- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #42.061
Geçmiş olsun canım Allahı im tez zamanda şifa versin kavuştursun sizi. Allahım hiç birimizi evlatlarıyla sınamasınKızlar bebeğimin bugün Yüksek ateşi vardı halsizdi hastaneye götürdük 40 dereceye yükselmiş hemen yatışa aldılar serum takıp iğne yaptılar. Tahlillerinden dışarıdan solunum yoluyla virus kaptığını öğrendik. Bebek çok minik ve bünyesi zayıf yoğun bakımda yatması gerekiyor deyip 26 günlük bebeğimi aldılar benden. Öpmeye kıyamadığım ellerini delik deşik edip damar yolları açtılar kan aldılar. Öyle içim yanıyorki ,Hiçbişey gelmedi elimden ağlamaktan başka. Öylece bakakaldım arkasından. Her gün sadece 1 saat camdan görebileceğim. Dokunamayacağım da ona günlerce. Kokusunu alamayacağım. Bazen geceleri sabaha kadar ağlıyordu uyumuyordu kızıyordum ona bende. Öyle pişmanım ki keşke olsada günlerce uyutmasa beni. Meğer nasıl acıymış yokluğu..
Ben bugün doktorunu arayacağım canm bakalım ne diyecek sana da yazarımBizde günde bire düşmüştü kaka en son dün akşam yaptı bugün yapmadı anne sütü alanlarda 10 gün normal diyorlar ama seninki mamada alıyor canım bende şimdi kantaron yağı ile poposunun deliğine masaj yaptım çokça gaz çıkardı kaka Yok ama napsak bilmiyorum
Poposunun girişine mi sokuyorsun canm. Ben yapamam galiba yaCanım ben maydanoz sapını yıkayıp zeytinyağına bulayıp poposunun girişini hafifçe uyardım hemen yaptı. Kimisi pamuklu çubukla yapın demiş nette ama o çok kalın oluyor bence. Bebeğim kaç gündür yapmamıştı ıkınmaktan mosmor olmuştu son çare bunu yaptım oldu çok şükür
Biz çıkıyoruz canım. Haftada 1 gün annaneye 1 gün babaaneneye gidiyoruz. Bir kere avmye gittik. Yılbaşında da dışardaydık. Arkadaşlarımız bir otelin salonunu kapatmış orada yılbaşını kutladık. Kızım da arabasında uyudu. Üzerine müslin örtüp kimseyi yaklaştırmadım ama. Sadece uzaktan baktılar. Bu haftasonu da benim günüm var güne gideceğiz :)Kızlar bebeğim olduğundan bu yana iki kez çıkarttım dışarı ikiside sağlık ocağı içindi siz çıkarıyormusunuz bebişlerinizi
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin miniğine. dertlerine anlatamıyorlar işte bizde çaresiz kalıyoruz. sütün kesilmesin canım miniğin iyi olacak inşaAllah onun sana ihtiyacı var annesi iyi olduğunda taburcu olduğunda güçlü bir anne görmek ister bebeğin zor evet ama bebeğin için bunu yap. Allah evlatlatımızla imtihan ettirmesin çok zor. Allah yardımcınız olsun şifa versin inşaAllahKızlar bebeğimin bugün Yüksek ateşi vardı halsizdi hastaneye götürdük 40 dereceye yükselmiş hemen yatışa aldılar serum takıp iğne yaptılar. Tahlillerinden dışarıdan solunum yoluyla virus kaptığını öğrendik. Bebek çok minik ve bünyesi zayıf yoğun bakımda yatması gerekiyor deyip 26 günlük bebeğimi aldılar benden. Öpmeye kıyamadığım ellerini delik deşik edip damar yolları açtılar kan aldılar. Öyle içim yanıyorki ,Hiçbişey gelmedi elimden ağlamaktan başka. Öylece bakakaldım arkasından. Her gün sadece 1 saat camdan görebileceğim. Dokunamayacağım da ona günlerce. Kokusunu alamayacağım. Bazen geceleri sabaha kadar ağlıyordu uyumuyordu kızıyordum ona bende. Öyle pişmanım ki keşke olsada günlerce uyutmasa beni. Meğer nasıl acıymış yokluğu..
ben çıkıyorum canım 3 yaşında kızım var birde bende evde bunalıyorumKızlar bebeğim olduğundan bu yana iki kez çıkarttım dışarı ikiside sağlık ocağı içindi siz çıkarıyormusunuz bebişlerinizi
Evet canım ama uyarıyorum öyle incitecek şekilde olmuyor. Zaten fitiller kocaman o bile sıkıntı olmuyor hiç korkma. Doktor bize normal yapmayabilir dedi size de öyle der benceBen bugün doktorunu arayacağım canm bakalım ne diyecek sana da yazarım
Poposunun girişine mi sokuyorsun canm. Ben yapamam galiba ya
Sagol canim parasi inan hic onemli degil ama suan yuzu cok kotu oldu burda bir arkadas coresatin diye bir krem onerdi o da 70 tl dun onu aldim bakalim dun surdum daha kotu gorunuyor bu sabah ne yapicam ben bilmiyorummustelanin atopik ciltler icin nwmlendiricisi var oneririm..biraz pahali ama alinca 1 sene gidiyor.
