2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Idrar örneğini nasil verdiniz? Bize de tahlil yapilacak bugün uğraştık idrar torbası takiyoruz yine arkadan beze sızıyor torbanın içine dolmuyor nasıl örnek vereceğiz ki.

İdrar torbasını ön tarafa tam yerleştiriyoruz . Daha doğrusu bizde beceremedik hemşireden yardım istedik

Sagol canım . Baska belirtimiz yoktu antibiyotikte 3.gunumuz hala değişen yok cok kusuyor. Reflu falan mı dıye dusunmeye basladım sımdıde
Canım reflu yatağı kullanıyo musun? Ben kullanmıyordum almayı düşünüyoruz şimdi. Emzirdikten sonra hemen mi yatırıyosun. Ben emzirdikten sonra omzuma alıp gazını falan çıkarıyorum. Sütte tam sindiriliyo. Öyle yapınca pek kusmuyo

Canım eviniz mi çok sıcak acaba
25 derece falan. Giydirdiklerim de hani böyle incecik kruvaze içkililer oluyo ya bebek için en alta ondan onun üstüne uzun kollu çıtçıtlı zıbın onun üstüne normal alt üst kıyafeti. Altına da iki kat patikli pijama bir tane de ayakları çıkmasın diye çorap

Idrar örneğini nasil verdiniz? Bize de tahlil yapilacak bugün uğraştık idrar torbası takiyoruz yine arkadan beze sızıyor torbanın içine dolmuyor nasıl örnek vereceğiz ki.
Canim bezini ters cevirirsen idrar oraya dolar ve idrar kabina bosaltirsin. Bu diger arkadaslarin da isine yariycaktir. Kizimda ogrenmistim eziyetten kurtulmustum.

Canim sen bebege 2 kat ust uste mi giydiriyosun bu cok fazla degil mi. Doktorlar tek kat yeterli goruyor evin cok soguk degilse.

Benimde evde tartı var hamilelik boyunca kendimi tarttım kilo kontrolü için, şimdide senin yaptığın gibi önce kendim sonra bebeğimi tartıyorum kendimle çok eğlenceli oluyor ama ben kıyafetiyle tartıyorum sağlık ocağındada öyle yapılıyor die.bu cuma ayımız dolcak biz 1.250 gr almış gözüküyoruz bir yanlışlık yoksa tabi

Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah bebeğin..

Bizimde dün tam 1 aylık oldu 1.400 almış gözüküyor bakalım maşallah

Maşallah sadece anne sütü ise beslenmeniz maşallah size bizim anne sütü ama siz kadar alamamışız biraz beslenme tiyoları alim senden
aynı sayılır canım zaten. Biz birkaç gün büyüğüz sizden Cuma'ya kadar aynı olursunuz inşallah maşallah sizede herhangi bişey Yok yaptığım her ağladığında emziriyorum biberon ve meme Yok sadece beni emsin sütüm çoğalsın istiyorum bukadar yani

Reflü yatagını bende dusunuyorum. Canım uyuyosa bi süre dalmasını beklıyorum kucagımda sonra gazını cıkartıp yatırıyorum ama yeri geliyo emerken bile şak diye kusuyo. Hıc belli ollmuyo yani

Bence çok canım. Bizim ev 23-24. Ben üste kısa kollu zıbın, .Onun üzerine uzun kollu kıyafet ve tek kat alt ile çift çorap giydiriyorum. Ama ev içinde hep battaniyr ile geziyoruz

Aynen canım çok haklısın çok teşekkürler yinede

Bence çok canım. Bizim ev 23-24. Ben üste kısa kollu zıbın, .Onun üzerine uzun kollu kıyafet ve tek kat alt ile çift çorap giydiriyorum. Ama ev içinde hep battaniyr ile geziyoruz
Canim sen bebege 2 kat ust uste mi giydiriyosun bu cok fazla degil mi. Doktorlar tek kat yeterli goruyor evin cok soguk degilse.
Aaa kızlar şaşırdım şu an ne bileyim anneler öyle giydirdi ilk öyle devam ediyorum ben de.peki şimdi bi kat azaltsam bünyesi buna alışmış olup da hasta eder miyim

Bizim doktorumuz ilk ay bebeğin 500gram alması bizim için yeterli demişti. Hastane çıkış kilosu üzerine hesap yapıyorlar. Biz 16.gün doktora gittik gaz için 3000gram doğmuştu. 2850 hastane çıkış 3350 16.gün kilosu. Doktor ayın geri kalanında almasada olur dedi. Ama ac bırakma bebeği emip doymuyorsa mama ver dedi . benim sütüm malesef hala çok az. Sürekli emziriyorum ama hala artmadı. 4-5 saat emmezse 2 meme anca 60ml oluyor.

Canım bence böyle bir durum varsa taktığın için oluyo. Süt yapan şeyler yiyosan sütü azaltan şeylerden uzak duruyorsan ve emziriyosan bunu ölçüp De şu ml çıktı bu ml çıktı diye kendini üzme.Bebeğin doyuyorsa boşver kaç ml çıktığını. Benim ilk 3 gün sütüm az geldi ve resmen bebeğim aç kalıyormuş ben bebek bu ağlar diyodum da meğer açlıktan ağlıyomuş çocuk. Hiç mama vermedim ve eme eme arttı süt. Bebek emdiği sürece süt artcak ama böyle tüm dikkatini ona verdikçe daha olumsuz etkiler misin acaba diye düşündüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…