2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun canım

Herkese sevdikleriyle birlikle güzel bir yıl diliyorum. Hayatımın en güzel yeni yılını yaşadım kucağımda canimdan parca oğlum yanımda eşimle yeni yıla girdim. Bizlere bu duyguyu yaşatan rabbime şükürler olsun.
2019 herkese şans getirsin inşallah

Canım ben kısa kollu zıbın üstüne ince alt üst kıyafeti giydiriyorum. Başka bir şey yok. Biraz kalın kıyafet i var onu giydirince hafif terliyor.

1. evin çok sıcak bebek için!
2. çok giydiyorsun üstüne sıcak evde!
bebeklerin durduğu oda da 23-24 derece yi geçmemek gerekir. üstüne ben kısa kol body uzun kol body patikli alt ve.çorap giydiriyorum ve penye kundak veya normal kalınlıkta uyku tulumu. benim ev 21-23 derece arada havalandırıyorum.

Süt olayı pskolojik birşey haklısın canım ama ben azdı çoktu falan diye düşünüp üzülmüyorum . elimden geleni yapıyorum ama demek ki olacağı bu kadarmış. mama vermek dünyanın sonu değil bizde yetersiz değiliz . Ben sadece takibi iyi yapabilmek icin 2-3 gün-de bir sağıyorum.

Canım ben kısa kollu zıbın üstüne ince alt üst kıyafeti giydiriyorum. Başka bir şey yok. Biraz kalın kıyafet i var onu giydirince hafif terliyor.

İsilik olcakmış çocuk sormasam. Bi kat incelttim üstünü hemen hapşırmaya başladı kuzum. Çok sıcağa alıştırdığım için olabilir bi kat penye yelek giydireyim yavaş yavaş azaltayım diye düşündüm sizce napayım

Tek kata indir bebek rahatlasin cnm yelegi varsa battaniyeyle gezdirme uyurken yelegi cikar yine terler.

Koalina ayıp ediyorsun :)
Sana sütünün olduğunu ve yettiğini çok defa söyledim.
Beben 1 aylık olduysa çişli bezlerine bakabilirsin ek gıdaya kadar.
24 saat toplamında bir paket margarin ağırlığında oluyorsa doyuyordur.
Zaten sağımda asla bebenin emdiği kadar çıkmaz, daha az çıkar ve memeler sağıma alışkın değilse hiç çıkmayabilir bile.
Ayrıca o mamaların üstünde yazanlar hiç emmeyen bebeler için.
Uyumaması da açlıktan değil. Mama verince uyuması da mama zor sindirildiği için ağır geliyor
Bir an önce çık mama-biberon-emzik döngüsünden.
Mis gibi emen bebende meme reddi yaşayacaksın sonra.

Aynen öyle o süt artırıcı şeyler komple yalan.
Uyumamasının açlıkla ilgisi olmayabilir?
Çişli bezleri nasıl?
Kaç gram aldı?
Facebook’taki emzirme sanatı grubuna üye olun oraya yazın tavsiye ederim, doğru yönlendirirler. Mamaya başlasanız bile çabucak kurtulursunuz.
Biberon dışı yöntemle verilebilir eğer gerekiyorsa.
Bir de emzik emiyorsa vermeyin o Da tok hissetmesini ve doğal olarak az emmesini sağlar.

Sağım memedeki süt miktarını asla göstermez, bebe daha fazla çeker.
Bir de alışkın olmayan memeden süt çıkmayabilir.
Bebe aktif ememiyor olabilir. Silikon uç Da sebep olabilir. Doktorunuz tahlil de istemiş zaten.
Siz o emzirme sanatı grubuna yazın en kısa zamanda.

bizim ev 23 24 derece cnm
ben tek patikli alt ve corap
ustyne bazen tek zıbın yakasi acik olmayan
yakasi cok aciksa 0 kol ya da kisa kol zibin ustune uzun kollu ust.
ve sapka kullanmiyorum sacli dogdu kizim.bi kere taktim terlemis saclari bi daha takmadim.
ve uyudugu zmn asla battaniye ortmuyorum.altina sapkali ince penye battaniye ustune muslini ortuveriyorum.
uzun sure uyuyosa heleki terliyo cunku alti hafif.
birden kesme yavas yavas azalt.asiri kalin giydiriyomussun cidden.hic korkma terden kork isilik olur hemen ama birden ince giydirme sakin hasta olur.
elden bisey anlasilmiyo dudaklarinla kontrol et soguk mu sicak mi ayaklari elleri ensesi boynu sicaksa sorun yok demektir.

DepresifPolyanna
seninle ayni durumdayiz hatta daha beteri malesef.benim bebegim de asiri kilo kaybi old.icin doktor mama takviyesi yap demisti ve kendini o kadar eksik kotu hissetmistim ki aglamistim oyle deyince ya meme reddi yasarsak diye.
ama yapacak biseu yok elden bisey gelmeyince tek mamayla beslenecek olan benim bebegim degil emziriyorum da zsten dogal antibiyotik gorevi gorsun diyerek kendimi teselli ettim.mama da öcü degil.sıkma canını canımızi sıktikca temelli sütten kesiliriz yoksa
ben basta silikon mama kasigiyla mama veriyodum o zmnlar 30 cc yetiyordu ama 60 cc ye gecince kasikla hem ben ugrasmadim ozellikle uykuluyken cok zor oluyo kasik yaroso dokuluyo falan hem de bebegim sinirlendi.chicconun anne memesine benzeyen biberonunu kullaniyorum memnunum simdilik ama tabiki hala korkuyorum meme reddi yasicak diye.
ben gunde 4 5 ogun 60 cc lik mama veriyorum.bu konuda endisem var cok veriyorum sanki ama durmuyor uyumuyor mamayi alinca uyuyo.
ve oncesinde saatlerce emzriyorum.hani diyorlarya 2 saatte bir enzirin falan.o bizde islemiyo bebegim memeden inmiyo.keske 2 saatte bir 1 saatte bir olsa da memeler dolsa.ama dolmasina firsat vermiyor

Sen uyuyor musun peki? Mesele bu bence. Ben uyuamıyorum gündüz sútüm olmuyor ne zaman dinlenirsem sútüm oluyor.

Benim iki memeden 60ml çıksa ben sütüm çok deyip başıma koyarım.. kaç çıkması gerekiyor ki çok demek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…