2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben izmrdeym ve aileleemz yok burda ben 40 ckartcm ama kuran okutamcm burda tandgm yok illa okutmak lazm mi
Ben de ilk dogumumda oyleydim uzakta okutamadim ve oylede kaldi okutmadim yani. Mecburi bir sey yok dini gereklilik degil manevi huzur icin yapiliyo. Simdi oglumada okutamiycam gurbetteyiz. Kurbanlarini kestim ama.

Biz anne sütü ile beslendiğimiz halde biogaia verdiler . Kucucuk damla cok pahalı icime oturdu . Kullanım süreside daha dogrusu son kullanma tarıhı dıyım 4 hafta değil mi ben yanlıs anlamadım.

Aynen öyle süresi. Benim de içime oturdu. Ssk ne işe yarıyor acaba ne mama ne gaz damlasi hiç bir şeyi karşılamıyor.

Bezin lastik yerleri kizariyor mu sizin de bezin markasindan mi hepsi mi boyle
Benim kızarmıyor canım prima p. Care kullanıyorum. Daha önce sleepy aldık pişik yaptı. Her bebeğin cildi başka. Biran önce değiştir uymadıysa sana ve bezlerin bacak kusımlarında dışarı çıkması gereken bölüm var onu çıkarmazsan bacaklarında kızarıklık ve kırışık şekil yapıyor aklında olsun

Of kizlar moralim bozuk esimle
Sagol canim bilgilendirdigin icin

Kızlar bebegım 2 gundur yeşil kaka yapıyor . Kimi normal diyor kimi değil. Hergun hergunde doktora goturmek istemıyorum daha dün doktordaydık. Bilen var mı bu yeşilliğin sebebini . Yesillik yemedim. Bebek mi üşüttü acaba

Sancısı var demekmiş canım banada biri söylemişti sancısı vardır. Sancı damlası kullanıyor musunuz?

Bebegin memeden gelen ön sütü alip sonda gelen yağlı kısmı alamıyor mu acaba? Öyle olunca yeşil kaka yaparlarmış. Bir memeyi sonuna kadar emziriyor musun?

Bebegin memeden gelen ön sütü alip sonda gelen yağlı kısmı alamıyor mu acaba? Öyle olunca yeşil kaka yaparlarmış. Bir memeyi sonuna kadar emziriyor musun?

Aslında bi memeyı en az 20 dk emziriyodum ama bu aralar idrar yolu enfeksıyonundan dolayı cok hastaneye gittik atlamış olabılırım koşuşturmayla. Birde sonuna geldiğini nasıl anlıyoruz farkındayım cok cahilce bi soru oldu ama.

15 dakikadan sonra gelmeye başlıyormuş son süt. Benim ki uyuklayarak emiyor mesela yarim saat tutuyorum bir memede bazen 45 dakikaya uzuyor bile.

Enfeksiyon varsa ondan yeşil yapıyordur. Antibiyotik kullanıyor ya o da rengini değiştiriyor olabilir.

Kızlar bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor. Yapmadığım kalmadı. Sütüne zeytinyağı damlattım, sıcak suda karnına masaj yaptım, bacaklarına bisiklet sürme hareketi yaptırdım, poposuna zeytinyağı sürdüm. Yok yine yapamadı. Sürekli ıkınıyor ve yapamadığı için ağlıyor. Yarın doktorumuzu arayacağım ama sizin başka öneriniz var mı

Uyku arasında 15 dk kadar emmiyor bile bizimki sadece ağzında tutuyor memeyi . Bu ara sağıpta çok verdim ondanda olmus olabılır . Dedigin gibi cok ihtimal var . Hıc yesıl yapmamıstı 37 gunluk. Bakalım ins düzelir olmadı salı kontrolumuz var o zaman sorarım

Kizlar tam yaziyordumki yarim kalmis neyse moralim bozuk demistim esimle tartistik ve simdi kusuz konusmuyoruz sebebine gelirsek benim dun kirkim cikdi cok sukur tabi kirkimiz bitti diye esim yanasti bana ama brn istemedim canim hic istemiyor neden aceba esimde kizdi konusmuyor bu kir gun boyunca hep opmek bile istedi ona bile hic izin vermedim dun bana dedi ben zaten farkindayim bana nasil davrandiginin seni opmeme bile izin vermiyorsun of elimde degil ne yapicam artik gurur yapar yanasmaz bana ben de gitmem yanina bakalim nereye kadar boyle gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…