- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.961
Ben kullanıyorum canım nemi falan gösteriyo çok memnunum doğru ölçüm yapıyor.Kızlar e bebekte oda termometreleri wewell markanın indirimde imiş. Kullanan var mı acaba ben almak istiyorum. Yada daha işlevsel alıp da memnun kalan oldumu Öneriniz var mı acaba ?
3. ayinda gececek artik kendi cikaracak.bircok video var canim ben ordan izleyip yapiyordum.Kizlar Allah askina su gazi nasil cikariyosunuz? Bi sanci geliyo cocuk aglamaktan katiliyor perisan oluyor bide acsa o ara tam kaos yasiyoruz. Evde sagdigim sut varsa onu yoksa mama veriyorum. Ama o gaz cikmadan yavrum kendine gelemiyor. Kac aylik olana kadar devam edicek bu?
canim bak ne guzel zamanla her sey daha iyiye gidecek.bu durumu yasayan o kadar cok anne var ki.ben terapi alirken bir anne vardi oglunun odasina dahi giremiyordu...onunla karsilastim ve tedavi sonrasi su an cok iyi.Çok teşekkür ederim iyi geldi bu mesaj :)
İnşallah geçecek, bugün daha bi sevgi dolu olduğumu farkettim. Ben en çok saat sabah 5ten öğlene kadar ruhen problem yaşıyorum. Neden bilmiyorum akşam saatleri huzurlu geçiyor ama sabah isterse 5 saat uyumuş olsun mıkır mıkır sese uyanınca negatif yükleniyorum direk.
Benim oglumunda bacakları kızarıyo totosuda pişmiş prima kullanıyorum hiç memlun kalmdam bezi değiştiricem galibaBezin lastik yerleri kizariyor mu sizin de bezin markasindan mi hepsi mi boyle
cogu anne emzigi rahat etmek icin veriyor.bebegin karni doyduktan sonra verirseniz siz de biraz dinlenirsiniz.simdiki emzikler bebeklerin damak yapisina uygun olarak uretiliyor.aventin cesidi cok.bebege uykuya geciste verebilirsiniz daha sonra ya siz cekip alin ya da kendi atar zaten.tum gun agzinda tutmayacaksiniz sonucta.Kızlar kabusum oldu EMZİK !!! Her kafadan bi ses kafayı yicem . Kimi şimdi vermezsen bi daha veremezsin otobüste giderken meme istedi ne halt yicen otobüste meme mi vercen diyo. Kimi el kadar çocuk Emzik verilir mi Emzik alırsa seni almaz diyo.kimi seni alır ama memeni daha az emer sütün azalır diyo kimi bişeycik olmaz sütüne ama damak yapısı bozulur verme diyo. Veriyim mi vermeyim mi ne zaman vereyim offf doğrusunu kimden öğrenmeli
evet canim kundak yap hem kendini guvende anne karninda gibi hisseder hem rahat uyur.oglum hep ellerini yuzune vurup uyanirdi.kundakla daha iyi uyuyordu.muslin ortu ya da esarp varsa onlar da olur.Kızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam
Canım parmak uclarinla kasık bölgesine hafif hafif bastır piyano çalar gibi yani. Bağırsakları harekete geçiriyor 2 dk öyle yap daha sonra bisiklet çevirir gibi ayaklarını yine hafif hafif hareket ettir. Benim çocuğum mest oluyor kahkahalar atıyor tabi gazi da çıkıyor. Biz hiç gaz problemi yaşamadık bu zamana kadar. Ikınmaya başlayınca öyle yapıyorum mahsallah büyük insandan fazla gaz çıkartıyor. Istersen video çekip atabilirim sana anlamadıysan. Gerçekten çok iyi geliyor. Herkese tavsiye ederim.Kizlar Allah askina su gazi nasil cikariyosunuz? Bi sanci geliyo cocuk aglamaktan katiliyor perisan oluyor bide acsa o ara tam kaos yasiyoruz. Evde sagdigim sut varsa onu yoksa mama veriyorum. Ama o gaz cikmadan yavrum kendine gelemiyor. Kac aylik olana kadar devam edicek bu?
