- 22 Kasım 2010
- 11.402
- 20.487
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #41.981
Az daha dursun canım acele etme bol bol uyu ha bu arada gez dolaş keyfine bakKizlar benim oglan gelmiyo yadoktor 41 bitene kadar beklemeye kararlı bi sorun çıkmazsa bebiste ve bende. Normal dogumdan yana hep zaten bu yüzden seçtim ama simdi zamanı geçtikçe endişeleniyorum (
Uyumak iyice zorlaştı canim artik misafiri yolcu edeyim diyorum ama hic niyeti yokAz daha dursun canım acele etme bol bol uyu ha bu arada gez dolaş keyfine bak
Egzersiz yapıyormusun canımUyumak iyice zorlaştı canim artik misafiri yolcu edeyim diyorum ama hic niyeti yokilerleyen haftalarda riskler olabilir diye endişe ediyorum. Keşke kendiliğinden başlasa doğumum
Yapiyorum cnm. Gun icinde aktifim surekli.hemen her gün dışardayım 5.katta oturuyorum asansörsuz. Evim dubleks çamaşır makinem üst katta her gün çamaşır yıkarım. Hiç bana misin demiyorEgzersiz yapıyormusun canım
Kizlar Allah askina su gazi nasil cikariyosunuz? Bi sanci geliyo cocuk aglamaktan katiliyor perisan oluyor bide acsa o ara tam kaos yasiyoruz. Evde sagdigim sut varsa onu yoksa mama veriyorum. Ama o gaz cikmadan yavrum kendine gelemiyor. Kac aylik olana kadar devam edicek bu?
3 ile 5 yıl arasında koruma sağlıyomuş lokal anesteziyle kola yerleştiriliyomuş ağrı sızı kanama olmadan ilaçlarda emzirirken aylık iğne ve doğum kontrol hapı bebeğe geçebiliyomuş üç aylık iğne vurduruyodum önceden o geçmiyomuş süte ama adet düzensizliği oldu bende bi de ben ilaç içemiyorum süreklide saatini falan unutuyorumOnu bilmiyorum bi arastirayim
Canım sık emzir ve yapabilirsen aralarda ekstra sağıp verirsen daha çabuk toparlar. Benim oğlum da mamasiz 20 günde 500 gram almıştı ama doktor mamaya başlattı ve ben hem üzüldüm hem de karmaşa yaşıyorum.emiyor doymadı diyorum bazen .mama yapıyorum ardına . Sadece emzirme olsa daha iyi hem anne sütünden daha değerli bir şey yok .Kizlar bebegim 2280 dogdu hasfaneden 2 kilo ciktik cuma gunu kontrolu vardi 14 gunluktu 2320 geldi yani 14 gunde 320 gram aldi ilk iki gun verdi gi icin sadece annesutu veriyorum doktorum israrla mama verme diyo
Ben aldm galiba avent 27.30 tlyeBende uykuya gecislerde eger beni cok emdiyse kusuyorsa dahada meme istiyorsa veriyorum uykuya rahat daliyo gunde 2 3 sefer anca. Hic pahali emzik de almadim wee emzik almistim hemen tuttu zaten emzik emziktir bence cok pahaliyada gerek yok.
Canım illa şimdi şart değil başka zaman okutulur hem nette diyanet de dini olarak mecburiyeti yokmuş . Ben yine de banyosunu yaptırdım . Mevlüt de okutulursa güzel olur ama başka zaman yaparsın sonuçta dua yerini bulur o zaman da.Kızlar ben izmrdeym ve aileleemz yok burda ben 40 ckartcm ama kuran okutamcm burda tandgm yok illa okutmak lazm mi
Ben aldm galiba avent 27.30 tlye bazen iyi alyr bazende midesi bulanyrms gbi davrnyr bende tam uykuya daldgi zaman veriyrm bwzen
Canm burda kmse yok ailelermz istanblda oleyse o zaman simdi yapamcm sonra o zaman niyet eder okutrm olmadiCanım illa şimdi şart değil başka zaman okutulur hem nette diyanet de dini olarak mecburiyeti yokmuş . Ben yine de banyosunu yaptırdım . Mevlüt de okutulursa güzel olur ama başka zaman yaparsın sonuçta dua yerini bulur o zaman da.
Canm aldıgm damakli ama baska alcm eczaneden baska denicm midesi bulanur gbi yapyr yafn alcm bakalm ondada bole olck mi ben emzigi şu acidan kullanmk iatyrm emiyor iki tarafida emiyr uyumur tek memede uyuyr ya tekrr emzryrm uyumasi icin hele gecelri cok zor oluyr ondan baska denicem emzk bakalm ins tutarYalanci emzik hangi marka kullanıyorsunuz? Avent marka var bizde bir tutuyor bir tutmuyor bazen de öğürüyor.
Aynen benimki de öğürüyor acaba damaklı mi kullanmak gerek kauçuk mu olsa daha yumuşak oluyor ya onlar.
Alıştır alıştır bakma kimsenin ne dediğine hiç bişey olmaz hepimiz emzikle büyüdük neremizde ne var sağlıklıyız hepimiz şükür. Büyük rahatlık rahat rahat banyomuda yapıyorum yemeğimi de yiyiyorum.Ben de öyle zaten sürekli emmek için değil de duşa girerken yemek yerken ya da bi yere giderken ağlarsa diye. Hep böyle evde olmcaz ki mesela otobüsle bi yere giderken ağladı napcam otobüste meme mi vercem çocuğa öyle çıkmaza girince vermek için alışsın istiyorum
Biz kuran kursunda iki tane kurban kestirip oradaki talebelere hatim okutturcaz canım inşallah önemli olan niyet nerde nasıl olduğu önemli değilKızlar ben izmrdeym ve aileleemz yok burda ben 40 ckartcm ama kuran okutamcm burda tandgm yok illa okutmak lazm mi
Biz anne sütü ile beslendiğimiz halde biogaia verdiler . Kucucuk damla cok pahalı icime oturdu . Kullanım süreside daha dogrusu son kullanma tarıhı dıyım 4 hafta değil mi ben yanlıs anlamadım.Bizde mama başladık. Doktor mama başlayınca biogaia diye bir gaz damlasına da başlattı. Gaz damlasi kullaniyor musunuz?
Canım biz bunu aldık memnunumKızlar e bebekte oda termometreleri wewell markanın indirimde imiş. Kullanan var mı acaba ben almak istiyorum. Yada daha işlevsel alıp da memnun kalan oldumu Öneriniz var mı acaba ?
Wee damakli aldim hemen tuttu arastirdim biraz damakli kullanmali yazıyordu.Yalanci emzik hangi marka kullanıyorsunuz? Avent marka var bizde bir tutuyor bir tutmuyor bazen de öğürüyor.
Aynen benimki de öğürüyor acaba damaklı mi kullanmak gerek kauçuk mu olsa daha yumuşak oluyor ya onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?