çocuğum açlıktan uyuyayamis demek ki hangisine yanayım bilmem aç kalmasına mı sütümün yeterli gelmemesine mi...
Ilk zamanlar göğüsler cok doluyor ya o zaman 50 cc çıkmıştı sonrasında emiyor diye pek sağmadım, bir kere emdikten sonra sağdım süt çıkmamıştı pek o zaman da yine durmamıştı kaka yaptığında doymadığını hissediyordum bir kac kez mama verdim, ama sürekli vermek istemedim doktora danışmadan. Kilosundan ortaya çıktı zaten yetmediği emmeye düşkün falan diyorduk bir de. Silikon uçla emziriyorum ağzı cok küçük memeyi zor kavrıyor ve cok yoruluyor emerken ondan mı bilmem.
Burnunu tıkadı canım. Temizlemekle de bitmiyo nefes alamıyo napcam bilemiyorum . Geçmiyo mubiz 10 gündür yaşıyoruz ve kaç doktora götürdüm geniz akıntısı diyorlar ilaç verdi en son dün gittiğim hastanede. korkma balgamı fazlalığı atıyor bebişler ama için rahat edecekse götür doktora tabii
hiç yorum bile yapmıyorlar balgamdandır geniz akıntıdandır diyip geçiyorlarBide sen söyle istersen canım buda bi ihtimal cnku. Gittiğin doktorlar ne diyor peki bu kadar kusmasına
bizim geçmedi canım bende bilemedim :/Burnunu tıkadı canım. Temizlemekle de bitmiyo nefes alamıyo napcam bilemiyorum . Geçmiyo mu
Evet canım onu duydum. Bide sesli elektrikli süpürgeyle sakinleşiyolar. Allaha şükür bizim o derece olmadıBenim bir kaç kere krize girdi ne yapsam susmadıen son gidip banyoya fön makinesini çalıştırdım 20-25 saniye sonra sustu. Aklında olsun durduramazsan ağlamasını fön makinesini çalıştır sakinleşir. Ama telefon uygulamalatı falan o kadar etkili olmuyor
Benim kızımda 3 kilo doğdu 4. Gün 2.800 olmuştu doktor emzirmeye devam et dedi sonra birdaha kilo vermedi çok şükürSlm kizlar carsamba 40 hafta dolmustu suji denedik nstde kalp atisi dusuk cikinca suni sancida cekmedim acil sezeryanla oglusuma kavustum .sutum yetmedi dr hip mama enjektorle ver dedi taburcu olduktsn sonra sutum daha iyi mama da vermeyu dusunmuyirum.3395 dogdu 4.gunde 3145 olmistu dr kilosu düşmüş dedi.ins artar kilosu kuzunun
Canım zaten emerken örtmüyorum. Ama emerken kafası su gibi oluyo bu sefer örtmesem kafa terli üşür mü diyorum örtsem daha da terlicek napcam bilemedimemzirirkene fazla örtme birde öyle dene istersen çünkü emmek onlara baya güç sarf ediyor canım
Geçmiş olsun canım inşallah bizimkisi de öyle değildir. Başka belirti var mıydıCkolatakahve kızlar bizde cok kusuyoruz sebebi idrar yolu enfeksiyonuymus. Antibiyotik kullanyoruz ama hala kusuyor
Olabilir canım tam çekemiyor olabilir, yanlış emmede de olabiliyormuş beslenememe. Evde baskül varsa biz önce kendimiz tartılıyoruz sonra kucağımıza alıp çıkıp tartılıyoruz. 50 ya da 100gr fark oluyor en fazla. Öyle yaparsan 1 ay beklrmeden de öğrenirsin kilosunu.3300 gr dogdu 1 hafta sonra 3190gr di 1 ay sonunda 3400 gr bir de bu 1 ay boyunca dogru düzgün uyumadı çocuğum açlıktan uyuyayamis demek ki hangisine yanayım bilmem aç kalmasına mı sütümün yeterli gelmemesine mi...
Ilk zamanlar göğüsler cok doluyor ya o zaman 50 cc çıkmıştı sonrasında emiyor diye pek sağmadım, bir kere emdikten sonra sağdım süt çıkmamıştı pek o zaman da yine durmamıştı kaka yaptığında doymadığını hissediyordum bir kac kez mama verdim, ama sürekli vermek istemedim doktora danışmadan. Kilosundan ortaya çıktı zaten yetmediği emmeye düşkün falan diyorduk bir de. Silikon uçla emziriyorum ağzı cok küçük memeyi zor kavrıyor ve cok yoruluyor emerken ondan mı bilmem.
Bize hepsi tek seferde dendi. Sağlık ocağı da kontrol ediyor. Biz bir haftalıkken ikisinr de götürmüştük, aynı muayeneler yapıldı. Tartıyorlar, kulağına gözüne falan bakıyorlar. Onun dışında bence rutin kontrolrie ggerek yok.Kalca icin 2 ay dendi bize goz icin 1 ay onun disinda rutin bi cocuk doktoruna goturmeli mi
Canım eviniz mi çok sıcak acabaCanım zaten emerken örtmüyorum. Ama emerken kafası su gibi oluyo bu sefer örtmesem kafa terli üşür mü diyorum örtsem daha da terlicek napcam bilemedim
Sagol canım . Baska belirtimiz yoktu antibiyotikte 3.gunumuz hala değişen yok cok kusuyor. Reflu falan mı dıye dusunmeye basladım sımdıdeGeçmiş olsun canım inşallah bizimkisi de öyle değildir. Başka belirti var mıydı
Pek fark olmuyor canım 50 gram falanBen kızımı haftada bir tartıyorum banyo yaptırmadan önce soyunca önce tartıya ben çıkıyorum sonra annem bebeği kucağıma veriyor acaba bu şekilde nekadar doğru oluyor sonuç çarşamba günü aylık kontrolde anlıcaz bakalım evdeki tartı uyuyormu
Ben de bir iki saate tartmaya götürücem bakalım ne çıkacak.. 18 günlüğüz bizde.. geçen hafta gittiğimde doğum kilosunu geçememişti 40gr kalmıştı..Bira mayası tableti ve arttirici damla kullandığım halde bebeğim kilo almamış malesef
Ckolatakahve kızlar bizde cok kusuyoruz sebebi idrar yolu enfeksiyonuymus. Antibiyotik kullanyoruz ama hala kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?