Canım ben kundak yapıyordum annemde yanımdaydı bir o yapıyordu bir ben,sonra güzel yapamadım yarım kundak yapıyorum şuan göğüsten aşağı doğru,daha önce daha fazla uyurdu,b irde ençok bacakları dik dursun öyle öğrensin diye yapıyorum içine çekmesini sevmiyorum.Kızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam
Canım bacakları m şeklinde gibi durmalı, zatırsan kalça çıkığına sebep olabiliyormuş maalesef.Canım ben kundak yapıyordum annemde yanımdaydı bir o yapıyordu bir ben,sonra güzel yapamadım yarım kundak yapıyorum şuan göğüsten aşağı doğru,daha önce daha fazla uyurdu,b irde ençok bacakları dik dursun öyle öğrensin diye yapıyorum içine çekmesini sevmiyorum.
Niye ben söyliyim sabahları bişey tarafından uyandırılmak sinir bozucu hele uykunuda almadıysan. Alarmla uyansan alarmı kırabilirsin bile ama bebiş olunca öyle bir şans yok maalesef :)Çok teşekkür ederim iyi geldi bu mesaj :)
İnşallah geçecek, bugün daha bi sevgi dolu olduğumu farkettim. Ben en çok saat sabah 5ten öğlene kadar ruhen problem yaşıyorum. Neden bilmiyorum akşam saatleri huzurlu geçiyor ama sabah isterse 5 saat uyumuş olsun mıkır mıkır sese uyanınca negatif yükleniyorum direk.
Benim bebeğimi kundak yapınca kıyameti koparıyor kollarını salmamı istiyor. Bende mecbur bırakıyorum nasıl isterse öyle yatsın diye ama sıçraması çok oluyor ve gaz bizi bizden alıyorKızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam
Bende bunu düşünüyordum. Hap sütün tadını etkiler dediler. Hurafe olabilir ama hergün ilaç içmekte bana göre değil. Doktorla konuşup spirali soracaktım bendeKızlar hangi şekilde korunmayı planlıyorsunuz ben spiral taktırcam ilaç içmem eşimde korunamaz ona güvenemem aklıma başka türlüsü gelmedi
Ben de öyle zaten sürekli emmek için değil de duşa girerken yemek yerken ya da bi yere giderken ağlarsa diye. Hep böyle evde olmcaz ki mesela otobüsle bi yere giderken ağladı napcam otobüste meme mi vercem çocuğa öyle çıkmaza girince vermek için alışsın istiyorumCanım senin prensesle benim oğlan aynı gün doğumlu ben eve geldiğimiz gece verdim emzik 2 saat kadar. Uykusuzluktan düşecektim mecbur kaldım.Pazartesi topuk kanına gittik 700 gr almış. Yalan yani emzik verirsen memeyi almayacağı felan.gayette pastörize süt tesisleri gibi kullanıyor beni 7x24 açığız yani:) Tabiki saatlerce vermiyorum sadece banyoya girdiğimde yemek yerken hastaneye giderken felan ağlarsa veriyorum o kadar. Onun dışında keyfi vermiyorum hiç.
Kalça kısmını fazla sıkmıyorum amaCanım bacakları m şeklinde gibi durmalı, zatırsan kalça çıkığına sebep olabiliyormuş maalesef.
Canım biz 21 günde 300 gr aldık sadece anne sütü veriyorum seninki gayet iyi bence sağlıklı olması önemli zaten.Kizlar bebegim 2280 dogdu hasfaneden 2 kilo ciktik cuma gunu kontrolu vardi 14 gunluktu 2320 geldi yani 14 gunde 320 gram aldi ilk iki gun verdi gi icin sadece annesutu veriyorum doktorum israrla mama verme diyo
Anladım teşekkürler sağolasın canımChicconun süt saklama kaplarindan almistim. Dolapta onun icinde bekletiyorum. İsitirken de sicak suyun icine saklama kabiyla koyuyorum iliklasinca biberona doldurup iciriyorum
Evet gelmesin diye yumuşak yastık alıyorum kucağıma bebeği yastığa yatırıyorumAynen canim bende onu kullanıyorum. Sert acı bende de var ama korse giyince acı olmuyo şükür. Yoksa bebeğimi emzirirken falan popo dikişlerin üstüne geliyodu aciyoddu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?