- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.001
Ben de ilk dogumumda oyleydim uzakta okutamadim ve oylede kaldi okutmadim yani. Mecburi bir sey yok dini gereklilik degil manevi huzur icin yapiliyo. Simdi oglumada okutamiycam gurbetteyiz. Kurbanlarini kestim ama.Kızlar ben izmrdeym ve aileleemz yok burda ben 40 ckartcm ama kuran okutamcm burda tandgm yok illa okutmak lazm mi
Biz anne sütü ile beslendiğimiz halde biogaia verdiler . Kucucuk damla cok pahalı icime oturdu . Kullanım süreside daha dogrusu son kullanma tarıhı dıyım 4 hafta değil mi ben yanlıs anlamadım.
Aynen öyle yap canim.Canm burda kmse yok ailelermz istanblda oleyse o zaman simdi yapamcm sonra o zaman niyet eder okutrm olmadi
Canim 40 cikmasi anne ile ilgili bir durummus. Dinen bebek icin sunlar yapilir diye bisey yokmus anne abdest alir banyo yaparmis.Kızlar ben izmrdeym ve aileleemz yok burda ben 40 ckartcm ama kuran okutamcm burda tandgm yok illa okutmak lazm mi
Benim kızarmıyor canım prima p. Care kullanıyorum. Daha önce sleepy aldık pişik yaptı. Her bebeğin cildi başka. Biran önce değiştir uymadıysa sana ve bezlerin bacak kusımlarında dışarı çıkması gereken bölüm var onu çıkarmazsan bacaklarında kızarıklık ve kırışık şekil yapıyor aklında olsunBezin lastik yerleri kizariyor mu sizin de bezin markasindan mi hepsi mi boyle
Aynen öyle. Yazık günah cok şükür alabılıyoruz alamayanlar napsınAynen öyle süresi. Benim de içime oturdu. Ssk ne işe yarıyor acaba ne mama ne gaz damlasi hiç bir şeyi karşılamıyor.
Sagol canim bilgilendirdigin icin3 ile 5 yıl arasında koruma sağlıyomuş lokal anesteziyle kola yerleştiriliyomuş ağrı sızı kanama olmadan ilaçlarda emzirirken aylık iğne ve doğum kontrol hapı bebeğe geçebiliyomuş üç aylık iğne vurduruyodum önceden o geçmiyomuş süte ama adet düzensizliği oldu bende bi de ben ilaç içemiyorum süreklide saatini falan unutuyorum
Eki Görüntüle 2221329
Sanırım bizim bebe 2 yaşında doğdu :))
Kızlar bebegım 2 gundur yeşil kaka yapıyor . Kimi normal diyor kimi değil. Hergun hergunde doktora goturmek istemıyorum daha dün doktordaydık. Bilen var mı bu yeşilliğin sebebini . Yesillik yemedim. Bebek mi üşüttü acaba
Kızlar bebegım 2 gundur yeşil kaka yapıyor . Kimi normal diyor kimi değil. Hergun hergunde doktora goturmek istemıyorum daha dün doktordaydık. Bilen var mı bu yeşilliğin sebebini . Yesillik yemedim. Bebek mi üşüttü acaba
Evet sancısı oluyor. Gaz damladıda kullanıyoruz ama fayda göremedık heraldSancısı var demekmiş canım banada biri söylemişti sancısı vardır. Sancı damlası kullanıyor musunuz?
Bebegin memeden gelen ön sütü alip sonda gelen yağlı kısmı alamıyor mu acaba? Öyle olunca yeşil kaka yaparlarmış. Bir memeyi sonuna kadar emziriyor musun?
Aslında bi memeyı en az 20 dk emziriyodum ama bu aralar idrar yolu enfeksıyonundan dolayı cok hastaneye gittik atlamış olabılırım koşuşturmayla. Birde sonuna geldiğini nasıl anlıyoruz farkındayım cok cahilce bi soru oldu ama.
Her yemeden sonra mutlaka hıçkırıyor benimki de. Biraz daha süt veriyorum geçiyor.Bebeği çok hıçkıran var mı ya kaç saattir uğraşıyorum tam uyku moduna geçcez hıçkırık başladı Delircem ölüyorum uykusuzluktan
15 dakikadan sonra gelmeye başlıyormuş son süt. Benim ki uyuklayarak emiyor mesela yarim saat tutuyorum bir memede bazen 45 dakikaya uzuyor bile.
Enfeksiyon varsa ondan yeşil yapıyordur. Antibiyotik kullanıyor ya o da rengini değiştiriyor olabilir.
Sizin rekora koşmuş :))Bizimki de yetişkin doğdu geçenlerde saat tuttum 7 saat uyumuştu toplamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?