2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar e bebekte oda termometreleri wewell markanın indirimde imiş. Kullanan var mı acaba ben almak istiyorum. Yada daha işlevsel alıp da memnun kalan oldumu Öneriniz var mı acaba ?
Ben kullanıyorum canım nemi falan gösteriyo çok memnunum doğru ölçüm yapıyor.

3. ayinda gececek artik kendi cikaracak.bircok video var canim ben ordan izleyip yapiyordum.

canim bak ne guzel zamanla her sey daha iyiye gidecek.bu durumu yasayan o kadar cok anne var ki.ben terapi alirken bir anne vardi oglunun odasina dahi giremiyordu...onunla karsilastim ve tedavi sonrasi su an cok iyi.

cogu anne emzigi rahat etmek icin veriyor.bebegin karni doyduktan sonra verirseniz siz de biraz dinlenirsiniz.simdiki emzikler bebeklerin damak yapisina uygun olarak uretiliyor.aventin cesidi cok.bebege uykuya geciste verebilirsiniz daha sonra ya siz cekip alin ya da kendi atar zaten.tum gun agzinda tutmayacaksiniz sonucta.

Kızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam
evet canim kundak yap hem kendini guvende anne karninda gibi hisseder hem rahat uyur.oglum hep ellerini yuzune vurup uyanirdi.kundakla daha iyi uyuyordu.muslin ortu ya da esarp varsa onlar da olur.

Canım parmak uclarinla kasık bölgesine hafif hafif bastır piyano çalar gibi yani. Bağırsakları harekete geçiriyor 2 dk öyle yap daha sonra bisiklet çevirir gibi ayaklarını yine hafif hafif hareket ettir. Benim çocuğum mest oluyor kahkahalar atıyor tabi gazi da çıkıyor. Biz hiç gaz problemi yaşamadık bu zamana kadar. Ikınmaya başlayınca öyle yapıyorum mahsallah büyük insandan fazla gaz çıkartıyor. Istersen video çekip atabilirim sana anlamadıysan. Gerçekten çok iyi geliyor. Herkese tavsiye ederim.

Kızlar kundak yapinca bebek daha mi iyi uyur acaba? Sürekli elleri kolları hareket halinde ve ses çıkariyor. Sanki dalamiyor uykuya. Kundak mi alsam napsam
Canım ben kundak yapıyordum annemde yanımdaydı bir o yapıyordu bir ben,sonra güzel yapamadım yarım kundak yapıyorum şuan göğüsten aşağı doğru,daha önce daha fazla uyurdu,b irde ençok bacakları dik dursun öyle öğrensin diye yapıyorum içine çekmesini sevmiyorum.

Canım bacakları m şeklinde gibi durmalı, zatırsan kalça çıkığına sebep olabiliyormuş maalesef.

Niye ben söyliyim sabahları bişey tarafından uyandırılmak sinir bozucu hele uykunuda almadıysan. Alarmla uyansan alarmı kırabilirsin bile ama bebiş olunca öyle bir şans yok maalesef :)

Benimde en zorlandığım şey buydu sabahın köründe uyanmak uykunu alamamışsın herkes uyurken sen uyanıksın, süreç bir hafta iki haftada değil sabredeyim desen aylar sürüyor. Bende aynı bunları hissettim işe diye evden çıkıp öğretmenevine gidip bütün gün uyumayı bile düşündüm izin alıp :) hiç yalnız değilsin merak etme :)

Ama şimdi diyorum ki iyiki olmuş iyiki plansız olmuş planlı olsa yapamazdım hala :)
Geçecek canım bu günler uyumaya başladığında bu düşüncelerinde silinecek asıl sorun uykusuzluk birde afrikalı gibi sürekli açık memeler memelere yapışmış bir koala :))

Gecelerin ne kadar uzun olduğunu bi hastalar bi yeni doğum yapmış anneler bilir, zaman geçtikçe normalleşecek herşey

Benim bebeğimi kundak yapınca kıyameti koparıyor kollarını salmamı istiyor. Bende mecbur bırakıyorum nasıl isterse öyle yatsın diye ama sıçraması çok oluyor ve gaz bizi bizden alıyor

Kızlar hangi şekilde korunmayı planlıyorsunuz ben spiral taktırcam ilaç içmem eşimde korunamaz ona güvenemem aklıma başka türlüsü gelmedi
Bende bunu düşünüyordum. Hap sütün tadını etkiler dediler. Hurafe olabilir ama hergün ilaç içmekte bana göre değil. Doktorla konuşup spirali soracaktım bende

Ben de öyle zaten sürekli emmek için değil de duşa girerken yemek yerken ya da bi yere giderken ağlarsa diye. Hep böyle evde olmcaz ki mesela otobüsle bi yere giderken ağladı napcam otobüste meme mi vercem çocuğa öyle çıkmaza girince vermek için alışsın istiyorum

Emzik konusunda benim düşüncem hem bebeğin hem annenin iyiliği için özellikle bir yıl verilmeli ben oğlumda çok rahat etmiştim hastalık zamanlarında çocuk rahat uyuyordu yolculukta falan kesinlikle çok rahat ettim oğlumada 1 aylıkken verdim birsürü emzik almıştık tutmamıştı en son bakkal emziği tutmuştu bugünde kızım aşı oldu kilo kontrolü falan herşey yolunda çok şükür beni emmeyi bırakmasın bana iyice alışsın diye bugünü bekledim ve sonuç mükemmel ilk denemede tuttu çok şükür aşı oldu ağladı bende bi deneyim dedim hiç oğlumdaki gibi zorlanmadım avent emziği kaptı hemen zor çıkardım şimdi ağzından bu aralar çok az vericem beni bırakmasın diye korku var içimde çünkü ama haftaya sürekli veririm ağladığında oğluma sadece uykuya geçerken veriyordum gün içinde hiç vermezdim uyuyuncada ağzından çeker alırdım bunada öyle yapıcam emzik bağımlısı yapmıcam sizede fikir olsun

Canım bacakları m şeklinde gibi durmalı, zatırsan kalça çıkığına sebep olabiliyormuş maalesef.
Kalça kısmını fazla sıkmıyorum ama
Bağlanacak yeri dizlerinin üzerinde bağlıyorum bacaklarını dik yapsın die
Bizide kundakladılar geçmiste hep yapılan şeydi şimdi kimse kundak yapmıyo ama kalça çıkığı şimdi daha çok konuşuluyor ihalesi kundağa kalıyor ama kundağın içinde güzel uyuyor 4 5 saat gazını kundağın içinde debelenirken çıkarıveriyor

Kizlar bebegim 2280 dogdu hasfaneden 2 kilo ciktik cuma gunu kontrolu vardi 14 gunluktu 2320 geldi yani 14 gunde 320 gram aldi ilk iki gun verdi gi icin sadece annesutu veriyorum doktorum israrla mama verme diyo

Kizlar bebegim 2280 dogdu hasfaneden 2 kilo ciktik cuma gunu kontrolu vardi 14 gunluktu 2320 geldi yani 14 gunde 320 gram aldi ilk iki gun verdi gi icin sadece annesutu veriyorum doktorum israrla mama verme diyo
Canım biz 21 günde 300 gr aldık sadece anne sütü veriyorum seninki gayet iyi bence sağlıklı olması önemli zaten.

Bende uykuya gecislerde eger beni cok emdiyse kusuyorsa dahada meme istiyorsa veriyorum uykuya rahat daliyo gunde 2 3 sefer anca. Hic pahali emzik de almadim wee emzik almistim hemen tuttu zaten emzik emziktir bence cok pahaliyada gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…