2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Başladı gece mesaim durmuyor uykuya dalamıyor kakasınıda dün akşam yapmıştı bugün yapmadı sabah dişçiye gidicem süt sağıp bırakıcam 2 saat uyusam şükür etcem

Yalanci emzik hangi marka kullanıyorsunuz? Avent marka var bizde bir tutuyor bir tutmuyor bazen de öğürüyor.

Aynen benimki de öğürüyor acaba damaklı mi kullanmak gerek kauçuk mu olsa daha yumuşak oluyor ya onlar.

Canım bende avent almıştım hamileyken ama tutmadı bebeğim . hastanede ilk gün bile verdim alissin diye ama sevmedi sanırım. Simdi aventin soothie modelini aldım bunu sevdi sanırım. Yani arada tutuyor keyfi yerindeyse

Kızlar bebeğimin bugün Yüksek ateşi vardı halsizdi hastaneye götürdük 40 dereceye yükselmiş hemen yatışa aldılar serum takıp iğne yaptılar. Tahlillerinden dışarıdan solunum yoluyla virus kaptığını öğrendik. Bebek çok minik ve bünyesi zayıf yoğun bakımda yatması gerekiyor deyip 26 günlük bebeğimi aldılar benden. Öpmeye kıyamadığım ellerini delik deşik edip damar yolları açtılar kan aldılar. Öyle içim yanıyorki ,Hiçbişey gelmedi elimden ağlamaktan başka. Öylece bakakaldım arkasından. Her gün sadece 1 saat camdan görebileceğim. Dokunamayacağım da ona günlerce. Kokusunu alamayacağım. Bazen geceleri sabaha kadar ağlıyordu uyumuyordu kızıyordum ona bende. Öyle pişmanım ki keşke olsada günlerce uyutmasa beni. Meğer nasıl acıymış yokluğu..

Canım ben maydanoz sapını yıkayıp zeytinyağına bulayıp poposunun girişini hafifçe uyardım hemen yaptı. Kimisi pamuklu çubukla yapın demiş nette ama o çok kalın oluyor bence. Bebeğim kaç gündür yapmamıştı ıkınmaktan mosmor olmuştu son çare bunu yaptım oldu çok şükür

Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin canım tez zamanda sağlıkla kavuşursun inşallah

Canım ne diyosun ya hayal kırıklığı yaşadım şu an. Ben de maşallah gaz problemimiz yok kendi çıkarıyo diye seviniyorum 3 ten sonra mı başlıyo gaz ((( ay çok korktum ve üzüldüm şu an

Çok çok üzüldüm canım allah yardımcınız olsun kuzuya tez zamanda şifalar versin rabbim

Canım ne diyosun ya hayal kırıklığı yaşadım şu an. Ben de maşallah gaz problemimiz yok kendi çıkarıyo diye seviniyorum 3 ten sonra mı başlıyo gaz ((( ay çok korktum ve üzüldüm şu an
Genellikle öyle ama belki senin kızda olmayacak inşallah da olmasın:)
Bizim tam 15. Günden sonra basladı maalesef ama damla bir nebze iyi geldi . Yalnız geçen iki dal yeşil soğan yedim o gün haram oldu maalesef bir daha asla dedim.

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bu son ayrılığın olur canım rabbim acil şifalar versin

Kizlar bebegim 2280 dogdu hasfaneden 2 kilo ciktik cuma gunu kontrolu vardi 14 gunluktu 2320 geldi yani 14 gunde 320 gram aldi ilk iki gun verdi gi icin sadece annesutu veriyorum doktorum israrla mama verme diyo
Bebekletin gunluk almasi gereken 20-30 gram arasiymis. Normal almus bence. Sutun yetiyo ve yariyoken bosuna mamaya alistirma

İnşallah başlamaz böyle çok iyi gidiyo :)))

Kızlar bebeğim olduğundan bu yana iki kez çıkarttım dışarı ikiside sağlık ocağı içindi siz çıkarıyormusunuz bebişlerinizi
Hastane haricinde biz de hiç çıkmadık hava baya soğuk ve nereye gitsek hasta birisi olacak illa ki. 1ay daha sabredip 2 buçuk aylık olunca AVM ye gideceğim. Ama ev e gidilebilir annene akrabaya falan.j

Kızlar bebeğim olduğundan bu yana iki kez çıkarttım dışarı ikiside sağlık ocağı içindi siz çıkarıyormusunuz bebişlerinizi
Bizde hastaneden hastaneye dışarı çıkıyoruz. Ama doktor 1 aylık olduktam sonra hergun 5-10 dk dışarının havadınıda alsın demişti ama ben kıyamıyorum :)

Kizlar içinizde 40 haftayı doldurup normal dogum yapan oldu mu? Ben bugün 39+6 yim hicbir dogum belirtim yok. Doktorum 41 42. haftalara kadar beklemekten bahsediyor herşey yolunda giderse.normal dogumdan yana kendisi hep ssvd suda dogum vs yaptırıyor .aslinda ben de normal dogum istediğim icin seçtim kendisini ama şimdi zaman geçtikçe endişeleniyorum ya bebegime bsy olursa vs diye. Son 2 haftada 200 gr almis mesela karnimda acaba ii beslsnemiyo mu vs soruları var. Doktora fazla evhamlı bi tıp gibi gözüküyorum o herşey yolunda bekleyelim vs deyip duruyor neden en negatifini düşünüyorsun diyor ama tuhaflık bende mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…