Avm en kötüsü canım ya mikrop yuvası oğlum 6,5 yaşında avmye nezaman gitsek hasta olur kış günü en iyisi kimsenin hasta olmadığı ev gezmeleri galiba ben Nisan a kadar evden çıkarmıcam gibi görünüyorHastane haricinde biz de hiç çıkmadık hava baya soğuk ve nereye gitsek hasta birisi olacak illa ki. 1ay daha sabredip 2 buçuk aylık olunca AVM ye gideceğim. Ama ev e gidilebilir annene akrabaya falan.j
Oooo maşallah canımBiz çıkıyoruz canım. Haftada 1 gün annaneye 1 gün babaaneneye gidiyoruz. Bir kere avmye gittik. Yılbaşında da dışardaydık. Arkadaşlarımız bir otelin salonunu kapatmış orada yılbaşını kutladık. Kızım da arabasında uyudu. Üzerine müslin örtüp kimseyi yaklaştırmadım ama. Sadece uzaktan baktılar. Bu haftasonu da benim günüm var güne gideceğiz :)
Tamam canım haber bekliyorumBen bugün doktorunu arayacağım canm bakalım ne diyecek sana da yazarım
Poposunun girişine mi sokuyorsun canm. Ben yapamam galiba ya
Canım geçmiş olsun bizim ufaklığın yüzü de geçen hafta bir anda sivilcelendi geçer sandım ana bütün yüzüne yayıldı yüzünde boş alan kalmadı o kadar yayıldı yani.ve kuru kuru oldu cildi doktora gittik antibaktariyel bir krem verdi fucitek ismi bütün vücuduna yayılmasını engelledi krem en azından yüzü ise eskiye göre daha iyi düzeliyor.Doktor yağlı krem kullanma dedi ciltteki yağ tabakasından kaynaklanıyormuş.Sagol canim parasi inan hic onemli degil ama suan yuzu cok kotu oldu burda bir arkadas coresatin diye bir krem onerdi o da 70 tl dun onu aldim bakalim dun surdum daha kotu gorunuyor bu sabah ne yapicam ben bilmiyorum
Sizede cok gecmis olsun ne dedi doktor egzemami sizinde gerci ben doktora daha goturmedim hep esimin yuzunden doktor konusunda cok tembel ama sanirim goturmrmiz gerekiyorCanım geçmiş olsun bizim ufaklığın yüzü de geçen hafta bir anda sivilcelendi geçer sandım ana bütün yüzüne yayıldı yüzünde boş alan kalmadı o kadar yayıldı yani.ve kuru kuru oldu cildi doktora gittik antibaktariyel bir krem verdi fucitek ismi bütün vücuduna yayılmasını engelledi krem en azından yüzü ise eskiye göre daha iyi düzeliyor.
evet avm ye gidilmez henüz. biz mahalleye geziyoruz markete girip çıkıyoruz o kadar biraz temiz hava iyi geliyor hatta eve geldiğimizde daha güzel uyuyor =)Avm en kötüsü canım ya mikrop yuvası oğlum 6,5 yaşında avmye nezaman gitsek hasta olur kış günü en iyisi kimsenin hasta olmadığı ev gezmeleri galiba ben Nisan a kadar evden çıkarmıcam gibi görünüyor
Canım bizim burda sakin olan bi AVM var kalabalık olanlar bir de baş ağrısı yapıyor zaten. Ama bağışıklık da kazanmaları gerekiyor canım biz ne kadar sakınsak da illa ki hasta olacaklar ama şu anda minikler biraz kilo alsınlar daha rahat oluruz.Avm en kötüsü canım ya mikrop yuvası oğlum 6,5 yaşında avmye nezaman gitsek hasta olur kış günü en iyisi kimsenin hasta olmadığı ev gezmeleri galiba ben Nisan a kadar evden çıkarmıcam gibi görünüyor
Tabiki şart değil canım. Bende uzaktayım ailelerden bende okutmayacağım. Müsait olumca kendin okursun çok istersen. Ben öyle yapacağımKızlar ben izmrdeym ve aileleemz yok burda ben 40 ckartcm ama kuran okutamcm burda tandgm yok illa okutmak lazm mi
Neyle çıkariyosun canm bebek arabasıyla mıevet avm ye gidilmez henüz. biz mahalleye geziyoruz markete girip çıkıyoruz o kadar biraz temiz hava iyi geliyor hatta eve geldiğimizde daha güzel uyuyor =)
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah bebeğin..
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Daha iyi canım ama hala kucagima alamiyorum ne zaman çıkacağı belli değil dahahuban1234 canım bebeğin nasıl oldu biraz daha iyimi Allah acil şifalar versin inşallah
evet canım bebek arabası puset ileNeyle çıkariyosun canm bebek arabasıyla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?