2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım Allahı im tez zamanda şifa versin kavuştursun sizi. Allahım hiç birimizi evlatlarıyla sınamasın

Ben bugün doktorunu arayacağım canm bakalım ne diyecek sana da yazarım

Poposunun girişine mi sokuyorsun canm. Ben yapamam galiba ya

Kızlar bebeğim olduğundan bu yana iki kez çıkarttım dışarı ikiside sağlık ocağı içindi siz çıkarıyormusunuz bebişlerinizi
Biz çıkıyoruz canım. Haftada 1 gün annaneye 1 gün babaaneneye gidiyoruz. Bir kere avmye gittik. Yılbaşında da dışardaydık. Arkadaşlarımız bir otelin salonunu kapatmış orada yılbaşını kutladık. Kızım da arabasında uyudu. Üzerine müslin örtüp kimseyi yaklaştırmadım ama. Sadece uzaktan baktılar. Bu haftasonu da benim günüm var güne gideceğiz :)

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin miniğine. dertlerine anlatamıyorlar işte bizde çaresiz kalıyoruz. sütün kesilmesin canım miniğin iyi olacak inşaAllah onun sana ihtiyacı var annesi iyi olduğunda taburcu olduğunda güçlü bir anne görmek ister bebeğin zor evet ama bebeğin için bunu yap. Allah evlatlatımızla imtihan ettirmesin çok zor. Allah yardımcınız olsun şifa versin inşaAllah

Ben bugün doktorunu arayacağım canm bakalım ne diyecek sana da yazarım

Poposunun girişine mi sokuyorsun canm. Ben yapamam galiba ya
Evet canım ama uyarıyorum öyle incitecek şekilde olmuyor. Zaten fitiller kocaman o bile sıkıntı olmuyor hiç korkma. Doktor bize normal yapmayabilir dedi size de öyle der bence

mustelanin atopik ciltler icin nwmlendiricisi var oneririm..biraz pahali ama alinca 1 sene gidiyor.
Sagol canim parasi inan hic onemli degil ama suan yuzu cok kotu oldu burda bir arkadas coresatin diye bir krem onerdi o da 70 tl dun onu aldim bakalim dun surdum daha kotu gorunuyor bu sabah ne yapicam ben bilmiyorum

Hastane haricinde biz de hiç çıkmadık hava baya soğuk ve nereye gitsek hasta birisi olacak illa ki. 1ay daha sabredip 2 buçuk aylık olunca AVM ye gideceğim. Ama ev e gidilebilir annene akrabaya falan.j
Avm en kötüsü canım ya mikrop yuvası oğlum 6,5 yaşında avmye nezaman gitsek hasta olur kış günü en iyisi kimsenin hasta olmadığı ev gezmeleri galiba ben Nisan a kadar evden çıkarmıcam gibi görünüyor

Oooo maşallah canım

Sagol canim parasi inan hic onemli degil ama suan yuzu cok kotu oldu burda bir arkadas coresatin diye bir krem onerdi o da 70 tl dun onu aldim bakalim dun surdum daha kotu gorunuyor bu sabah ne yapicam ben bilmiyorum
Canım geçmiş olsun bizim ufaklığın yüzü de geçen hafta bir anda sivilcelendi geçer sandım ana bütün yüzüne yayıldı yüzünde boş alan kalmadı o kadar yayıldı yani.ve kuru kuru oldu cildi doktora gittik antibaktariyel bir krem verdi fucitek ismi bütün vücuduna yayılmasını engelledi krem en azından yüzü ise eskiye göre daha iyi düzeliyor.Doktor yağlı krem kullanma dedi ciltteki yağ tabakasından kaynaklanıyormuş.

Sizede cok gecmis olsun ne dedi doktor egzemami sizinde gerci ben doktora daha goturmedim hep esimin yuzunden doktor konusunda cok tembel ama sanirim goturmrmiz gerekiyor

evet avm ye gidilmez henüz. biz mahalleye geziyoruz markete girip çıkıyoruz o kadar biraz temiz hava iyi geliyor hatta eve geldiğimizde daha güzel uyuyor =)

Canım bizim burda sakin olan bi AVM var kalabalık olanlar bir de baş ağrısı yapıyor zaten. Ama bağışıklık da kazanmaları gerekiyor canım biz ne kadar sakınsak da illa ki hasta olacaklar ama şu anda minikler biraz kilo alsınlar daha rahat oluruz.

Kızlar ben izmrdeym ve aileleemz yok burda ben 40 ckartcm ama kuran okutamcm burda tandgm yok illa okutmak lazm mi
Tabiki şart değil canım. Bende uzaktayım ailelerden bende okutmayacağım. Müsait olumca kendin okursun çok istersen. Ben öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…