2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya kızlar kaynanam geldi bı koku sürmüş bütün salon a yayıldı bebeği kucağına aldı ona bile sinmiş kaç kez hapşurdu oğlum bişey desem ben kötüyüm. Napayım şimdi ben

Canım hiç üzülme. Bundan sonra emzirmeye devam ve ardına mama takviyesi. 4 günde 200 gram almıştı oğlum insallah senin bebiş de alacak kiloları.

Burnunu tıkadı canım. Temizlemekle de bitmiyo nefes alamıyo napcam bilemiyorum . Geçmiyo mu

Slm kizlar carsamba 40 hafta dolmustu suji denedik nstde kalp atisi dusuk cikinca suni sancida cekmedim acil sezeryanla oglusuma kavustum .sutum yetmedi dr hip mama enjektorle ver dedi taburcu olduktsn sonra sutum daha iyi mama da vermeyu dusunmuyirum.3395 dogdu 4.gunde 3145 olmistu dr kilosu düşmüş dedi.ins artar kilosu kuzunun

Ben kızımı haftada bir tartıyorum banyo yaptırmadan önce soyunca önce tartıya ben çıkıyorum sonra annem bebeği kucağıma veriyor acaba bu şekilde nekadar doğru oluyor sonuç çarşamba günü aylık kontrolde anlıcaz bakalım evdeki tartı uyuyormu

Evet canım onu duydum. Bide sesli elektrikli süpürgeyle sakinleşiyolar. Allaha şükür bizim o derece olmadı

Benim kızımda 3 kilo doğdu 4. Gün 2.800 olmuştu doktor emzirmeye devam et dedi sonra birdaha kilo vermedi çok şükür

Merhaba hanımlar benim oğlum 29günlük oldu oğlumun hırıltısı vardı ve öksürmeye başladı balgamlı cumartesi acile götürdük ve ciğerleri dolmuş bronşit ve zature olmuş eğer hırıltı varsa öksürüyorsa sakin ihmal etmeyin doktorun demesine gore en iyi ihtimal 10gün kuvezde kalacak daha da fazla olabilirmiş sizler ihmal etmeyin hayırlı akşamlar hepinize

Sezeryan olanlar sanki daha dogrumamis gibiyim dr korse ne zman takin dedi bana 3 hafta sonra dedi ama gec geldi bana.kullananlar hangi marka kullaniosunz

Olabilir canım tam çekemiyor olabilir, yanlış emmede de olabiliyormuş beslenememe. Evde baskül varsa biz önce kendimiz tartılıyoruz sonra kucağımıza alıp çıkıp tartılıyoruz. 50 ya da 100gr fark oluyor en fazla. Öyle yaparsan 1 ay beklrmeden de öğrenirsin kilosunu.

Kalca icin 2 ay dendi bize goz icin 1 ay onun disinda rutin bi cocuk doktoruna goturmeli mi
Bize hepsi tek seferde dendi. Sağlık ocağı da kontrol ediyor. Biz bir haftalıkken ikisinr de götürmüştük, aynı muayeneler yapıldı. Tartıyorlar, kulağına gözüne falan bakıyorlar. Onun dışında bence rutin kontrolrie ggerek yok.

Pek fark olmuyor canım 50 gram falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…